Sir Elton John își vinde hainele de designer pentru caritate
Autor: Mihai Preda
Data publicării:
Sir Elton John organizează o licitație pe eBay pentru a vinde o serie de piese vestimentare de designer din colecția sa. După ce a fost numit unul dintre cei mai generoși miliardari ai anului 2024, Elton John a decis să doneze veniturile obținute din această vânzare către Fundația Elton John pentru SIDA.

Prima tranșă de articole a fost scoasă la vânzare prin intermediul Christie’s în februarie, incluzând bijuterii Cartier, antichități franceze și cămăși de mătase Versace. Aceasta a adus peste 15 milioane de lire sterline, inclusiv vânzarea unui pian negru Conservatory pentru 201.600 de dolari americani (159.134 de lire sterline cu taxe).

A doua licitație, care a început joia trecută și se va încheia duminică, 7 iulie, pe eBay, include articole de la soțul său David Furnish, designerul italian Donatella Versace, cântăreața americană Brandi Carlile, designerul american Betsey Johnson, starul „Good Morning America” Robin Roberts și gazda show-ului Andy Cohen.

Printre articolele scoase la licitație se numără pantofi Prada, un trening cu craniu împodobit cu bijuterii, halate de baie, sacouri și jachete velur adidas. Printre cele mai scumpe articole se numără o rochie cu buline de la Versace, evaluată la 6.500 de dolari americani (5.135 de lire sterline), și mai multe cămăși de mătase ale lui Sir Elton, fiecare la 3.500 de dolari americani (2.765 de lire sterline).

Într-un videoclip pentru eBay, Sir Elton John a spus: „Să dau o nouă viață obiectelor dragi din garderoba mea a fost mereu special pentru mine. De zeci de ani, donez comorile din dulapul meu pentru a sprijini Fundația Elton John pentru SIDA.”

„În această lună a Pride, sunt entuziasmat să împărtășesc comoara mea din Atlanta pe eBay, sperând că aceste articole vă vor inspira să vă exprimați spiritul unic și să vă aducă la fel de multă bucurie cum mi-au adus mie.”

„Indiferent dacă sunteți în căutarea luxului de înaltă clasă sau a ceva mai relaxat, există ceva perfect pentru fiecare. Și mai bine, fiecare liră merge pentru a sprijini munca Fundației Elton John pentru SIDA de a elimina stigma LGBTQ+.”

Charis Marquez, vicepreședinte de modă la eBay, a declarat: „Garderoba lui Elton John este construită de-a lungul decadelor – a deține ceva purtat de el înseamnă a deține o bucată din istoria muzicii și modei.”

„Un icon cultural care își vinde moda pre-îndrăgită pe eBay în sprijinul Fundației Elton John pentru SIDA este un indicator real al capacității noastre de a oferi acces incredibil la articole de lux pe care nu le poți găsi nicăieri altundeva.”

„The Rocket Man Resale: A Pre-Loved Fashion Shop From Sir Elton John” se desfășoară online până pe 7 iulie.

Articole similare

Actorul Mike Heslin a murit la vârsta de 30 de ani

Actorul american Mike Heslin, cunoscut pentru rolul său...


Top citite
Sursa: Freepik

Actorul Mike Heslin a murit la vârsta de 30 de ani

FOTO: Pexels

Hardwell a părăsit nervos scena de la Saga. Acuză că nu a fost plătit și nu i-a fost pus la dispoziție echipament de calitate

Sursa: captură Youtube Kendrick Lamar

Confruntarea dintre Kendrick Lamar și Drake atinge un nou nivel

Foto: Captură Youtube Romanian Angel Appeal

George și Olivia Harrison: Inimile din spatele Romanian Angel Appeal - Fundația care a transformat orfelinatele din anii 90

Sursa: Freepik

Concertele de weekend de la RADIODCNEWS

Graceland anunță săptămâna virtuală Elvis 2024/Captura Youtube

Graceland anunță săptămâna virtuală Elvis 2024


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Concertele de weekend de la RADIODCNEWS

În drum spre mare, spre munte sau oriunde în altă parte,...

Actorul Mike Heslin a murit la vârsta de 30 de ani

Actorul american Mike Heslin, cunoscut pentru rolul său...

pixel