Shrek, musicalul, vine la București! O poveste magică pentru întreaga familie
Autor: Andreea Deaconescu
Data actualizării:
Data publicării:
Pregătiți-vă pentru o aventură magică plină de muzică, umor și emoție! Spectacolul "Shrek - musicalul" va fi prezentat, în premieră în România, pe scena Sălii Palatului, pe 8 și 9 iunie.

O producție de excepție

Realizat de Opera Națională București, anume echipa din spatele unor succese precum "Fantoma de la Operă", "Mamma Mia" și "My Fair Lady", spectacolul promite o experiență memorabilă pentru toate vârstele.

Distribuție de excepție

Horia Brenciu și Dan Helciug vor da viață personajului Shrek, morocănos, dar simpatic, alături de Oana Laura Gabriela și Bianca Purcărea în rolul Fionei. Adrian Nour va fi Donkey, Julie Mayaya va fi Elizabeth, Dragonul, iar Andrei Petre și Ernest Fazekaș vor interpreta rolul lui Lord Farquuad.

O poveste clasică reinterpretată

Bazat pe filmul animat DreamWorks Animation și pe cartea lui William Steig, spectacolul explorează teme precum frumusețea interioară, acceptarea diferenței și importanța prieteniei. Publicul va fi invitat să se alăture lui Shrek în aventura sa de a salva Prințesa Fiona din ghearele dragonului.

Un spectacol adevărat

"Shrek - musicalul" va fi o producție de excepție, cu scenografii dinamice, costume elaborate, coregrafii energice și efecte speciale impresionante. Spectacolul va fi o încântare pentru toate vârstele, cu muzică antrenantă, umor inteligent și o poveste emoționantă.

"Shrek - musicalul va avea parte de scenografii dinamice, costume elaborate, coregrafii cu personalitate, efecte de scenă, lumini şi video care vor da spectacolului un aer actual, dar şi o estetică relevantă lumii digitale a secolului nostru. Shrek este un spectacol destinat întregii familii, care vă va amuza, vă va surprinde, dar în acelaşi timp care invită la introspecţie şi explorarea propriilor emoţii. Este un spectacol despre prietenie şi despre diferenţa dintre aparenţă şi esenţă, o metaforă a transformărilor prin care trece umanitatea, practic o nouă reafirmare a poveştilor copilăriei noastre", precizează organizatorii, potrivit Agerpres.

Biletele sunt puse în vânzare în reţeaua IaBilet.ro, Bilet.ro şi pe site-ul Operei Naţionale Bucureşti (https://tickets.operanb.ro/shrek-musicalul), şi pornesc de la 260 lei.

Youtube video image

Articole similare

Top citite
Foto: Pexels

Celine Dion și Lady Gaga vor cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din Paris

Foto: Pexels

Fanii Sabrinei Carpenter denunță costurile exorbitante ale biletelor pentru turneul arenelor

Captura Instagram

Victor Cornea, gest superb față de fetițele Andreei Bălan

Foto: Pexels

Interpol reflectează asupra scenei iconice din "Friends" în timp ce începe turneul aniversar de 20 de ani

Captura Youtube

Janet Jackson și-a amintit cum și unde a scris piesa "Scream" alături de Michael Jackson

Captura Youtube

Smiley a lansat melodia "Cum te văd eu"


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Radio DC News vă invită la o serie de concerte...

pixel