Queens of the Stone Age își anulează turneul european din cauza unei intervenții chirurgicale de urgență pentru Josh Homme. Ei trebuiau să cânte la Electric Castle
Autor: Mihai Preda
Data actualizării:
Data publicării:
Queens of the Stone Age a anulat turneul european pentru a permite fondatorului și solistului trupei, Josh Homme, să fie supus unei intervenții chirurgicale de urgență. Trupa de rock nu a dezvăluit natura intervenției chirurgicale, deși Homme, în vârstă de 51 de ani, a dezvăluit în 2023 că a fost supus cu succes unui tratament pentru cancer.

Grupul era programat să susțină mai multe spectacole pe continent în luna iulie, însă Homme „trebuie să se întoarcă imediat în Statele Unite pentru o intervenție chirurgicală de urgență”, a spus trupa într-o postare pe Facebook, scrie The Guardian.

„S-au făcut toate eforturile pentru a continua și a cânta pentru voi, dar nu mai este o opțiune să continuăm”, a continuat declarația.

Trupa a anulat opt spectacole programate între 10 și 27 iulie, inclusiv apariții la festivaluri din Franța, Slovacia și România. „Queens sunt devastate că nu pot cânta pentru voi”, a spus trupa în descrierea postării. „Ne cerem scuze pentru orice inconvenient și împărtășim frustrarea și dezamăgirea voastră.”

Homme, care a format trupa în 1996 în Seattle și a fost solistul și principalul compozitor al acesteia, a fost deschis anterior despre diagnosticul său de cancer din 2022, care a fost tratat cu succes prin intervenție chirurgicală.

„Sunt extrem de recunoscător că voi trece peste asta”, a spus el pentru Revolver în acel an, „și mă voi uita înapoi la asta ca la ceva care a fost nasol - dar m-a făcut mai bun. Sunt OK cu asta. Sunt multe lucruri pe care vreau să le fac. Și sunt mulți oameni cu care vreau să fac asta.”

„Sunt bine. Sunt în regulă”, a spus el pentru ITV News în 2023, adăugând că se simte „cel mai bine pe care m-am simțit tot anul”.

Anunțul vine la patru zile după ce trupa a spus că nu mai poate performa la festivalul AMA de lângă Veneția, Italia, „din cauza unei boli”. Trupa a performat în Milano a doua zi.

Queens of the Stone Age a lansat cel mai recent album al lor, *In Times New Roman…*, în iulie anul trecut, iar datele turneului lor din America de Nord nu sunt printre primele anulări anunțate.

Electric Castle nu a anunțat nimic legat de acest eveniment.

Articole similare

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

Lionel Richie anunță turneul 2025 Say Hello To The Hits

Lionel Richie revine în Marea Britanie în 2025, ca parte...


Top citite
Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra/Freepik

Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra

Foto: Instagram Andreea Antonescu

Săndel Bălan a rupt tăcerea despre absența Andreei Antonescu, din spectacolul Andreei Bălan: S-au certat, s-a tăiat filmul

Captura Instagram

Membrii trupei One Direction, ''complet devastaţi'' de moartea lui Liam Payne

Bruce Springsteen

Noul documentar despre Bruce Springsteen are premiera la Londra

Sursa Foto Instagram Iulia Albu

Război tăcut între Iulia Albu și Mihaela Borcea! Ce a dus la ruptura definitivă dintre ele

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine/ Facebook

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine



Cele mai noi articole

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

pixel