Subiectul care nu interesează pe nimeni, toți sunt în vacanță! ”Pe vremuri, pentru asta erau declanșate războaie”
Autor: Roxana Neagu
Data publicării:
Un subiect de maxim interes în trecut- și care ar fi trebuit să fie la fel și astăzi - este trecut la și altele în detrimentul vacanțelor. 

”Eu am o problemă: nimeni din România nu mi se pare interesat să salveze gazele românești din Marea Neagră. Nu mi se pare interesat de partea asta, la nivel de președinte, de guvern, lucru care pe vremuri ar fi declanșat războaie. Aici lumea este interesată de vacanțe. Nu am ce să spun altceva” a spus analistul politic Bogdan Chirieac în cadrul emisiunii de vineri de la DCNews și DCNewsTV. 

Situația a fost confirmată de către consultantul politic Cozmin Gușă: ”Așa e, mai ales că suntem de Bobotează și mâine e Sfântul Ion, toată lumea, prietenii cu care am vorbit, care au hoteluri și restaurante, nu mai prididesc pentru că au supracerere”. 

”Știi care e cauza? Pentru că sunt o sută de instituții de control, pentru că sunt mari chiriile, pentru că n-ai turism, avem prea puține restaurante” a continuat jurnalistul Val Vâlcu. 

Destinaţiile de vacanţă româneşti şi România, ca destinaţie internaţională, nu sunt promovate suficient în ţări ale lumii ce pot fi considerate emitenţi importanţi de turişti, consideră Corina Martin, secretar general al Federaţiei Patronatelor din Industria Ospitalităţii din România (FPIOR). "În industria ospitalităţii din România ştim bine că, din păcate, destinaţiile de vacanţă româneşti şi România, ca destinaţie internaţională, nu sunt promovate suficient în ţări ale lumii ce pot fi considerate emitenţi importanţi de turişti, mai ales după desfiinţarea Birourilor de Turism ale României din străinătate. De aceea, în Federaţia noastră şi în Organizaţiile de Management al Destinaţiilor în care ne implicăm, am decis să ne îndreptăm către misiunile economice ale României din ţările care ne interesează pentru a atrage turişti. Din păcate, ştim că, de mult prea mulţi ani, nu există materiale de promovare în limbi de circulaţie internaţională, care să ajungă la ambasadele României", a afirmat Corina Martin, conform Agerpres. 

Articole similare

Traian Băsescu a spus dacă va candida la europarlamentare

Traian Băsescu a spus dacă va candida la...

Mario De Mezzo, ales preşedinte al PNL Slatina

Mario De Mezzo a fost ales miercuri seara preşedinte al...


Top citite
Rapperul Travis Scott

Travis Scott vine în România! Cât a costat să cânte în Costinești

Captura Youtube

Dorian Popa a explicat de unde provine vorba "Hâtz Johnule". Totul a plecat din 1994

Captura Youtube

Vrei să te stabilești în Norvegia? Daniel Solheim a oferit informații pas cu pas

Captura Youtube

Cum se lucrează pe străzile din București în prag de alegeri

Captura Youtube

Ce este harm reduction. Dr. Alin Popescu: Este un concept foarte generos

Captura Youtube

Ioana Dichiseanu, despre divorțul părinților: Am crezut că Universul meu s-a terminat


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Monica Anghel și Killa Fonic pregătesc o piesă împreună

Monica Anghel a postat o poza pe Instagram împreună cu...

Bătălia dintre Kim Kardashian și Taylor Swift

Kim Kardashian își pierde rapid adepții, în timp ce...

pixel