Tania Budi, relație specială cu mama lui Cătălin Botezatu: „Mi-e dor de ea. Ne-am plăcut de la început!”
Autor: , Andreea Cercel | Dată: 13 sep 2023, 17:44
Tania Budi are doar cuvinte de laudă la adresa lui Cătălin Botezatu și a mamei sale.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Tania Budi și Cătălin Botezatu au avut și au în continuare o relație extrem de specială. Cei doi au trăit o poveste de dragoste în trecut, însă viața i-a dus pe amândoi pe drumuri separate. Cu toate acestea, cei doi nu au încetat să țină legătura și au vorbit ori de câte ori au avut ocazia doar de bine, unul despre celălalt. Ba mai mult, mama celebrului designer și-ar fi dorit ca blondina să îi devină și noră într-o zi.

“Așa este! (n.r. doar pe ea a plăcut-o mama lui Cătălin Botezatu) Mi-e dor de ea pentru că nu am văzut-o de mult. Îl mai întreb pe Cătălin de ea, este bine! Mă bucur pentru că am fost foarte apropiate.

Este o doamnă extrem de specială. Sufletul ei este la xerox cu al lui Cătălin! Au două suflete imense, frumoase. Sunt oameni extrem de speciali!”, a declarat Tania Budi, potrivit ego.

Tania Budi, cuvinte de laudă la adresa lui Cătălin Botezatu

Chiar dacă viața i-a separat, Tania Budi are în continuare o părere extrem de bună despre Cătălin Botezatu, dar și despre mama sa. Cele două au avut întotdeauna o relație specială, astfel încât femeia nu-și amintește niciun episod în care să nu se fi înțeles.

“Nu mai țin minte, s-a întâmplat, totuși, acum niște ani! Știu că ne-am plăcut tot timpul. Nu țin minte să fi avut o primă întâlnire în care să nu ne placem.

Cu siguranță, ne-am plăcut de la început! Ulterior, au urmat ani de zile în care vorbeam încontinuu cu mult drag. Nu suferă, sper să nu sufere! (n.r. că nu i-a fost noră) Îl iubim amândouă pe Cătălin.

Nu trebuie să mai spun că este bărbatul perfect. Dacă stau să mă gândesc, numărul 1 de departe. Așa fac oamenii care se iubesc! Este frumos, deștept, talentat, modest, are tot ce este mai bun într-un om!”, a continuat aceasta.

Cum se menține în formă

Tania Budi se menține în aceeași formă fizică de invidiat de ani de zile, având în continuare formele ideale. În acest proces, blondina spune că stilul de viață pe care și l-a format are un rol extrem de important, întrucât dietele restrictive nu dau niciodată rezultate pe termen lung. Uneori însă, Tania Budi recunoaște că mai apelează și la ajutorul fastingului.

“Un suflet bun cu o mentalitate frumoasă, cu o autocunoaștere din ce în ce mai clară. Cine dă sfaturi cu privire la a nu mânca ceva, la a ține diete…acestea nu țin! Stilul de viață pe care îl formezi în ani de zile, cunoașterea de sine.

Alimentația este o știință. Sănătatea putem să o citim oriunde dacă avem creier să discernem! Nu, nu. (n.r. nu ține dietă) Mai țin fasting, care îmi face foarte bine, îmi dă o foarte mare energie. 16, 18 ore, am avut și 24 de ore în care nu am mâncat nimic.

De multe ori ziceam să mănânc ceva că poate de asta nu mă simt așa energică! Mâncam și cădeam și mai tare. Bine, nu fac acest lucru des, dar nici nu sunt omul extremelor să mă ocup doar de ceva! Orice este cu măsură!”, mai spune ea. 

Articole similare

Top 10 destinații pentru o vacanță de toamnă în România

Află unde poți să mergi într-o vacanță superbă toamna...


Top citite
Foto ilustrativ: Pexels.com

Principalul suspect în cazul asasinării lui Tupac Shakur, arestat după 27 de ani de la moartea rapperului

Foto: Pexels.com

Şase persoane au murit într-un incendiu produs într-un club din Spania

Foto: Facebook Nicusor Dan

Străzi Deschise – București, 30 septembrie - 1 octombrie. Programul activităţilor

Omega 3

Care este cel mai bogat aliment în Omega 3

Sursă foto: Pexels

Cum trăiește o tânără de 21 de ani din Italia într-un castel vechi de 900 de ani. Palatul Sannazzaro are 45 de camere / video

Tragedie în Brazilia. Peste 100 de delfini au fost găsiţi morţi


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Obiecte vechi de 5.000 de ani, descoperite în Egipt

Descoperire importantă făcută în Egipt.

Și roboții pot deveni enervanți, la fel ca unii oameni

Un experiment de realitate virtuală arată că roboții...