Simon Cowell dezvăluie singurul său regret în legătură cu gestionarea trupei One Direction
Autor: Mihai Preda
Data actualizării:
Data publicării:
Simon Cowell, mogulul muzical și creatorul emisiunii The X Factor, a vorbit deschis despre unicul regret pe care îl are în legătură cu gestionarea trupei One Direction.

Cowell, în vârstă de 64 de ani, a apărut în cel mai recent episod al podcastului The Diary of a CEO, găzduit de Stephen Bartlett, unde a discutat o gamă largă de subiecte, inclusiv accidentul în care și-a rupt spatele, durerea pierderii părinților și cum câștiga bani de buzunar în copilărie, scrie The Independent.

Cowell a reflectat și asupra unora dintre succesele sale din carieră, inclusiv formarea trupei One Direction în cadrul emisiunii The X Factor, în 2010.

Trupa, formată din Harry Styles, Liam Payne, Niall Horan, Louis Tomlinson și fostul membru Zayn Malik, a obținut succes internațional în anii următori. Ei au devenit prima trupă de băieți din istoria topurilor americane care a înregistrat două albume pe locul 1 în același an calendaristic.

Deși este mândru de numeroasele realizări ale trupei One Direction, Cowell a recunoscut că regretă faptul că nu a deținut numele trupei, deoarece acest lucru i-ar fi permis să dezvolte alte proiecte sub aceeași denumire.

„Singurul lucru pe care îl regret este că ar fi trebuit să păstrez numele”, i-a spus Cowell lui Bartlett.

„Cine deține numele?” a întrebat Bartlett. „Ei îl dețin”, a răspuns Cowell. „Asta e problema. Aș fi putut să fac o animație sau orice altceva, dar când îi dai unui artist numele, nu îți mai aparține – și asta este singurul meu regret.”

Adresându-se trupei, Cowell a glumit: „Dacă ascultați, vi-l cumpăr înapoi.”

Judecătorul de la The X Factor și Britain's Got Talent a explicat că membrii trupei dețin în comun titlul grupului, ceea ce înseamnă că toți au un cuvânt de spus în privința utilizării acestuia.

„Dacă unul dintre membrii trupei, din orice motiv, spune că nu vrea să facă un turneu, poate opri pe ceilalți să facă turnee. Dacă eu aș fi deținut numele, nu ar fi fost o problemă”, a spus el.

„Pot fi foarte naiv uneori, și asta a fost o naivitate foarte mare din partea mea. Așa că data viitoare, acest lucru va face parte din contract – trebuie să dețin numele.”

În altă parte a podcastului, Cowell și-a amintit de sfaturile pe care le-a dat trupei la începuturile lor.

„Când vorbeam cu One Direction, îmi amintesc că le spuneam: obiectivul nostru este să aveți suficiente hituri astfel încât, dacă vă veți reuni vreodată, să puteți face turnee pe stadioane”, a spus el. „Asta înseamnă că trebuie să aveți aproximativ 10 single-uri de succes. Pentru că asta vor oamenii să audă; oamenii vor să audă hiturile.”

Bartlett a întrebat dacă crede că grupul se va reuni vreodată, după decizia lor de a intra într-o pauză pe termen nedeterminat în ianuarie 2016. Cowell a răspuns: „Mă îndoiesc.”

Cowell va începe căutarea pentru a descoperi următoarea trupă de băieți din Marea Britanie mai târziu în acest an, în speranța de a recrea magia și succesul trupei One Direction.

În altă parte a episodului de podcast, lansat luni (10 iunie), el a vorbit despre dragostea sa pentru grupurile muzicale și a criticat absența acestora în peisajul pop de astăzi.

„Dacă te gândești la Motown și la toată acea epocă, erau la fel de multe trupe cât erau artiști solo”, a explicat Cowell.

„Deci ceva a mers prost. Și singura modalitate pe care o cunosc pentru a forma o trupă este ca cineva să îi audieze. Așa că m-am gândit: 'Știi ceva, dacă nu o fac anul acesta, o să regret cu adevărat, așa că hai să o facem. Și o să documentăm întregul proces.’

„De data aceasta, veți vedea exact ce se întâmplă.”

Articole similare

Massive Attack și concertul lor revoluționar pentru mediu

Massive Attack, legendara trupă de trip-hop din Bristol,...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Radio DC News vă invită la o serie de concerte...


Top citite
Foto: Pexels

Celine Dion și Lady Gaga vor cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din Paris

Foto: Pexels

Fanii Sabrinei Carpenter denunță costurile exorbitante ale biletelor pentru turneul arenelor

Captura Instagram

Victor Cornea, gest superb față de fetițele Andreei Bălan

Foto: Pexels

Interpol reflectează asupra scenei iconice din "Friends" în timp ce începe turneul aniversar de 20 de ani

Captura Youtube

Janet Jackson și-a amintit cum și unde a scris piesa "Scream" alături de Michael Jackson

Captura Youtube

Smiley a lansat melodia "Cum te văd eu"


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Radio DC News vă invită la o serie de concerte...

pixel