„Roaring Kitty” a revenit cu vești noi despre acțiunile GameStop. De ce a fost o mare dezamăgire în rândul internauților
Autor: radiodcnews Team
Data publicării:
În 2021, influencerul cunoscut mai bine sub numele de Roaring Kitty a inițiat o mișcare printre traderii de retail care a provocat creșterea extraordinară a acțiunilor GameStop.

În 2021, influencerul cunoscut mai bine sub numele de Roaring Kitty a inițiat o mișcare printre traderii de retail care a provocat creșterea extraordinară a acțiunilor GameStop, un lanț de magazine de jocuri video aflat în dificultate – aruncând Wall Street-ul în haos. Potrivit The Guardian, Gill a devenit o vedetă pe internet și chiar a depus mărturie în fața Congresului despre poziția sa optimistă asupra acțiunilor.

Apoi a dispărut din peisaj. Ani întregi după frenezia turbulentă a pieței de capital, Gill a fost tăcut în online. Chiar și când povestea luptei sale împotriva establishmentului financiar a fost transformată într-un film de la Hollywood, el a păstrat tăcerea. O serie de postări sociale criptice semnalau luna trecută că Roaring Kitty s-a trezit din somnul său de trei ani, reaprindând un rally volatil al acțiunilor GameStop. Dar acestea au generat mai multe întrebări decât răspunsuri.

Când Gill a reapărut pe YouTube vineri, sute de mii de spectatori îl așteptau. Totuși, cei care s-au conectat în căutarea unui răspuns au avut parte de 50 de minute dezamăgitoare. 

Ce s-a întâmplat atunci?

În 2021, când acțiunile GameStop au crescut pentru prima dată, era o întreprindere nerentabilă, luptând să-și găsească locul în era modernă a jocurilor. Trei ani mai târziu, rămâne nerentabilă, luptând să-și găsească locul în era modernă a jocurilor.

Ultimele sale venituri, publicate puțin înainte ca Roaring Kitty să fie live, au conturat o scădere bruscă a vânzărilor de la începutul anului. GameStop a confirmat de asemenea planurile de a vinde până la 75 de milioane de acțiuni în plus, capitalizând ultimul salt al acțiunilor sale.

“Compania nu va ține o conferință astăzi,” a transmis GameStop într-un comunicat de presă succint, fără a oferi nicio explicație pentru rezultatele sale slabe. Acțiunile sale au scăzut cu până la un sfert, iar tranzacționarea a fost întreruptă de mai multe ori.

Marea farsă a ajuns la final

Retailerul nu era pregătit să se adreseze pieței, dar un credincios în această companie a vrut să intervină. Gill a reapărut cu brațul într-o atelă, un bandaj pe cap, plasturi pe față și ochelari de soare.

Gill era dornic să disipe zvonurile. “Ăsta sunt eu, apropo,” a spus el, subliniind că era, într-adevăr, în controlul conturilor sale de tranzacționare și sociale și că nu lucra cu nimeni altcineva.

“Nu există un plan de joc real,” a clarificat Gill, în ciuda speculațiilor că ar putea oferi noi informații pentru a-și explica încrederea într-un retailer în declin. În schimb, a divagat despre meme-uri de film, s-a jucat cu o bilă de biliard și le-a mulțumit urmăritorilor pentru urările de bine înainte de ziua sa de naștere. “Au trecut câțiva ani acum. Sper că toți sunteți bine,” a spus el. “E destul de bine să fiu înapoi...”.







Articole similare

Tesla reduce preţurile în urma încetinirii vânzărilor

Tesla Inc a scăzut prețurile în China și SUA, piețele...


Top citite
Foto: pexels, Andrea Piacquadio

ANM: Avertizări Cod galben de caniculă și disconfort termic pentru 1 și 2 iulie

Foto: Pearl Jam, facebook / Steve Rose

Pearl Jam anulează încă două concer­te din cauza bolii

Foto: Ioan Radu Gava

De ce toată lumea spune că a văzut asprete și în alte râuri. Dovada că specia din Vâlsan e cofundată / foto în articol

foto: Youtube Rick Ross - Hustlin'

Rick Ross nu se lasă intimidat după o altercație în Vancouver: „Abia aștept să mă întorc”

Sursa: captură Youtube Michael Jackson

Filmul despre Michael Jackson va "arunca o lumină diferită" asupra starului "complicat", spune Colman Domingo

Armata Romana - Forter.ro

Ziua Muzicilor Militare: Sărbătoarea tradiției și patriotismului în Forțele Armate


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Bebe Rexha susține că ar putea "dărâma" industria muzicală

Bebe Rexha afirmă că ar putea "dărâma o mare parte" a...

Tina Knowles o laudă pe nepoata Blue Ivy la premiul BET

Tina Knowles a lăudat-o pe multitalentata Blue Ivy...

pixel