Queen sugerează că va lansa muzică nouă
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Queen au discutat posibilitatea lansării de muzică nouă, după o lungă pauză.

Trupa legendară nu a mai lansat un album de studio de la Made in Heaven din 1995, apărut la patru ani după moartea lui Freddie Mercury, însă bateristul Roger Taylor, în vârstă de 75 de ani, a dezvăluit că el și chitaristul Brian May, 77 de ani, iau în calcul să ofere fanilor noi piese.

Într-un interviu pentru revista Uncut, Roger a spus: „Cred că este posibil. Eu și Brian vorbeam recent și ne-am spus că, dacă vom avea material de calitate, de ce nu? Încă mai cântăm, așa că nu văd niciun motiv să nu încercăm.”

Deși Queen au avut mare succes în turneele lor cu Adam Lambert, colaborând din 2012, Brian May se arată mai puțin convins că vor lansa un nou album împreună cu acesta. În ciuda faptului că au experimentat câteva idei în studio, chitaristul recunoaște că există o anumită reținere din partea fanilor, care își doresc ca Freddie să fie în continuare vocea trupei.

Într-un interviu anterior pentru Total Guitar, Brian a declarat: „Am încercat câteva idei în studio în timpul unui turneu, dar nu am ajuns la punctul în care să simțim că este ceea ce trebuie. Există o mică barieră. Când oamenii văd numele Queen, se așteaptă la Freddie. Oricine altcineva ar fi la microfon, ei tot ar vrea să audă vocea lui Freddie, și nu îi învinovățesc pentru asta.”

Brian admite că există fani care sunt nemulțumiți că Queen continuă fără Freddie, dar el crede că Mercury ar fi fost bucuros ca trupa să meargă mai departe. „Unii spun că nu ar trebui să urcăm pe scenă fără Freddie, dar ar fi fost trist să ne oprim, și Freddie nu ar fi vrut asta. El ne-ar fi încurajat să continuăm, iar moștenirea lui rămâne vie tocmai pentru că ne-am dezvoltat și am mers mai departe.”

În ceea ce privește vocea lui Adam Lambert, Brian May consideră că Freddie ar fi fost puțin gelos. „Am auzit multe voci incredibile în viața mea, dar nimic comparabil cu a lui Adam. De multe ori, mă gândesc că Freddie ar fi spus: 'Ce naiba, omule!' pentru că gama vocală a lui Adam este incredibilă. Mi-ar fi plăcut ca Freddie și Adam să se fi cunoscut, pentru că s-ar fi înțeles de minune, atât din punct de vedere muzical, cât și personal.”

Articole similare

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

Lionel Richie anunță turneul 2025 Say Hello To The Hits

Lionel Richie revine în Marea Britanie în 2025, ca parte...


Top citite
Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra/Freepik

Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra

Foto: Instagram Andreea Antonescu

Săndel Bălan a rupt tăcerea despre absența Andreei Antonescu, din spectacolul Andreei Bălan: S-au certat, s-a tăiat filmul

Captura Instagram

Membrii trupei One Direction, ''complet devastaţi'' de moartea lui Liam Payne

Bruce Springsteen

Noul documentar despre Bruce Springsteen are premiera la Londra

Sursa Foto Instagram Iulia Albu

Război tăcut între Iulia Albu și Mihaela Borcea! Ce a dus la ruptura definitivă dintre ele

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine/ Facebook

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine



Cele mai noi articole

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

pixel