Scotty McCreery își amintește când Priscilla Presley i-a spus: Elvis te-ar fi iubit
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Vedeta country a câștigat „American Idol” la 16 ani, în 2011, la vârsta de 16 ani.

Scotty McCreery a primit laude din partea Priscillei Presley.

În cadrul emisiunii The Jennifer Hudson Show, pe 12 iunie, McCreery și-a amintit întâlnirea cu Priscilla în culisele American Idol și complimentul special pe care aceasta i l-a făcut.

Hudson l-a întrebat pe McCreery, în vârstă de 30 de ani, care a fost interpretarea sa preferată din concurs. Acesta a menționat piesa „That's All Right, Mama” de Elvis Presley, cântată în timpul săptămânii rock and roll.

„Îl iubesc pe Elvis, dar partea cea mai tare a fost că Priscilla era acolo și am reușit să vorbesc cu ea între pauzele publicitare”, a spus el. "S-a uitat la mine și m-a întrebat: «Scotty, pot să-ți spun ceva?». I-am răspuns: 'Absolut, Priscilla'".

„Elvis te-ar fi iubit”, i-a spus ea, amintindu-și momentul. "Oh, Doamne. A trebuit să cânt după aceea! Dar a fost cel mai bun compliment pe care l-am primit vreodată".

Reflectând asupra carierei sale de la câștigarea emisiunii de concurs de canto în 2011, la doar 16 ani, până la succesul actual, cântărețul piesei „Five More Minutes”, Scotty McCreery, a descris această perioadă ca fiind „o călătorie nebună”.

„Dacă cineva mi-ar fi spus, la 16 ani, când am dat audiția pentru emisiune, că peste 13 ani voi continua să fac asta – să scriu cântece country, să fac turnee prin țară și lume, să mă distrez – le-aș fi strâns mâna cât de repede și aș fi spus că accept acel contract. Este o adevărată distracție", a spus el.

Deși este recunoscător pentru experiența sa în cadrul emisiunii, McCreery a explicat de ce nu ar vrea să fie niciodată jurat într-o astfel de competiție.

„În niciun caz. Nu vreau să fac asta. Tu vrei?”, a întrebat-o el pe Hudson, care a participat la emisiune în 2004. „Știu cum e să fii pe scenă și să fii judecat. Nu vreau să pun asta pe seama altcuiva”.

Articole similare

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Preotul portughez Guilherme Peixoto a câștigat faimă...

Decizie strategică: Dormitul separat pentru un somn mai bun

Sforăitul, variațiile de temperatură, furtul de pături...


Top citite
Foto: Pexels

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Foto: Agerpres

Tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump: Fostul președinte rănit la un miting de campanie

Foto: Pexels

Rapperul Wiz Khalifa arestat la Beach Please pentru că a fumat o țigară cu marijuana

Foto: Agerpres

Cazul de omor involuntar împotriva lui Alec Baldwin a fost respins în mod surprinzător de un judecător din New Mexico

Foto: Pexels

Dr. Ruth Westheimer: Pioniera educației sexuale în cultura americană

Foto: Agerpres

Taylor Swift inspiră fanii să depășească problemele de imagine corporală și tulburările alimentare, conform unui nou studiu


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Preotul portughez Guilherme Peixoto a câștigat faimă...

pixel