Sony anunță turneul „PlayStation: The Concert”. O sărbătoare a muzicii din jocurile emblematice
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Sony a anunțat lansarea „PlayStation: The Concert”, un eveniment ce va aduce laolaltă muzica din cele mai mari jocuri ale sale.

Gigantul tehnologic colaborează cu RoadCo Entertainment, GEA Live, RG Live și Senbla pentru un turneu mondial de amploare, care va include șase date în Marea Britanie, promițând o „producție de ultimă generație” ce combină muzica, „tehnologia vizuală avansată” și jocuri emblematice.

Concertul va transporta fanii în universul titlurilor precum „The Last of Us”, „God of War”, „Ghost of Tsushima” și „Horizon”. Se preconizează că partiturile lui Gustavo Santaolalla, Bear McCreary, Ilan Eshkeri și Joris De Man vor fi duse la „noi înălțimi”.

Turneul global va ajunge în peste 200 de orașe din Europa, Marea Britanie, Statele Unite și nu numai, debutând pe 15 aprilie 2025 cu o premieră mondială în Dublin, Irlanda. În aceeași lună, concertul va vizita Marea Britanie, având spectacole programate în Birmingham, Manchester, Leeds, Newcastle și Glasgow, precum și la OVO Arena Wembley din Londra.

Organizatorii au promis „un design inovator cu mai multe ecrane, combinând tehnologii avansate de LED și proiecție”, care vor îmbunătăți evenimentul prin prezentarea celor mai emblematice momente și imagini din jocuri. Cu un sistem de sunet surround, concertul va oferi o „experiență imersivă” ce va permite fanilor să retrăiască aventurile din jocuri, având parte de o „profunzime vizuală și audio uluitoare”.

Anunțul turneului coincide cu cea de-a 30-a aniversare a lansării primului PlayStation în Japonia, în decembrie 1994. Anul următor, consola a fost lansată la nivel global și a devenit un adevărat fenomen în industria jocurilor.

Sony a adăugat: „Pe măsură ce muzica din jocurile video câștigă recunoaștere la nivel mondial, 'PlayStation: The Concert' este pe cale să redefinească experiența muzicală. Acesta nu este doar un simplu spectacol; este cea mai bună experiență de concert dedicată jocurilor video, reflectând spiritul inovator al PlayStation și împingând limitele a ceea ce este posibil.”

Articole similare

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

Lionel Richie anunță turneul 2025 Say Hello To The Hits

Lionel Richie revine în Marea Britanie în 2025, ca parte...


Top citite
Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra/Freepik

Astronomii au identificat originea meteoriţilor care au lovit Terra

Foto: Instagram Andreea Antonescu

Săndel Bălan a rupt tăcerea despre absența Andreei Antonescu, din spectacolul Andreei Bălan: S-au certat, s-a tăiat filmul

Captura Instagram

Membrii trupei One Direction, ''complet devastaţi'' de moartea lui Liam Payne

Bruce Springsteen

Noul documentar despre Bruce Springsteen are premiera la Londra

Sursa Foto Instagram Iulia Albu

Război tăcut între Iulia Albu și Mihaela Borcea! Ce a dus la ruptura definitivă dintre ele

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine/ Facebook

Britney Spears șochează din nou: Cea mai genială decizie din viața mea a fost să mă căsătoresc cu mine



Cele mai noi articole

Actriţa Jennifer Lawrence, însărcinată cu al doilea copil

 Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu...

pixel