Sean Kingston, arestat în California după o descindere a poliției
Autor: Andreea Deaconescu
Data actualizării:
Data publicării:
Cântărețul Sean Kingston a fost arestat în sudul Californiei, la câteva ore după ce poliția a descins la vila sa din Florida, unde a fost reținută și mama sa.

Arestările au survenit în urma unor acuzații de fraudă și furt, legate de neplata unui televizor uriaș și a unui sistem de sunet, conform relatărilor BBC.

În februarie, Kingston a fost acuzat de către compania Ver Ver Entertainment că nu a plătit integral pentru un televizor "Colossal" de 232 de inch și un sistem de sunet performant. Documentele instanței arată că artistul a contactat compania în septembrie 2023, promițând să creeze videoclipuri promoționale cu Justin Bieber, pentru a obține produsele cu un avans minim.

Presa americană relatează că Sean Kingston, al cărui nume legal este Kisean Anderson, a fost reținut în Fort Irwin, California, pe baza unui mandat de arestare emis în Florida. Într-un mesaj anterior pe rețelele de socializare, Kingston a declarat că avocații săi "se ocupă de tot".

Descinderea poliției în Florida a avut loc la o reședință din apropierea orașului Fort Lauderdale, unde cântărețul figura ca locatar în documentele judiciare din februarie. Biroul șerifului din comitatul Broward a confirmat pentru BBC că au pus în aplicare mandate de arestare și de percheziție la acea proprietate.

"Ca urmare a investigației, o femeie adultă, Janice Turner, născută pe 16 februarie 1963, a fost reținută pentru numeroase acuzații de fraudă și furt. Această investigație este activă și în curs de desfășurare", a declarat Biroul șerifului din comitatul Broward.

Polițiștii au fost văzuți luând bunuri din casă, însă nu este clar dacă arestările au legătură directă cu acuzațiile aduse de Ver Ver Entertainment.

Arestarea lui Kingston în California a fost efectuată fără incidente, conform declarațiilor poliției citate de presa americană.

Sean Kingston, în vârstă de 34 de ani, este cunoscut pentru hituri precum "Beautiful Girls", "Fire Burning" și "Eenie Meenie" în colaborare cu Justin Bieber. Acesta se confruntă acum cu grave acuzații de fraudă și încălcarea contractului, care ar putea afecta semnificativ cariera sa muzicală.

Articole similare

Massive Attack și concertul lor revoluționar pentru mediu

Massive Attack, legendara trupă de trip-hop din Bristol,...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Radio DC News vă invită la o serie de concerte...


Top citite
Foto: Pexels

Celine Dion și Lady Gaga vor cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din Paris

Foto: Pexels

Fanii Sabrinei Carpenter denunță costurile exorbitante ale biletelor pentru turneul arenelor

Captura Instagram

Victor Cornea, gest superb față de fetițele Andreei Bălan

Foto: Pexels

Interpol reflectează asupra scenei iconice din "Friends" în timp ce începe turneul aniversar de 20 de ani

Captura Youtube

Janet Jackson și-a amintit cum și unde a scris piesa "Scream" alături de Michael Jackson

Captura Youtube

Smiley a lansat melodia "Cum te văd eu"


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Radio DC News vă invită la o serie de concerte...

pixel