Saveta Bogdan, reacție furibundă după câștigarea Eurovision 2024 de către Nemo
Autor: Andreea Deaconescu
Data actualizării:
Data publicării:
Controversele nu au întârziat să apară după ce, în acest an, trofeul Eurovision 2024 a fost câștigat de Nemo, reprezentantul Elveției. Artistul de 24 de ani, cu o personalitate nonconformistă, a împărțit publicul în două tabere, iar cântăreața de muzică populară Saveta Bogdan a avut o reacție vehementă, susținând că tânărul nu merita victoria și că a compromis prestigiul concursului internațional.

Eurovision 2024 s-a încheiat cu Nemo, reprezentantul Elveției, obținând trofeul după ce a adunat 591 de puncte. Cu toate acestea, personalitatea unică a tânărului a generat discuții aprinse. Nemo, care nu se identifică nici ca bărbat, nici ca femeie, a fost subiectul multor controverse. Tensiunile au fost amplificate și de un incident nefericit: în momentul de maximă emoție, artistul a spart din greșeală trofeul câștigat. Oficialii Eurovision au reacționat prompt și i-au oferit un nou trofeu, însă gestul a fost deja făcut.

Reacția Savetei Bogdan

Saveta Bogdan, cunoscută pentru opiniile sale ferme, a criticat dur victoria lui Nemo. Într-un interviu pentru Spynews.ro, cântăreața și-a exprimat dezaprobarea atât față de artist, cât și față de situația creată. Ea a subliniat că spargerea trofeului este un semn de lipsă de respect față de competiție și de efortul depus de alți artiști.

”A spart și trofeul, de ce l-a spart, de ce nu l-a lăsat la altul care îl merita și chiar a muncit pentru el. Înseamnă că el nici n-a muncit pentru trofeu și nici nu-l merita. Vai de capul meu, a făcut de râs Eurovisionul. Când a fost al nostru Mihai Trăistariu ați văzut cum a cântat, ce moment a avut. Ăsta m-a deranjat foarte tare, nu știi ce sunt, bărbați, femei, iar ca mulțumire a spart și trofeul”, a declarat Saveta Bogdan, vizibil supărată.

Critici asupra apariției scenice

Cântăreața de muzică populară a recunoscut că Nemo are talent vocal, însă a criticat vehement apariția sa scenică. Ea consideră că vestimentația și atitudinea tânărului artist au stricat imaginea concursului și că aceste aspecte nu ar fi trebuit să îi aducă punctajul maxim.

”A cântat, dar faptul cum arăta a stricat tot, îmbrăcămintea lui a lăsat de dorit, nu a fost deloc interesant, un țăcănit la cap, păi spargi tu trofeul...”, a adăugat ea.

România, absentă din competiție

În mod surprinzător, România nu a participat la ediția din acest an a Eurovision, ceea ce a fost un alt subiect de discuție în rândul fanilor și al artiștilor. Aceasta absență a fost resimțită cu atât mai mult în contextul controverselor stârnite de rezultatul final.

Articole similare

Substanțele chimice care se găsesc în unele produse lactate

Află în articol ce substanțe chimice care se găsesc în...


Top citite
Foto: Pixabay

Substanțele chimice care se găsesc în unele produse lactate

FOTO: Instagram, @britneyspears

Britney Spears își revine după accidentare și dezvăluie detalii despre o vacanță sălbatică în Mexic /video

Captura Facebook

Slash: Guns N' Roses "încearcă" să facă un nou album

Sursa: captură Youtube Leo Messi

Șervețelul istoric pe care Barcelona a semnat cu Messi se vinde la licitație pentru 762.400 de lire sterline

Îmbătrânirea populației în Europa devine o oportunitate de afaceri pentru investitori/Freepik

Îmbătrânirea populației în Europa devine o oportunitate de afaceri pentru investitori

Sursa Foto: Agerpres

Melodii surpriză din turneul Eras al lui Taylor Swift: Lista de până acum


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Slash: Guns N' Roses "încearcă" să facă un nou album

Slash a confirmat că Guns N' Roses "încearcă" să facă un...

Substanțele chimice care se găsesc în unele produse lactate

Află în articol ce substanțe chimice care se găsesc în...

pixel