Reguli stricte pentru femeile însărcinate din Familia Regală Britanică
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Când se află că vor avea un copil, femeile însărcinate din familia regală sunt obligate să respecte un set de reguli cruciale. Iată care sunt aceste reguli!

Un lucru este cert: regulile din Familia Regală Britanică trebuie să fie respectate în orice situație, iar excepție nu fac nici măcar femeile însărcinate. 

În familia regală, o primă regulă importantă pentru femeile însărcinate este să anunțe public sarcina lor în jurul săptămânii a 12-a. Cu toate acestea, există excepții, cum ar fi cazul lui Kate Middleton când era însărcinată cu Prințul Louis. Din cauza grețurilor matinale severe, a decis să facă anunțul mai devreme decât de obicei.

De asemenea, viitoarele mame nici nu se pot gândi să le pună viitorilor bebeluși prenume unice, deoarece acesta trebuie să aibă rezonanță istorică și să se lege de momentele simbolice ale monarhiei britanice. 

Ce alte reguli respectă gravidele din Familia Regală Britanică

Codul vestimentar este foarte important atât în perioada sarcinii, cât și după. Când sunt însărcinate, femeile din familia regală nu sunt încurajate să poarte rochii sau bluze cu decolteu. Asta pentru că sânii tind să crească în perioada sarcinii, iar bustul proeminent nu este o trăsătură care le caracterizează. În plus, femeilor însărcinate li se recomandă doar purtarea pantofilor cu vârfuri închise, chiar dacă picioarele și gleznele le sunt umflate, scrie „Country Living”. 

De altfel, când sunt însărcinate, gravidele trebuie să stabilească care va fi ținuta pe care o vor purta la prima fotografie post-naștere. De pildă, după ce l-a născut pe Prințul George, Kate Middleton s-a fotografiat într-o rochie cu buline, care amintea de rochia pe care a purtat-o și Prințesa Diana, după ce l-a născut pe William. 

Medicul ginecolog este ales de Casa Regală Britanică

Un alt aspect interesant este că, în cazul în care gravidele se confruntă cu probleme de sănătate pe parcursul sarcinii, simptomele lor sunt făcute publice. Când Kate Middleton a suferit de o afecțiune numită "hyperemesis gravidarum", care provoacă grețuri severe în timpul sarcinii, site-ul oficial a detaliat simptomele cu care ducesa de Cambridge se confrunta.

Pe lângă asta, este important să menționăm că viitoarele mame sunt asistate la naștere de către ginecologul Casei Regale, care este însoțit de aproximativ 20 de experți, incluzând obstetricieni, moașe și tehnicieni specializați.

Articole similare

Anna Indiana, prima cântăreață generată în totalitate de AI

Anna Indiana este prima cântăreață generată de...


Top citite
Captura Youtube

Azi e ziua lui Rick Savage! Basistul trupei Def Leppard a împlinit astăzi 63 de ani

Azi este ziua lui Ozzy Osbourne! Solistul trupei Black Sabbath a împlinit 75 de ani

Azi este ziua lui Ozzy Osbourne! Solistul trupei Black Sabbath a împlinit 75 de ani


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Anna Indiana, prima cântăreață generată în totalitate de AI

Anna Indiana este prima cântăreață generată de...