Șoșoacă s-a înscris în S.O.S. România. Partidul, al unui fost ofițer, speriat de reptilieni
Autor: radiodcnews Team
Data publicării:
Diana Şoşoacă s-a înscris în partidul S.O.S. România, al unui fost ofițer speriat de reptilieni.

După excluderea din AUR, Diana Iovanovici-Şoşoacă a fost a rămas senator independent mai bine de un an de zile, dar ieri anunțat că s-a înscris într-un nou partid. Este vorba de Partidul SOS România, partid înfiinţat un fost ofiţer pe nume Gabriel Gib, scrie Ziarul de Iași.

Potrivit profilului său de Facebook, Gabriel Gib a urmat cursuri de Managementul Organizaţiei la Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu, devenind ofiţer la Batalionul 28 vânători de munte. Ulterior, a studiat Montanologie şi Agroturism la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu. După ce a ieşit din armată, Gib s-a stabilit la Călimăneşti, unde a devenit fermier. De altfel, o mare parte din postări sunt legate de ascensiunile sale pe munte.

Gabriel Gib, un fost ofițer care se teme de reptilieni

În ce priveşte activitatea sa politică, Gib a candidat în 2016 la un post de senator de Vâlcea din partea Partidului Socialist Român. Pe 23 noiembrie 2021, alături de alte două persoane, a reuşit înregistrarea în Registrul partidelor politice a Partidului S.O.S. România. Sediul central al partidului se află în Călimăneşti.

Deşi partidul său are numai şase luni de existenţă, Gabriel Gib este activ de mai multă vreme în cercurile naţionaliste. Pe contul său de Facebook el a postat deja fotografii alături de noua sa colegă de partid, Diana Iovanovici-Şoşoacă. Potrivit postărilor sale pe Facebook, Gib se teme de evrei şi de reptilieni, mai scrie sursa citată. 

Partidul S.O.S. România, cu denumirea prescurtată S.O.S. RO, a fost înregistrat conform dispoziţiilor sentinţei civile nr. 71/dec/p pronunţată în dosarul nr. 25097/3/2021, de Tribunalul Bucureşti - Secţia a III-a Civilă, în şedinţa publică de la 23.11.2021, rămasă definitivă prin neapelare, potrivit referatului din data de 18.01.2022. Printre cei care au făcut cererea de înființare a noului partid sunt Adeluța Gib, Gabriel Gib, Maricel Viziteu, potrivit Registrului partidelor politice. Gabriel Gib este un om de afaceri din Vâlcea. Acesta a fost și vicepreședinte al Partidului Renașterea României, înființat în 2004, dizolvat și radiat în 2013. Vezi mai mult AICI.

Articole similare

Traian Băsescu a spus dacă va candida la europarlamentare

Traian Băsescu a spus dacă va candida la...


Top citite
Sursa foto: Agerpres

Mihai Trăistariu intervine în scandalul Eurovision: “Această competiție reflectă foarte bine showbiz-ul anului 2024”

Sursa: Freepik

Tariful bancurilor, pe spatele scaunului! Un șofer cu umor /foto în articol

Sursa: captură Instagram

Fiul Nadiei Comăneci a absolvit. Cine este fata care îl face fericit pe băiatul femeii de 10 /foto în articol

Sursa: captură Youtube La Măruță

Saveta Bogdan, reacție furibundă după câștigarea Eurovision 2024 de către Nemo

Sursa: Europolisfest

Poate reveni Sulina la gloria de odinioară? Parastasul Piraților Nepomeniți, un festival dedicat oamenilor care iubesc Delta Dunării

Sursa: Freepik

Horoscop 14 mai 2024. Ce zodie nu ar trebui să se victimizeze /video


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole
pixel