Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit data nunții. Când și unde se vor cununa religios
Autor: Liana Ganea
Data publicării:
Simona Halep s-a căsătorit civil cu Toni Iuruc, anul trecut, pe 15 septembrie. În această toamnă, campioana se va cununa și religios. Cei doi soți au stabilit deja data la care va avea loc marele eveniment.

Cununia religioasă a Simonei Halep va avea loc în această toamnă, la un an distanță de cununia civilă! Sportiva și-ar fi anunțat deja rudele și prietenii că va da petrecere mare la mijlocul lunii noiembrie, informează redacţia.ro.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc va avea loc pe 13 noiembrie 2022. Cununia religioasă va fi oficiată pe timpul zilei, iar seara va avea loc petrecerea la Cazinoul Sinaia, acolo unde s-a căsătorit și fostul principe Nicolae cu Alina-Maria de Roumanie. „În noiembrie, facem nunta la Sinaia. Sperăm să fie ceva cu totul deosebit pentru noi, dar nu vreau să vorbesc mai mult. Este viaţa noastră privată. Dacă vreţi să discutaţi de tenis, vă rog s-o întrebaţi pe Simona. Ea se ocupă de partea de tenis, ea este specialista, campioana familiei”, a declarat Toni Iuruc pentru fanatik.ro.

Unde va juca Halep înainte de nuntă

Simona ține cont de superstiții și ar fi vrut să meargă în fața altarului tot în septembrie, considerată o lună care aduce noroc în căsătorie, perfectă pentru a începe o familie. Însă, planurile s-au schimbat, probabil din cauza calendarului competițional, așa că a fixat data nunții după încheierea ultimului Grand Slam al anului viitor, US Open (29 august – 11 septembrie). În perioada 31 octombrie – 6 noiembrie este programat Turneul Campioanelor, ultima competiție a anului, însă locația nu este cunoscută încă.  De asemenea, cu o lună înaintea evenimentului de la Sinaia, fanii Simonei Halep o vor putea vedea la WTA Transylvania Open, turneu unde a jucat finala în 2021. Turneul va avea loc la Cluj-Napoca.

Cum s-au cunoscut Simona şi Toni

Prima oară s-au afișat împreună în anul 2019, atunci când constănțeanca a câștigat turneul de la Wimbledon. Din acel moment, sportiva nu s-a sfiit să apară mereu la brațul omului de afaceri, iar acesta a încercat să-și petreacă cât mai mult timp alături de ea, însoțind-o la aproape toate turneele de tenis, potrivit fanatik.ro

Articole similare

Conor McGregor își va face mult așteptata revenire în UFC

A fost stabilită o dată pentru mult-așteptata revenire...


Top citite
Bulgaria ar putea amâna adoptarea euro pentru sfârşitul anului 2025 din cauza inflaţiei / Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Bulgaria ar putea amâna adoptarea euro pentru sfârşitul anului 2025 din cauza inflaţiei

Inundații

Emiratele Arabe Unite, o ţară afectată pentru a treia zi de o furtună cu o intensitate record

China denunţă ipocrizia lui Biden, care a acuzat Beijingul de "xenofobie"/ Foto: Agerpres

China denunţă ipocrizia lui Biden, care a acuzat Beijingul de "xenofobie"

Paris Jackson recunoaște că unii oameni ar putea avea dificultăți în a asculta noua ei muzică

Paris Jackson recunoaște că unii oameni ar putea avea dificultăți în a asculta noua ei muzică

Sharon și Kelly Osbourne dezvăluie dezavantajele întâlnirilor cu muzicieni celebri/Facebook

Sharon și Kelly Osbourne au dezvăluit dezavantajele întâlnirilor cu muzicieni celebri

Shania Twain o laudă pe Taylor Swift: Fata asta muncește pe brânci / FOTO: Facebook

Shania Twain o laudă pe Taylor Swift: Fata asta muncește pe brânci


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole
pixel