Străzi deschise, București - Promenadă urbană, pe Calea Victoriei și în Sectorul 1. Programul din acest weekend
Autor: Sonia Baciu
Data publicării:
Iată care este programul din acest weekend al Promenadei Urbane din București.

Străzi deschise, București - Promenadă urbană revine în acst weekend pe Calea Victoriei și se extinde în Sectorul 1 din București.

”În weekendul 13-14 aprilie, Străzi deschise, București – Promenadă urbană se extinde în Sectorul 1 al Capitalei, pe strada Alexandru Constantinescu (între Str. Loc. Gh. Stâlpeanu și Str. Cap. Nicolae Drossu), cu activități sportive dedicate publicului de toate vârstele, spectacole de magie și muzică live, iar Calea Victoriei redevine spațiul adecvat pentru plimbările în aer liber.

Inspirat de modelul și succesul proiectelor pietonale din marile orașe ale lumii, Străzi deschise, București – Promenadă urbană” #4 transformă arterele aglomerate ale Capitalei în spații pietonale temporare și îi invită pe bucureșteni și turiști să se reconecteze cu orașul în care trăiesc.

Zonele temporar pietonale instaurate în diverse puncte centrale și în cartierele Bucureștiului sunt activate prin intermediul unui program variat compus din momente artistice sau activități sportive”, se arată într-un comunicat al ARCUB.

Zonele închise temporar

Potrivit sursei menționate, în acest weekend, zonele temporar pietonale instaurate în sectorul 1 al Capitalei și pe Calea Victoriei sunt activate prin intermediul unui program artistic variat, activități sportive și educaționale.

Zone pietonale Străzi deschise, București - Promenadă urbană”

Calea Victoriei, pe segmentul de drum Bulevardul Dacia – Splaiul Independenței, fără afectarea intersecțiilor, între orele 10:00 și 22:00;

Sectorul 1 – Str. Alexandru Constantinescu (între Str. Loc. Gh. Stâlpeanu și Str. Cap. Nicolae Drossu), între orele 10:00 și 21:00.

”Sâmbătă şi duminică, în Sectorul 1 al Capitalei (Str. Alexandru Constantinescu), începând cu ora 10,00, copiii şi părinții sunt invitați să participe la ateliere sportive şi educative şi la jocuri interactive, organizate de PROEDUS - Centrul de Proiecte Educaționale şi Sportive al Municipiului Bucureşti.

De asemenea, pe parcursul celor două zile, Biblioteca Metropolitană Bucureşti îi invită pe cei mici, în intervalul oral 11,00 - 12,00, la atelierele de creativitate Culorile emoțiilor, iar începând cu ora 12,00 le propune un minunat spectacol de magie.

Opera Comică pentru Copii aduce în sectorul 1 al Capitalei, în acest weekend, Parada lui Bubu la Zoo, iar Teatrul Dramaturgilor Români va uimi trecătorii cu spectacolul de magie MAGITOT sunt eu.

Membrii talentați ai Şcolii de Artă Bucureşti vor susține concerte live de percuție, iar artiştii Circului Metropolitan Bucureşti vor impresiona publicul cu momente artistice efervescente”, se mai arată în comunicat.

Programul artistic va fi completat duminică, pe Strada Alexandru Constantinescu, de spectacolele de teatru susținute de artiştii Teatrului de Animație țăndărică, iar în ambele zile de weekend, copiii se vor reîntâlni pe Calea Victoriei cu artiştii Rolling Strings Puppet Show, cu noi spectacole de teatru de animație, începând cu ora 17,00.

În acest weekend traficul Societății de Transport Bucureşti va fi deviat, fără afectarea călătorilor.

Articole similare

Rugăciune pentru Săptămâna Patimilor Domnului

Această rugăciune poate fi rostită în Săptămâna...

Echilibrul dintre viața profesională și personală

Cu toate cerințele și responsabilitățile zilnice, poate...


Top citite
Captura Instagram

Selly s-a împăcat cu Adrian Elicopter de luptă. Videoclipul cu cei doi are aproape 1 milion de vizualizări (VIDEO)

Captura Youtube

Tania Popa a vorbit despre colaborarea cu Selly la filmul Buzz House: Mi-a zis să-i arăt cum o să fac, să vadă dacă o sa fac bine/În capul meu a fost: 'Tuți...

Shakira / FOTO: Facebook

Shakira dezvăluie că problemele financiare ale familiei i-au dat o dorință neobosită de a reuși

Printul Harry

Prințul Harry așteptat la Londra, apoi în Nigeria cu Meghan

Paris Hilton declară că noul ei album are de toate / Facebook

Paris Hilton declară că noul ei album are de toate

Captura Youtube

Preotul robot cu inteligență artificială „Părintele Justin” este excomunicat din biserică după doar o zi


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Prințul Harry așteptat la Londra, apoi în Nigeria cu Meghan

Prințul Harry se va întoarce în Marea Britanie pentru a...

Paris Hilton declară că noul ei album are de toate

Paris Hilton susține că cel de-al doilea album de studio...

pixel