Smiley a lansat melodia "Cum te văd eu"
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Smiley a lansat melodia "Cum te văd eu", care se vrea a fi o declaraţie de adoraţie pentru toate femeile care întotdeauna sunt văzute de cei care le iubesc mult mai frumoase decât se simt ele, informează un comunicat transmis Agerpres.

În rol de fotograf, înconjurat de zeci de frumuseţi unice, incontestabile şi diferite, Smiley îşi transmite mesajul de apreciere şi de curaj către toate femeile care se simt neîncrezătoare în propria putere, care nu îşi conştientizează frumuseţea în ochii celor dragi şi care simt că au nevoie de filtre pentru a fi apreciate, se arată în prezentarea piesei.

"Îmi vine să urlu în gura mare, în numele tuturor ochilor adoratori, 'Cum te văd eu nu te vede nimeni şi crede-mă că văd bine!' către toate doamnele lor. E greu pentru noi, bărbaţii, să înţelegem cum femeile nu sunt conştiente de frumuseţea şi de unicitatea lor pentru cei dragi şi cum de cele mai multe ori ochii noştri le văd perfecte, deşi ele nu se văd astfel şi îşi doresc să-şi acopere particularităţile cu uniformizare. Sunt soţ, tată de fată, fiu, prieten, artist, dar şi bărbat şi ştiu că de cele mai multe ori noi le vedem pe doamnele din vieţile noastre mai frumoase decât simt ele că sunt. Mă gândesc că muzica le poate transmite asta, iar piesa asta le-o poate confirma. Nu aveţi nevoie de filtre, de make-up, de cosmetizări, ci doar de zâmbet, de încredere şi de aprecierea noastră", a declarat Smiley despre demersul său muzical transformat în declaraţie de adoraţie.

Co-producţie HaHaHa Production şi Cat Music, cu un videoclip semnat de Iulian Moga, cu muzica şi textul semnate de Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Dorian Micu, Vlad Munteanu (Doc), producţia şi mixul create de Lucian Nagy şi masterful de 2probeats, "Cum te văd" a avut parte şi de o lansare imprevizibilă şi spontană, precizează sursa citată.

Setată de echipă să se lanseze pe data de 26 iulie, "Cum te văd eu" a fost adusă în playlist-uri pe 25 iulie, cu 12 ore mai devreme decât era planificat, ca urmare a unui pariu pierdut. Smiley a făcut un meci de FIFA cu Theo Zeciu. Pariul a fost ca, în cazul în care Smiley pierde meciul, să lanseze pe loc noua lui piesă.

"Pariu pierdut, pariu onorat. N-am avut ce face. Am pierdut şi mi-am sunat echipa pe loc, să împacheteze 'Cum te văd eu' şi să o urce urgent pe canalul de YouTube. Mi-am auzit ceva vorbe de duh, dar eficienţi cum îi ştiu, s-au mobilizat şi s-au descurcat şi astfel am avut lansarea mai devreme decât era programat, însă la timp cât să mă achit de pariul pierdut. Aia e, vorba cântecului", a spus Smiley, se mai arată în comunicat.

Despre Smiley

Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, este un cântăreț, compozitor, producător muzical și actor român, recunoscut pentru contribuțiile sale semnificative în muzica pop și dance. Născut pe 27 iulie 1983 în Pitești, România, Smiley a devenit unul dintre cei mai populari și apreciați artiști din țară.

Smiley și-a început cariera muzicală în 2001 ca membru al trupei Simplu, una dintre cele mai cunoscute trupe de hip-hop și dance din România. Cu Simplu, a lansat mai multe albume de succes și a obținut numeroase premii. În 2008, Smiley și-a lansat cariera solo cu albumul „În lipsa mea”, care a inclus hituri precum „Preocupat cu gura ta” și „În lipsa mea”.

Youtube video image

Articole similare

Selena Gomez este oficial miliardară

Valoarea netă a Selenei Gomez a depășit 1 miliard de...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Vă invităm să ascultați cele mai electrizante și...


Top citite
FOTO: Agerpres

Filmul atât de lung încât spectatorii au primit o pauză de 15 minute la premieră

Selena Gomez este oficial miliardară

Selena Gomez este oficial miliardară

Captura Instagram

Michele Morrone a scris un story în limba română: Fac un apel la televiziuni

Sursa - Pexels

Clătite proteice fără făină – micul dejun perfect pentru un boost de energie

Nicușor Dan

Capitala sărbătorește 565 de ani. Nicușor Dan: Va avea loc cel mai mare eveniment de video mapping din lume

FOTO: Pexels

Mierea românească de salcâm, vedeta Festivalului European BIO și al Tradițiilor Locale


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Selena Gomez este oficial miliardară

Valoarea netă a Selenei Gomez a depășit 1 miliard de...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Vă invităm să ascultați cele mai electrizante și...

pixel