Solistul trupei Rammstein, acuzat de agresiuni sexuale
Autor: radiodcnews Team
Data publicării:
Solistul trupei Rammstein a fost acuzat de agresiuni sexuale iar acum, Guvernul german cere protejarea publicului feminin.

Guvernul german a solicitat măsuri de protecție pentru publicul feminin al trupei Rammstein, în urma acuzațiilor de agresiune sexuală aduse solistului trupei rock. Ministrul german al Familiei, Lisa Paus, a subliniat importanța protejării tinerelor împotriva agresiunilor și a propus amenajarea unor zone de protecție pentru femei la concerte, precum și înființarea unor echipe specializate în intervenția în cazurile de agresiuni sexuale. Lisa Paus a solicitat o dezbatere urgentă și concretă privind măsurile de protecție, subliniind responsabilitatea artiștilor și organizatorilor față de fanii lor.

Solistul trupei Rammstein, Till Lindemann, a fost acuzat de mai multe femei de săvârșirea unor agresiuni sexuale. Aceste acuzații au fost aduse la lumină de postul de televiziune NDR și cotidianul Suddeutsche Zeitung. Se presupune că Lindemann selecta tinere aflate în primele rânduri la concerte și le invita în culise la petrecerile organizate după spectacole. Două dintre femei au declarat că au fost supuse unor acte sexuale fără consimțământul lor după ce au fost drogate la aceste petreceri, însă membrii formației germane neagă aceste acuzații.

O altă investigație realizată de săptămânalul Die Welt dezvăluie existența unui sistem în care femeile din primele rânduri erau filmate sau fotografiate pentru ca Till Lindemann, în vârstă de 60 de ani, să poată face ulterior selecția.

Patru concerte ale trupei Rammstein, programate să aibă loc în această săptămână pe Stadionul Olimpic din München, se vor desfășura fără "Row Zero" (zona din fața scenei în care solistul își alegea presupusele victime). De asemenea, petrecerea de după concert ("Aftershow Party") a fost anulată.

Trupa Rammstein, înființată în 1994 și cunoscută pentru videoclipurile sale provocatoare, are programate concerte în săptămânile următoare în Franța, Italia, Elveția, Suedia, Belgia, Țările de Jos, Polonia și Austria.

Articole similare

Top citite

Prințul William s-a întors la activitățile publice. Vizită la o asociație caritabilă

Foto: Pexels.com

După COVID, OMS defineşte boala răspândită "prin aer"

Captura Facebook

Melodia "Cotton Eye Joe" ajută trupa Rednex să doboare recordul de pe YouTube

China denunţă ipocrizia lui Biden, care a acuzat Beijingul de "xenofobie"/ Foto: Agerpres

China denunţă ipocrizia lui Biden, care a acuzat Beijingul de "xenofobie"

Bulgaria ar putea amâna adoptarea euro pentru sfârşitul anului 2025 din cauza inflaţiei / Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Bulgaria ar putea amâna adoptarea euro pentru sfârşitul anului 2025 din cauza inflaţiei

Inundații

Emiratele Arabe Unite, o ţară afectată pentru a treia zi de o furtună cu o intensitate record


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole
pixel