Regizorul Andrei Chiriac, despre serialul Egregora: A fost extraordinar de bine primit filmul, atât în diaspora, cât și în România
Autor: radiodcnews Team
Data actualizării:
Data publicării:
Regizorul Andrei Chiriac a vorbit în exclusivitate pentru DCNews despre filmul ’’Egrogora. Comoara pierdută’’. Acesta a oferit detalii despre primul episod difuzat atât în Italia, cât și în România.

Primul episod a fost arătat într-un cadru restrâns la un eveniment privat. Nu a fost difuzat la televizor sau pe vreun site. Am făcut evenimente private cu el, de exemplu la Cinema Pro, din centrul Capitalei. Am făcut două evenimente și în alte câteva orașe din România. De asemenea, primul episod a fost arătat în Italia., a declarat  regizorul filmului ’’Egrogora. Comoara pierdută’’.

Mai mult, Andrei Chiriac ne-a precizat cât de bine a fost primit feedback-ul din partea oamenilor care au urmărit primul episod al serialului Egregora:

A fost extraordinar de bine primit filmul, atât în diaspora, cât și în România. Eu sunt foarte mulțumit, iar călătoria continuă și mergem mai departe cu finanțarea și producția primului sezon.

De asemenea, regizorul Andrei Chiriac a menționat de la cine a primit sprijin în Italia, dar și unde urmează să plece cu filmul în următoarea perioadă:

Se cheamă Asociația Decebal & Traian, îl cheamă Daniel Săboanu pe domnul care m-a găzduit. Mi-a lansat invitația, am onorat-o. Lângă Veneția s-a întâmplat asta. Sunt foarte mulți români, o comunitate foarte frumoasă, închegată. De asemenea, urmează să plec cu filmul, în următoarea săptămână după Paște, la Roma și la Napoli, pentru comunitățile de acolo.

Articole similare

Stevie Wonder a primit cetăţenia ghaneză

Cantărețul american Stevie Wonder, una dintre legendele...

Asocierea utilizării internetului cu starea de bine (STUDIU)

Internetul are, în general, un efect benefic pentru...


Top citite
Sursa foto: Agerpres

Mihai Trăistariu intervine în scandalul Eurovision: “Această competiție reflectă foarte bine showbiz-ul anului 2024”

Sursa: Freepik

Tariful bancurilor, pe spatele scaunului! Un șofer cu umor /foto în articol

Sursa: captură Instagram

Fiul Nadiei Comăneci a absolvit. Cine este fata care îl face fericit pe băiatul femeii de 10 /foto în articol

Sursa: captură Youtube La Măruță

Saveta Bogdan, reacție furibundă după câștigarea Eurovision 2024 de către Nemo

Sursa: Europolisfest

Poate reveni Sulina la gloria de odinioară? Parastasul Piraților Nepomeniți, un festival dedicat oamenilor care iubesc Delta Dunării

Sursa: Freepik

Horoscop 14 mai 2024. Ce zodie nu ar trebui să se victimizeze /video


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole
pixel