Sanda Ladoși, dietă. Cum se mențină artista în formă, la 52 de ani: „Fără prea mare efort”
Autor: , Andreea Cercel | Dată: 21 noi 2022, 17:52
Sanda Ladoși a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă.

Sanda Ladoși arată excelent, la vârsta de 52 de ani. Îndrăgita artistă are o siluetă de invidiat, în ciuda cifrei din buletin sau a celor două nașteri prin care a trecut. Vedeta recunoaște că face sport, pentru a menține acest echilibru, dar o ajută foarte mult și geneticul.

„Fac sport, dar nu mai fac cum făceam. Nu mai am timp. În perioada când făceam foarte mult sport, copiii erau mai mici. Acum e o perioadă foarte dificilă, amândoi sunt în preadolescență, adolescență și este foarte complicat. Trebuie să fiu în permanență lângă ei, apar tot felul de neprevăzute și important este să fii lângă ei și pentru asta trebuie să plătești un preț.”, a declarat Sanda Ladoși, în exclusivitate pentru Spectacola.

Când vine vorba de alimentație, cântăreața spune că nu se abține niciodată de la anumite mâncăruri. Aceasta se declară a fi o norocoasă, datorită faptului că poate mânca chiar și slănină sau pâine.

„Am fost întrebată ce mănânc.. de toate, inclusiv slănină și ceapă. Pâinea o fac în casă, când nimeresc o coajă de pâine de aia proaspătă nu o să trec pe lângă ea, asta este, e o asumare. Mă ajută Dumnezeu, fără prea mare efort. Am avut o perioadă în care, legat de nașterea celui de-al doilea copil, foarte greu am reușit să dau kilogramele acelea jos. Probabil că nu a fost nici momentul, dar când s-a întâmplat, s-a întâmplat pur și simplu. Așa am fost întotdeauna. Nu mă mai chinui.”, a continuat aceasta.

Cum menține Sanda Ladoși echilibrul între viața de familie și carieră

Sanda Ladoși este foarte împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. În acest sens, vedeta spune că are, într-adevăr, un program plin, însă reușește cu brio să-și atingă toate scopurile zilnice. 

„Sunt bine, după o zi complicată și plină. În  general, când ai doi copii de care te ocupi, lucrurile se aglomerează. Dar sunt fericită, împlinită, mulțumită de ei, de posibilitățile pe care le avem noi, ca artiști, să ne facem meseria, și trebuie să mergem înainte cu bune și rele. 

Din punctul meu de vedere nu e greu să menții echilibrul între familie și carieră. Întotdeauna m-am descurcat, când am avut ceva de făcut am făcut cu asumare și cu un anunț de bun simț. Toți trebuie să ne respectăm, în primul rând, meseria, preocupările. Exact cum copiii își cer drepturile lor, la fel și eu ca părinte trebuie îmi fac meseria, asta sunt, artist.”, a declarat Sanda Ladoși, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Articole similare

Top citite
Nora Dincă

Jurnalista Nora Dincă, mărturisire după moartea actorului Doru Ana: M-am gândit mult dacă să fac această confesiune publică. Această descoperire a fost pentru mine un cutremur de mare magnitudine

Mircea Badea

Maia Morgenstern, acuzată de tăcere totală de Mircea Badea

Dr. Mihail Pautov: Cum poți scăpa de 7 - 8 kilograme într-o lună

Răspuns după derapajul lui Cezar Ionașcu privind declarațiile despre Delia care nu vrea să aibă copii

Dana Sota

Secretul de frumusețe al Danei Sota. Împlinește 60 de ani, dar arată de maximum 30! Oricine poate face acasă acest truc / video

Mircea Badea

Mircea Badea: Nu pot fi bănuit că aș fi un fan al lui Vasile Dîncu, dar trebuie să o spun


Cele mai noi articole

Top căutări pe Google în 2022

Vezi în articol topul căutărilor românilor pe Google în 2022.