Russell Crowe: „Sunt ‘puțin incomodat’ de Gladiator 2”
Autor: Mihai Preda
Data publicării:
Actorul, al cărui personaj a fost ucis în originalul din 2000 regizat de Ridley Scott, spune că focusul în sequelul, care urmează să fie lansat de Crăciun, se mută pe rolul jucat de Paul Mescal.

Russell Crowe a declarat că se simte „puțin incomodat” de ideea unei continuări a filmului „Gladiator” în care el nu apare, scrie The Guardian.

Crowe, care a jucat personajul principal în hitul lui Ridley Scott din 2000 și a câștigat Oscarul pentru cel mai bun actor, nu va apărea în continuarea întârziată, care urmează să fie lansată de Crăciun.

În schimb, filmul se concentrează pe Paul Mescal, care joacă rolul nepotului lui Marcus Aurelius, împăratul interpretat de Richard Harris în primul film, ucis de fiul său, jucat de Joaquin Phoenix. Personajul lui Crowe a fost ucis de cel al lui Phoenix la sfârșitul filmului.

Într-un interviu nou pe podcastul american „Kyle Meredith With…”, Crowe a spus: „Sunt puțin incomodat de faptul că fac un altul, știi? Pentru că, desigur, sunt mort și nu am niciun cuvânt de spus în ceea ce se face.

„Câteva lucruri pe care le-am auzit, am zis: ‘Nu, nu, nu. Asta nu se află în călătoria morală a acelui personaj.’ Dar știi, nu pot spune nimic. Nu e locul meu. Sunt la șase picioare sub pământ. Așa că vom vedea cum va fi.”

Noul film este una dintre lansările cheie ale anului, cu mulți sperând că atât acesta, cât și sequelul la „Joker”, vor ajuta la atragerea publicului înapoi la cinema, după primele șase luni notabil de plate. Membrii distribuției care revin includ pe Derek Jacobi și Connie Nielsen.

Între timp, Denzel Washington, Pedro Pascal și Joseph Quinn se alătură distribuției pentru filmul care a fost în mare parte filmat în Italia anul acesta, dar a finalizat câteva refilmări în Sussex săptămâna trecută.

Crowe, în vârstă de 60 de ani, a făcut saltul de la „Gladiator” la filme precum „Master and Commander”, „Robin Hood” și „Les Misérables” și va fi văzut în curând în horror-ul „The Exorcism”, precum și în filmul Marvel „Kraven the Hunter”, un biopic despre Mark Rothko și drama istorică „Nuremberg”.

El a adăugat în podcast că filmul care urmează să apară l-a determinat să își privească retrospectiv cariera.

„Reflectez asupra vârstei pe care o aveam când am făcut acel film și la toate lucrurile care au venit după el și la ușile pe care acel film particular le-a deschis pentru mine,” a spus el. „Așa că există cu siguranță un strop – și asta este doar pură onestitate – un strop de melancolie, un strop de gelozie. Pentru că îmi amintesc când aveam tendoane.”

Articole similare

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

Lionel Richie anunță turneul 2025 Say Hello To The Hits

Lionel Richie revine în Marea Britanie în 2025, ca parte...


Top citite
Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra/Freepik

Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra

Foto: Instagram Andreea Antonescu

Săndel Bălan a rupt tăcerea despre absența Andreei Antonescu, din spectacolul Andreei Bălan: S-au certat, s-a tăiat filmul

Captura Instagram

Membrii trupei One Direction, ''complet devastaţi'' de moartea lui Liam Payne

Bruce Springsteen

Noul documentar despre Bruce Springsteen are premiera la Londra

Sursa Foto Instagram Iulia Albu

Război tăcut între Iulia Albu și Mihaela Borcea! Ce a dus la ruptura definitivă dintre ele

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine/ Facebook

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine



Cele mai noi articole

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

pixel