Reacțiie artiștilor la anunțul de retragere făcut de Joe Biden
Autor: Dana Mihai
Data actualizării:
Data publicării:
După anunțul surprinzător al președintelui Joe Biden privind retragerea sa din cursa pentru realegere în 2024, o serie de artiști și personalități din lumea divertismentului au reacționat public pentru a-și exprima gândurile și sentimentele legate de această decizie.

Taylor Swift a fost una dintre primele care a reacționat, postând pe rețelele sociale un mesaj de recunoștință: „Joe Biden a fost un lider care a adus speranță și schimbare. Într-o perioadă dificilă pentru țară, a arătat ce înseamnă cu adevărat dedicarea și altruismul. Mulțumim pentru tot ce ai făcut, Joe.”

Cher, care a lansat piesa „Happiness Is Just a Thing Called Joe” în 2020, a remarcat că retragerea lui Biden din viitoarea cursă prezidențială a fost o mișcare înțeleaptă pentru Partidul Democrat.

„Cred că aceasta este singura șansă pentru a rămâne DEMOCRATIE. PARTIDUL DEMOCRAT trebuie să meargă cu veritate ÎN AFARA CUTIEI. Câștigarea ESTE TOTUL, FĂRĂ SĂ CÂȘTIGĂM NU PUTEM SCHIMBA NIMIC ȘI TIMPURILE TREBUIE SĂ SE SCHIMBE” a scris Cher pe X.

Barbra Streisand: Joe Biden va rămâne în istorie ca un om care a realizat realizări semnificative în mandatul său de 4 ani. Ar trebui să fim recunoscători pentru susținerea democrației noastre.

CARDI B: AHAHAHAHAHAHA LETS GOOOOOOO! V-am spus că KAMALA ar trebui să fie candidatul pentru 2024.....STOP F**N PLAYIN WITH ME !!!!!!!

Ariana Grande redistribuie postarea lui Joe Biden în care o susține pe Kamala Harris pentru a fi alegerea democraților pentru alegerile prezidențiale.

Ricky Martin a redistribuit scrisoarea postată de președinte și își îndeamnă oamenii să doneze bani pentru Partidul Democratic.

Adam Lambert a postat o fotografie cu Kamala Harris și a scris: Mi-a dat o speranță! Să facem asta, Kamala!

Rihanna a adus un omagiu președintelui, subliniind impactul său asupra diverselor cauze sociale: „Joe Biden a fost un susținător puternic al schimbărilor pozitive. A făcut pași importanți în direcția justiției sociale și a ajutat la construirea unui viitor mai bun pentru toți. Îi mulțumim pentru dedicarea sa și îi dorim tot binele în viitor.”

Ellen DeGeneres, gazda emisiunii de succes care a avut adesea invitați politici, a declarat: „Joe Biden a fost un prieten al progresului și al dreptății. Decizia sa de a se retrage este una personală, dar contribuțiile sale vor fi amintite și apreciate de toată lumea.”

Într-o mișcare neașteptată, președintele Joe Biden a anunțat că nu va mai candida pentru un al doilea mandat în alegerile din 2024. 

Cântăreţul John Legend, recompensat cu mai multe premii Grammy, a îndemnat pe Instagram publicul american să o aleagă pe Kamala Harris drept preşedintele nostru.

Este pregătită pentru această luptă, iar eu sunt entuziasmat să o ajut în orice fel pot, a spus John Legend.

Sheryl Lee Ralph, vedeta din serialul TV Abbott Elementary, care a participat, alături de alte celebrităţi, la o strângere de fonduri pentru Joe Biden cu doar câteva săptămâni în urmă, a publicat o fotografie în care apare alături de Harris. Imaginea este însoţită de mesajul următor: Preşedintele Biden şi-a anunţat susţinerea pentru Kamala Harris.

Cântăreaţa Katy Perry a răspuns la anunţul lui Biden cântând un fragment din melodia pe care a lansat-o recent, Woman's World.

It's a woman's world, and you're lucky to be living in it (E o lume a femeilor şi ai noroc că trăieşti în ea), a cântat artista într-un videoclip publicat pe Instagram.

Actriţa Bette Midler, cunoscută din filmul Hocus Pocus, l-a numit pe Biden un adevărat patriot american şi a scris pe platforma X: A fost un preşedinte fantastic şi e regretabil că circumstanţele au fost atât de singulare şi de istorice încât a fost obligat să renunţe. Este un politician aşa cum rar întâlneşti, un om decent, care trăieşte după valorile sale.

Articole similare

Selena Gomez este oficial miliardară

Valoarea netă a Selenei Gomez a depășit 1 miliard de...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Vă invităm să ascultați cele mai electrizante și...


Top citite
FOTO: Agerpres

Filmul atât de lung încât spectatorii au primit o pauză de 15 minute la premieră

Selena Gomez este oficial miliardară

Selena Gomez este oficial miliardară

Captura Instagram

Michele Morrone a scris un story în limba română: Fac un apel la televiziuni

Sursa - Pexels

Clătite proteice fără făină – micul dejun perfect pentru un boost de energie

Nicușor Dan

Capitala sărbătorește 565 de ani. Nicușor Dan: Va avea loc cel mai mare eveniment de video mapping din lume

FOTO: Pexels

Mierea românească de salcâm, vedeta Festivalului European BIO și al Tradițiilor Locale


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Selena Gomez este oficial miliardară

Valoarea netă a Selenei Gomez a depășit 1 miliard de...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Vă invităm să ascultați cele mai electrizante și...

pixel