Sean “Diddy” Combs a returnat cheia orașului New York la cererea primarului Eric Adams
Autor: Mihai Preda
Data publicării:
Sean “Diddy” Combs a returnat cheia simbolică a orașului New York la solicitarea primarului Eric Adams, ca răspuns la apariția unui videoclip în care mogulul muzical își atacă fosta iubită, cântăreața de R&B Cassie Ventura.

Biroul primarului a anunțat sâmbătă, 15 iunie, că Combs a returnat cheia după ce Adams a trimis scrisori la birourile artistului din New York și California, pe 4 iunie, scrie The Independent.

În scrisoarea sa, Adams a declarat că este „profund tulburat” de atac, adăugând: „Condamn ferm aceste acțiuni și sunt solidar cu toate victimele violenței domestice și bazate pe gen.”

Primăria a primit cheia returnată pe 10 iunie.

Combs, în vârstă de 54 de ani, originar din Harlem, a primit inițial cheia simbolică într-o ceremonie desfășurată în septembrie anul trecut, coincizând cu lansarea noului său album, „The Love Album: Off the Grid”.

Importanța simbolică a cheii orașului

Cheile orașului sunt „un simbol prețuit de recunoaștere civică și gratitudine”, rezervate de obicei „pentru persoanele a căror activitate în serviciul public și binele comun atinge cel mai înalt nivel de realizare”, conform site-ului orașului.

Cariera lui Combs a fost afectată de numeroase acuzații de abuz sexual, precum și de o investigație federală de trafic sexual, care a dus la percheziții în conacele lui Combs din Los Angeles și Miami.

Incidentul din 2016 și urmările sale

În mai, CNN a difuzat imagini de securitate în care Combs o atacă pe Cassie într-un hol de hotel din Los Angeles în 2016. Capturate din mai multe unghiuri, imaginile arată cum Combs, îmbrăcat doar într-un prosop, o urmărește pe Ventura pe hol și o atacă lângă lifturi, încercând apoi să o tragă înapoi pe coridor.

După ce o împinge pe Ventura la pământ, Combs recuperează o poșetă și o valiză de pe podeaua de lângă lifturi. Se întoarce și o lovește din nou cu piciorul în timp ce aceasta se află pe podea.

Combs a declarat că este „cu adevărat regretat” pentru atacul asupra Cassie și a numit acțiunile sale „de neiertat.”

Reacții și consecințe

Cântăreața de 37 de ani, cunoscută pentru piesa „Long Way 2 Go”, l-a dat în judecată pe Combs anul trecut, declanșând un val de atenție sporită asupra mogulului. Cazul a fost soluționat la o zi după ce a fost depus.

La începutul acestei luni, Universitatea Howard a retras și ea un titlu onorific acordat lui Combs și a încheiat un program de burse în numele său, în urma apariției videoclipului implicând-o pe Cassie.

Combs, fondatorul Bad Boy Records, este unul dintre cei mai influenți producători și executivi din hip-hop din ultimele trei decenii, transformând succesul muzical într-un imperiu de afaceri.

Articole similare

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

Lionel Richie anunță turneul 2025 Say Hello To The Hits

Lionel Richie revine în Marea Britanie în 2025, ca parte...


Top citite
Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra/Freepik

Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra

Foto: Instagram Andreea Antonescu

Săndel Bălan a rupt tăcerea despre absența Andreei Antonescu, din spectacolul Andreei Bălan: S-au certat, s-a tăiat filmul

Captura Instagram

Membrii trupei One Direction, ''complet devastaţi'' de moartea lui Liam Payne

Bruce Springsteen

Noul documentar despre Bruce Springsteen are premiera la Londra

Sursa Foto Instagram Iulia Albu

Război tăcut între Iulia Albu și Mihaela Borcea! Ce a dus la ruptura definitivă dintre ele

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine/ Facebook

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine



Cele mai noi articole

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

pixel