Shakira, câștigătoare la Premiile Grammy Latino. Două trofee pentru controversata melodie care face referire la fostul soț
Autor: Echipa RadioDCNews
Data publicării:
Vedetele muzicii latino și-au dat întâlnire aseară, la Sevilla, la gala premiilor Grammy, varianta Latino. Printre ele se numără și cântăreața columbiană Shakira, care a luat acasă mai multe premii.

Shakira a fost onorată cu două dintre cele mai prestigioase premii, câștigând titlurile de "Melodia Anului" și "Cel Mai Bun Cântec Pop" pentru colaborarea sa cu producătorul argentinian Bizzarap, intitulată "Music Sessions 53".

La lansarea sa, melodia a stârnit controverse, având în vedere că unii fani ai Shakirei, precum și alți ascultători, susțin că versurile ei ar putea face referire la relația artistei cu fostul soț, fotbalistul spaniol Gerard Pique.

Printre câștigători a fost și artista Karol G, care a primit trofeele pentru cel mai bun album al anului și pentru cel mai bun album de muzică urbană.

Shakira, pe numele său complet Shakira Isabel Mebarak Ripoll, este o cântăreață, compozitoare și dansatoare columbiană, născută pe 2 februarie 1977 în Barranquilla, Colombia. Ea este recunoscută pentru abordarea sa eclectică în muzică, îmbinând elemente de pop, rock, latino și muzică arabă în creațiile sale.

Cariera ei în muzică a început în adolescență, iar albumul ei din 1995, "Pies Descalzos", a marcat începutul succesului internațional. Unul dintre cele mai mari succese ale sale a fost albumul "Laundry Service" din 2001, care a inclus hituri precum "Whenever, Wherever" și "Underneath Your Clothes".

Shakira este cunoscută pentru talentul său vocal, dar și pentru abilitățile sale de dans, fiind o artistă completă. Ea a câștigat numeroase premii, inclusiv multiple premii Grammy și Latin Grammy. De-a lungul carierei sale, Shakira a colaborat cu artiști de renume și a continuat să inoveze în domeniul muzicii pop și latino.

Pe lângă cariera sa muzicală, Shakira este și implicată în activități filantropice și este ambasadoare a bunăvoinței pentru UNICEF. De asemenea, ea este cunoscută pentru relația sa cu fotbalistul spaniol Gerard Pique, cu care are doi copii.

Articole similare

Anna Indiana, prima cântăreață generată în totalitate de AI

Anna Indiana este prima cântăreață generată de...


Top citite
Captura Youtube

Azi e ziua lui Rick Savage! Basistul trupei Def Leppard a împlinit astăzi 63 de ani

Azi este ziua lui Ozzy Osbourne! Solistul trupei Black Sabbath a împlinit 75 de ani

Azi este ziua lui Ozzy Osbourne! Solistul trupei Black Sabbath a împlinit 75 de ani


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Anna Indiana, prima cântăreață generată în totalitate de AI

Anna Indiana este prima cântăreață generată de...