Șerban Huidu: Dezamăgit este opusul cuvântului amăgit. Lecțiile omului de televiziune, după încercările vieții / VIDEO
Autor: Echipa RadioDCNews
Data publicării:
Șerban Huidu a stat față în față cu astrologul Sanda Ionescu, într-o discuție sinceră despre emoții, sensibilitate, destin și marile încercări ale vieții. 

Șerban Huidu a fost primul invitat al astrologului Sanda Ionescu, în seria de discuții AstroStar, din cadrul podcastului pe care aceasta îl găzduiește pe canalul ei de YouTube. 

Dialogul dintre cei doi are la bază chiar harta astrală a omului de televiziune, pe care Sanda Ionescu o analizează și i-o explică acestuia. 

„Șerban Huidu este un gigant al televiziunii românești. Singurul care a făcut artă din tot ceea ce înseamnă “haz de necaz” în plaiurile mioritice. Ca astrolog, pot spune ca l-am regăsit pe Caragiale. Are acest dar în harta natală, pe lângă sensibilitatea sufletească și emoțională descoperite în mod special doar de cei care îi sunt în suflet. Șerban este un om pe care te poți baza, are puterea de a iniția și tine foarte mult la loialitate”, îl descrie Sanda Ionescu pe Șerban Huidu, în prezentarea interviului. 

„Eu sunt ca „Toma necredinciosul”, așa că astăzi ar trebui să mă convingi foarte energic despre ce se întâmplă și cum se întâmplă”, a început Șeban Huidu dialogul cu celebrul astrolog. 

„Eu am o modalitate de a analiza harta unui nativ. Atunci când deschid o hartă astrală, de fapt, deschid o mică părticică din energia Lui Dumnezeu, este o manifestare a Lui Dumnezeu. Ce am văzut eu, prima oară când m-am uitat pe harta ta, ești născut pe ora lui Saturn, asta înseamnă că tu ai venit să muncești în această viață. Este o energie dificilă. (...)  Să știți că Șerban are foarte multe planete în casa a VIII-a, Soarele, Mercur, Venus și Saturn, iar asta înseamnă o energie transformatoare. Tu ai ales să te transformi în viața aceasta, să știi. (...) Tu ai Soarele în Rac, ai luna în semnul zodiacal al Peștilor, și vom vorbi despre Lună, pentru că este un aspect foarte sensibil. Ai ascendentul în Săgetător”, i-a explicat Sanda Ionescu omului de Televiziune.

Citește mai departe pe SPECTACOLA.RO

Articole similare

Efectele pozitive ale mișcării asupra sănătății mintale

Cum poate exercițiul să influențeze starea noastră...


Top citite
Foto: Freepik

Elicopterul trimis de NASA pe planeta Marte a transmis ultimul său mesaj spre Terra

FOTO: captura video Instagram @Celine Dion

Documentarul despre Celine Dion va fi lansat în iunie

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

De ce a fugit prinţesa moştenitoare a tronului olandez în Spania: "Consecinţe enorme asupra vieţii sale". Și Mark Rutte a fost vizat

Fotografie de la Sarah Chai/ Pexels

Efectele pozitive ale mișcării asupra sănătății mintale

Captura Facebook

Bunica Arianei Grande, în vârstă de 98 de ani, intră în istorie devenind cea mai în vârstă artistă inclusă în Billboard Hot 100

David Beckham o sărbătorește pe "frumoasa soție" Victoria Beckham la împlinirea a 50 de ani/Facebook

David Beckham o sărbătorește pe "frumoasa soție" Victoria Beckham la împlinirea a 50 de ani


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole
pixel