Subiectul care nu interesează pe nimeni, toți sunt în vacanță! ”Pe vremuri, pentru asta erau declanșate războaie”
Autor: , Roxana Neagu | Dată: 06 ian 2023, 12:53
Un subiect de maxim interes în trecut- și care ar fi trebuit să fie la fel și astăzi - este trecut la și altele în detrimentul vacanțelor. 

”Eu am o problemă: nimeni din România nu mi se pare interesat să salveze gazele românești din Marea Neagră. Nu mi se pare interesat de partea asta, la nivel de președinte, de guvern, lucru care pe vremuri ar fi declanșat războaie. Aici lumea este interesată de vacanțe. Nu am ce să spun altceva” a spus analistul politic Bogdan Chirieac în cadrul emisiunii de vineri de la DCNews și DCNewsTV. 

Situația a fost confirmată de către consultantul politic Cozmin Gușă: ”Așa e, mai ales că suntem de Bobotează și mâine e Sfântul Ion, toată lumea, prietenii cu care am vorbit, care au hoteluri și restaurante, nu mai prididesc pentru că au supracerere”. 

”Știi care e cauza? Pentru că sunt o sută de instituții de control, pentru că sunt mari chiriile, pentru că n-ai turism, avem prea puține restaurante” a continuat jurnalistul Val Vâlcu. 

Destinaţiile de vacanţă româneşti şi România, ca destinaţie internaţională, nu sunt promovate suficient în ţări ale lumii ce pot fi considerate emitenţi importanţi de turişti, consideră Corina Martin, secretar general al Federaţiei Patronatelor din Industria Ospitalităţii din România (FPIOR). "În industria ospitalităţii din România ştim bine că, din păcate, destinaţiile de vacanţă româneşti şi România, ca destinaţie internaţională, nu sunt promovate suficient în ţări ale lumii ce pot fi considerate emitenţi importanţi de turişti, mai ales după desfiinţarea Birourilor de Turism ale României din străinătate. De aceea, în Federaţia noastră şi în Organizaţiile de Management al Destinaţiilor în care ne implicăm, am decis să ne îndreptăm către misiunile economice ale României din ţările care ne interesează pentru a atrage turişti. Din păcate, ştim că, de mult prea mulţi ani, nu există materiale de promovare în limbi de circulaţie internaţională, care să ajungă la ambasadele României", a afirmat Corina Martin, conform Agerpres. 

Articole similare

Top citite
Bătăie MARE pentru supermodelul Kendall Jenner. Bad Bunny și Devin Booker au început războiul / Facebook

Bătăie MARE pentru supermodelul Kendall Jenner. Bad Bunny și Devin Booker au început războiul

Cum a cunoscut-o Cristian Boureanu pe Monica Tatoiu: A apărut una blondă pe coridor și începuse să țipe / I-am zis câteva cuvinte urâte

Cum a cunoscut-o Cristian Boureanu pe Monica Tatoiu: A apărut una blondă pe coridor și începuse să țipe / I-am zis câteva cuvinte urâte

crema - FOTO: Freepik

Cum să îți prepari propria cremă anti-îmbătrânire. De ce ai nevoie

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

De ce să bați cuie ruginite în pomii fructiferi. Ajută extraordinar de mult

Oamenii și-au dat seama de ce Coca-Cola de la McDonald's are un gust atât de diferit / Photo by Luis Rosero

Oamenii și-au dat seama de ce Coca-Cola de la McDonald's are un gust atât de diferit

A murit actorul Paul Grant, cunoscut pentru rolurile din Harry Potter și Star Wars

A murit actorul Paul Grant, cunoscut pentru rolurile din Harry Potter și Star Wars


Cele mai noi articole

Pink, despre regina muzicii Pop: Madonna nu mă place

Vorbind cu Howard Stern, cântăreața a dezvăluit cât de...