Rapperul american Foolio a fost împușcat mortal la vârsta de 26 de ani
Autor: Mihai Preda
Data publicării:
Rapperul american Foolio, pe numele său real Charles Jones, a murit la vârsta de 26 de ani după ce a fost împușcat într-o parcare de hotel din Tampa, Florida.

Fusco, avocatul lui Jones, a declarat că artistul a fost ucis duminică dimineață, în timpul sărbătoririlor de ziua sa de naștere. După ce au fost raportate împușcături, poliția a sosit la fața locului și a descoperit două vehicule împușcate, pe care avocatul le-a descris ca fiind "practic ambuscate", scrie The Guardian.

Jones a fost declarat decedat, iar alte trei persoane sunt tratate la un spital din apropiere. Poliția investighează pentru a stabili motivul atacului și pentru a identifica posibilii suspecți.

Jones era cunoscut pentru stilul său muzical trap, dur, dar emoționant, având colaborări cu producători de top precum Zaytoven și rapperi precum Blueface și G Herbo. În aprilie, cu ocazia lansării albumului său "Resurrection", Jones a declarat că, deși a fost ținta mai multor încercări de a-i lua viața, a continuat să supraviețuiască.

Biografia oficială de pe pagina sa de Spotify menționează că Jones a pierdut 15 prieteni din cauza violenței înainte de a împlini 20 de ani, a fost împușcat ca adolescent și a experimentat închisoarea pe termen lung ca adult tânăr.

În 2021, Jones a fost rănit de un glonț într-un atac drive-by în Jacksonville și a spus că a ripostat în legitimă apărare. În 2022, a fost arestat în Jacksonville pentru geamuri excesiv de fumurii la mașină, precum și pentru "evadare în formă agravată", care în cele din urmă a dus la o condamnare cu șase luni de probă ca parte a unui acord de recunoaștere a vinovăției.

În timpul unui interogatoriu, Jones a respins ideea că muzica sa ar putea fi învinovățită pentru violență. "Nu poți să spui doar că din cauza muzicii mele a murit cineva", a spus el unui ofițer.

Decesul lui Foolio reprezintă o pierdere semnificativă pentru comunitatea muzicală și pentru fanii săi, care îi apreciaseră talentul și autenticitatea exprimării artistice.

Articole similare

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

Lionel Richie anunță turneul 2025 Say Hello To The Hits

Lionel Richie revine în Marea Britanie în 2025, ca parte...


Top citite
Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra/Freepik

Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra

Foto: Instagram Andreea Antonescu

Săndel Bălan a rupt tăcerea despre absența Andreei Antonescu, din spectacolul Andreei Bălan: S-au certat, s-a tăiat filmul

Captura Instagram

Membrii trupei One Direction, ''complet devastaţi'' de moartea lui Liam Payne

Bruce Springsteen

Noul documentar despre Bruce Springsteen are premiera la Londra

Sursa Foto Instagram Iulia Albu

Război tăcut între Iulia Albu și Mihaela Borcea! Ce a dus la ruptura definitivă dintre ele

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine/ Facebook

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine



Cele mai noi articole

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

pixel