Snoop Dogg a dansat cu torța olimpică prin Paris înaintea ceremoniei de deschidere
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Rapperul și corespondentul olimpic al NBC a fost unul dintre ultimii purtători de torță care au dus flacăra spre cazanul olimpic.

Rapperul american Snoop Dogg, în vârstă de 52 de ani, a adus o notă de energie și bucurie în suburbia pariziană Saint-Denis, fiind unul dintre ultimii purtători ai torței olimpice înainte de ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din 2024, desfășurată vineri, 26 iulie.

Într-un videoclip postat pe Instagramul Jocurilor Olimpice de la Paris, Snoop Dogg apare îmbrăcat într-un trening olimpic alb și adidași aurii, preluând flacăra de la ultimul purtător al torței. El a dansat pe străzile din Saint-Denis, salutându-și fanii cu entuziasm.

Snoop Dogg a declarat că momentul în care a preluat torța l-a făcut să se gândească la Muhammad Ali, care, în ciuda luptei cu boala Parkinson, a aprins cazanul olimpic în timpul Jocurilor Olimpice din Atlanta din 1996. „A fost emoționant pentru noi toți să-l vedem pe campion ținând torța și mergând până acolo. Aceasta este propria mea versiune”, a spus Snoop într-un interviu cu Mike Tirico de la NBC, potrivit Washington Post. „Nu vreau să devin prea emotiv, dar știu că acest lucru este special”.

El a recunoscut criticile aduse faptului că un american a purtat torța pentru Jocurile de la Paris, spunând: „Acest lucru spune multe despre America și locul nostru în această lume. În același timp, spune multe despre Franța și deschiderea lor. Este o onoare prestigioasă și ceva ce respect cu adevărat. Nu aș fi visat niciodată la așa ceva”.

Snoop Dogg a promis să fie la cel mai bun comportament și să reprezinte cu mândrie acest moment: „Voi fi la cel mai bun nivel atletic. Voi putea să respir încet, să merg repede și să țin torța cu zâmbetul pe buze, pentru că îmi dau seama cât de prestigios este acest eveniment”.

Pe lângă rolul său de purtător al torței, Snoop Dogg va fi și corespondent pentru NBC în timpul Jocurilor Olimpice. El va oferi comentarii colorate în timpul transmisiunilor de la orele de maximă audiență și va explora Parisul, discutând cu olimpicii și echipele lor de sprijin. „El va explora reperele emblematice ale orașului, va participa la competițiile și evenimentele olimpice și va vizita sportivii, prietenii și familiile acestora”, a declarat rețeaua.

Snoop Dogg a declarat înainte de Jocuri: „Vor fi cele mai epice Jocuri Olimpice de până acum, așa că rămâneți pe recepție și țineți-l blocat. Să ridicăm, să sărbătorim și să facem aceste jocuri de neuitat, să fumăm competiția și să facem ca cei mai buni să strălucească ca aurul. Pace și iubire olimpică, înțelegi?”

Snoop Dogg

Snoop Dogg, născut Calvin Cordozar Broadus Jr., și-a început cariera muzicală la începutul anilor '90, sub îndrumarea legendarului Dr. Dre. Albumul său de debut, „Doggystyle” (1993), a fost un succes instantaneu, urcând pe primele locuri în topurile Billboard și fiind certificat multiplatină. Piese precum „What's My Name?” și „Gin & Juice” au devenit imnuri ale culturii rap.

De-a lungul anilor, Snoop Dogg a lansat numeroase albume de succes, colaborând cu artiști de renume din diverse genuri muzicale. Albumele sale includ „Tha Doggfather” (1996), „R&G (Rhythm & Gangsta): The Masterpiece” (2004), și „Bush” (2015), printre altele. Versatilitatea sa muzicală i-a permis să exploreze și genuri precum reggae, sub pseudonimul Snoop Lion, în albumul „Reincarnated” (2013).

Articole similare

Selena Gomez este oficial miliardară

Valoarea netă a Selenei Gomez a depășit 1 miliard de...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Vă invităm să ascultați cele mai electrizante și...


Top citite
FOTO: Agerpres

Filmul atât de lung încât spectatorii au primit o pauză de 15 minute la premieră

Selena Gomez este oficial miliardară

Selena Gomez este oficial miliardară

Captura Instagram

Michele Morrone a scris un story în limba română: Fac un apel la televiziuni

Sursa - Pexels

Clătite proteice fără făină – micul dejun perfect pentru un boost de energie

Nicușor Dan

Capitala sărbătorește 565 de ani. Nicușor Dan: Va avea loc cel mai mare eveniment de video mapping din lume

FOTO: Pexels

Mierea românească de salcâm, vedeta Festivalului European BIO și al Tradițiilor Locale


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Selena Gomez este oficial miliardară

Valoarea netă a Selenei Gomez a depășit 1 miliard de...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Vă invităm să ascultați cele mai electrizante și...

pixel