Tania Popa a vorbit despre colaborarea cu Selly la filmul Buzz House: Mi-a zis să-i arăt cum o să fac, să vadă dacă o sa fac bine/În capul meu a fost: 'Tuți...
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Actrița Tania Popa joacă în filmul produs de Selly, Buzz House și a povestit prima interacțiune pe care a avut-o cu influencer-ul.

Toți colegii de breaslă a influencer-ului îl numesc "dictator" din varii motive, că uneori este destul de dur cu ei, că pentru vârsta lui este prea serios, dar așa este când conduci un business care îți generează foarte mulți bani, nu prea mai poți să râzi cu oricine și oricând.

Tania Popa, o actriță foarte cunoscută în România a vorbit despre faptul că "dictatorul" nu a "slabit-o" nici pe ea din întrebări în ceea ce o privea, mai exact profesia de actor. Tania a povestit despre faptul că a simțit în glasul lui Selly o urmă de șefie.

"Când Selly, care este mai mic decât fiica mea, mi-a zis:"Aha, acum urmează momentul acesta, cum o să faci?", m-a rugat el pe mine să-i arăt cum o să fac, să vadă dacă o sa fac bine. În capul meu a fost: " 'Tuți... " și i-am zis că sigur, cum să nu. Era scena intrării în casă, nu știu ce ți-a venit ție. Nu s-a simțit că vrei să arăt pentru voi, s-a simțit ca și cum "Ia, fă-mă să râd".

Mă bucur că am zis-o în sfârșit, dar jur că m-am distrat. Am fost crispată la început, în prima zi că nu știam cum să caut pe Google să văd cine sunt oamenii de lângă mine, dar în ultima zi când n-a fost Selly ne-am distrat, am râs mult", a povestit Tania Popa, în podcast-ul M.C.N.

Articole similare

Stevie Wonder a primit cetăţenia ghaneză

Cantărețul american Stevie Wonder, una dintre legendele...


Top citite
Sursa: captură Youtube HappyFishTV

Poate redeveni România relevantă la Eurovision? Mihai Trăistariu: "Delia, Andra sau Loredana ar face furori"

Sursa: captură Instagram, @delia

Vezi ce mănâncă Delia la cafea! Desertul pare delicios /foto în articol

Sursa: Freepik

Horoscop 15 mai 2024. Ce zodie ar trebui să comunice mai mult și ce zodie va fi introvertită /video

Sursa: captură Youtube Lenny Kravitz

Lenny Kravitz, care va împlini în curând 60 de ani, lansează cel de-al 12-lea album. Invitatul special de la UNTOLD

Sursa: captură Youtube Peacock Kids

Shrek, musicalul, vine la București! O poveste magică pentru întreaga familie

Sursa: captură Youtube Mike Oldfield

O legendă a muzicii își sărbătorește ziua de naștere! La mulți ani, Mike Oldfield!


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole
pixel