Sir Ian McKellen spitalizat după ce a căzut de pe scenă în timpul unei reprezentații în Londra
Autor: Mihai Preda
Data publicării:
Actorul britanic veterán, Sir Ian McKellen, în vârstă de 85 de ani, a fost transportat de urgență la spital după ce a căzut de pe scenă în timpul unei scene de luptă, în cadrul unei reprezentații a piesei „Player Kings” din West End-ul londonez, aseară.

McKellen interpreta rolul lui John Falstaff în „Player Kings,” o adaptare a pieselor „Henry IV,” părțile unu și doi, regizată de Robert Icke, la Teatrul Noel Coward, scrie euronews.

Unii dintre spectatori au crezut inițial că incidentul făcea parte din spectacol, în timp ce alții au rămas șocați când actorul de 85 de ani și-a pierdut echilibrul și a căzut de pe scenă într-o scenă alături de Prințul de Wales și Henry Percy.

Medicii au declarat că McKellen este „în stare bună” și se așteaptă să se recupereze complet.

Veteranul actor de teatru și film, cunoscut pentru rolul lui Gandalf din filmele „Stăpânul inelelor” și pentru multe alte roluri de pe scenă într-o carieră de peste șase decenii, a strigat de durere după căzătură, potrivit unui jurnalist BBC prezent la teatru.

„Sir Ian părea să se împiedice în timp ce se deplasa spre partea din față a scenei pentru a lua parte activă în scenă,” a declarat un spectator, Paul Critchley, pentru agenția de știri PA. „A luat avânt în timp ce se deplasa în fața scenei, ceea ce a dus la căderea sa direct în fața publicului.”

Personalul teatrului și doi medici din public au intervenit pentru a ajuta actorul rănit, a declarat un purtător de cuvânt al Teatrului Noel Coward.

Teatrul a fost evacuat și reprezentația a fost anulată. Producția programată pentru marți a fost, de asemenea, anulată pentru a-i permite lui McKellen să se odihnească și să se recupereze.

Cariera lui McKellen include roluri memorabile precum Magneto în filmele „X-Men” și mai multe personaje shakespeariene, inclusiv Richard al II-lea, Macbeth și Regele Lear.

El a câștigat un premiu Tony pentru rolul din „Amadeus,” mai multe premii Laurence Olivier și a fost nominalizat la două premii Oscar și mai multe premii BAFTA.

În ciuda incidentului, McKellen rămâne optimist și este așteptat să revină pe scenă în curând, continuându-și impresionanta carieră.

Articole similare

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

Lionel Richie anunță turneul 2025 Say Hello To The Hits

Lionel Richie revine în Marea Britanie în 2025, ca parte...


Top citite
Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra/Freepik

Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra

Foto: Instagram Andreea Antonescu

Săndel Bălan a rupt tăcerea despre absența Andreei Antonescu, din spectacolul Andreei Bălan: S-au certat, s-a tăiat filmul

Captura Instagram

Membrii trupei One Direction, ''complet devastaţi'' de moartea lui Liam Payne

Bruce Springsteen

Noul documentar despre Bruce Springsteen are premiera la Londra

Sursa Foto Instagram Iulia Albu

Război tăcut între Iulia Albu și Mihaela Borcea! Ce a dus la ruptura definitivă dintre ele

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine/ Facebook

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine



Cele mai noi articole

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

pixel