„Roaring Kitty” a revenit cu vești noi despre acțiunile GameStop. De ce a fost o mare dezamăgire în rândul internauților
Autor: radiodcnews Team
Data publicării:
În 2021, influencerul cunoscut mai bine sub numele de Roaring Kitty a inițiat o mișcare printre traderii de retail care a provocat creșterea extraordinară a acțiunilor GameStop.

În 2021, influencerul cunoscut mai bine sub numele de Roaring Kitty a inițiat o mișcare printre traderii de retail care a provocat creșterea extraordinară a acțiunilor GameStop, un lanț de magazine de jocuri video aflat în dificultate – aruncând Wall Street-ul în haos. Potrivit The Guardian, Gill a devenit o vedetă pe internet și chiar a depus mărturie în fața Congresului despre poziția sa optimistă asupra acțiunilor.

Apoi a dispărut din peisaj. Ani întregi după frenezia turbulentă a pieței de capital, Gill a fost tăcut în online. Chiar și când povestea luptei sale împotriva establishmentului financiar a fost transformată într-un film de la Hollywood, el a păstrat tăcerea. O serie de postări sociale criptice semnalau luna trecută că Roaring Kitty s-a trezit din somnul său de trei ani, reaprindând un rally volatil al acțiunilor GameStop. Dar acestea au generat mai multe întrebări decât răspunsuri.

Când Gill a reapărut pe YouTube vineri, sute de mii de spectatori îl așteptau. Totuși, cei care s-au conectat în căutarea unui răspuns au avut parte de 50 de minute dezamăgitoare. 

Ce s-a întâmplat atunci?

În 2021, când acțiunile GameStop au crescut pentru prima dată, era o întreprindere nerentabilă, luptând să-și găsească locul în era modernă a jocurilor. Trei ani mai târziu, rămâne nerentabilă, luptând să-și găsească locul în era modernă a jocurilor.

Ultimele sale venituri, publicate puțin înainte ca Roaring Kitty să fie live, au conturat o scădere bruscă a vânzărilor de la începutul anului. GameStop a confirmat de asemenea planurile de a vinde până la 75 de milioane de acțiuni în plus, capitalizând ultimul salt al acțiunilor sale.

“Compania nu va ține o conferință astăzi,” a transmis GameStop într-un comunicat de presă succint, fără a oferi nicio explicație pentru rezultatele sale slabe. Acțiunile sale au scăzut cu până la un sfert, iar tranzacționarea a fost întreruptă de mai multe ori.

Marea farsă a ajuns la final

Retailerul nu era pregătit să se adreseze pieței, dar un credincios în această companie a vrut să intervină. Gill a reapărut cu brațul într-o atelă, un bandaj pe cap, plasturi pe față și ochelari de soare.

Gill era dornic să disipe zvonurile. “Ăsta sunt eu, apropo,” a spus el, subliniind că era, într-adevăr, în controlul conturilor sale de tranzacționare și sociale și că nu lucra cu nimeni altcineva.

“Nu există un plan de joc real,” a clarificat Gill, în ciuda speculațiilor că ar putea oferi noi informații pentru a-și explica încrederea într-un retailer în declin. În schimb, a divagat despre meme-uri de film, s-a jucat cu o bilă de biliard și le-a mulțumit urmăritorilor pentru urările de bine înainte de ziua sa de naștere. “Au trecut câțiva ani acum. Sper că toți sunteți bine,” a spus el. “E destul de bine să fiu înapoi...”.Articole similare

Tesla reduce preţurile în urma încetinirii vânzărilor

Tesla Inc a scăzut prețurile în China și SUA, piețele...

Cazul unui contabil care lucrează cu 200 de facturi zilnic

Deși operează cu 200 de facturi zilnic, un contabil...


Top citite
Captura Instagram

Versurile melodiei pe care Babasha a interpretat-o la concertul Coldplay

Foto: RadioDCNews

Coldplay ziua 2: Chris Martin - Huiduiți-mă + invitat special supraviețuitor Colectiv. Babasha nu a mai fost huiduit

Foto: Agerpres

Despre Babasha, rasism, clasism și societatea românească

Captura tiktok

Răspunsul lui Babasha după huiduielile de la concertul ColdPlay

Captura Facebook

A murit Mark James, compozitorul hitului „Suspicious Minds”

Foto: Pexels

Ce gen de muzică preferă oamenii în dormitor. Un nou studiu dezvăluie preferințele muzicale în timpul sexului


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Fanii Taylor Swift provoacă activitate seismică în Edinburgh

Seismologii din Edinburgh au descoperit că fanii Taylor...

A murit Mark James, compozitorul hitului „Suspicious Minds”

Compozitorul american Mark James, cunoscut pentru hituri...

Despre Babasha, rasism, clasism și societatea românească

Muzica e o ființă evolutivă și strict subiectivă.

pixel