Tatăl femeii despre care Rusia susține că a ucis-o pe Daria Dughina: „Știu unde este acum”
Autor: , Ciprian Dumitrache | Dată: 24 aug 2022, 09:18
Tatăl Nataliei Vovk ar fi spus agenției de știri de stat ruse RIA Novosti că nu știe cum a ajuns fiica lui în Rusia.

Natalia Vovk , suspectată de uciderea jurnalistului și politologului Darja Dughina , a plecat în Europa ca refugiată cu ceva timp în urmă, dar s-a întors curând în Ucraina, a declarat un bărbat pe care agenția de presă de stat rusă RIA Novosti l-a prezentat ca fiind tatăl ei.

Potrivit acestuia, fiica lui l-a sunat acum câteva zile și i-a spus că se află în Marea Baltică.

- Am întrebat-o cum este, ea a răspuns: „Totul este bine, totul este bine”. M-a contactat online, prin Skype sau așa ceva. Ea a spus că se află în Lituania – a adăugat bărbatul.

El a menționat că nu știe cum a ajuns fiica lui în Rusia.

În plus, bărbatul a confirmat că Natalia Vovk a servit în Forțele Armate ale Ucrainei, dar nu și în batalionul Azov, așa cum susțin rușii. Potrivit acestuia, aceasta s-a retras din armată din motive de sănătate, scrie RIA.

Natalia Vovk a fost filmată la punctul de trecere a frontierei care pleacă din Rusia către Estonia; Filmările au fost date presei de către FSB

FSB a publicat o declarație în care susțin că atacul asupra Dughinei a fost pregătit de serviciile speciale ucrainene, și efectuat de ucraineanca Natalia Vovk, care a intrat în Rusia pe 23 iulie împreună cu fiica ei de 12 ani și a închiriat un apartament în clădirea în care locuia și Dughina. .

Rușii mai susțin că Vovk a urmărit-o de ceva vreme pe fată, pentru care a folosit o mașină Mini Cooper, pe care a schimbat de trei ori plăcuțele de înmatriculare.

În ziua crimei, sâmbătă seara, Natalia Vovk, conform FSB, a mers la același festival de literatură și muzică ca Dughina și tatăl ei, apoi a activat bomba sub mașina lui Dughina. După aceea, Vovk și fiica lui au fugit în Estonia, spun ei.

Potrivit grupului de hackeri RahDit, ucraineana în vârstă de 43 de ani a servit anterior în batalionul Azov și susțin că numele ei de fată este Šaban.

Președintele Vladimir Putin i-a acordat postum Dughinei Ordinul Curajului.

În afară de Vovk, ar putea fi implicate şi alte persoane

Sunt efectuate mai multe percheziţii în dosarul cu privire la uciderea jurnalistei Daria Dugina, în regiunea Moscova, a anunţat Serviciul de presă al Comitetului de investigaţii al Procuraturii Generale a Federaţiei Ruse, citat de Rador.

Investigaţii au loc în apartamentul din Moscova, care a fost închiriat de Natalia Vovk, cetăţean al Ucrainei, suspectat de crimă. A fost identificat şi garajul pe care l-a închiriat Vovk, sunt efectuate percheziţii şi acolo, a mai specificat Comitetului de investigaţii al Procuraturii.

Până în momentul de faţă, rudele Dariei, personalul cu care lucra şi participanţii la Festivalul Tradiţii au fost audiaţi în cazul uciderii Dariei Dugina. În viitorul apropiat, se preconizează ca Natalia Vovk să fie dată în urmărire internaţională. Comitetul de investigaţii al Procuraturii a remarcat faptul că în uciderea Dariei Dugina ar putea fi implicate şi alte persoane, a căror identitate este în curs de a fi stabilită.

Articole similare

Top citite
Casa Rihannei a fost înconjurată de poliție. Ce s-a întâmplat cu artista

Casa Rihannei a fost înconjurată de poliție. Ce s-a întâmplat cu artista

Alex Velea: Dacă aș începe să dau și dedicații aș veni acasă cu triplu banii pe care îi fac acum / Facebook

Alex Velea: Dacă aș începe să dau și dedicații aș veni acasă cu triplu banii pe care îi fac acum

Berea praf nu este o idee nouă

O berărie din Germania a inventat berea praf. Ce spun experții

Surorile Kardashian au "INCENDIAT" Instagramul după ultima lor postare

Nimic preambalat

Americanii descoperă magazinele cu zero deșeuri

Oamenii "vor atinge nemurirea până în 2031", prezice un expert în științe / Photo by David Cassolato

Oamenii "vor atinge nemurirea până în 2031", prezice un expert în științe


Cele mai noi articole

Buna Vestire! Ce este interzis să faci sâmbătă, 25 Martie

Sărbătoarea cu cruce roșie numită ,,Buna Vestire” este...

Americanii descoperă magazinele cu zero deșeuri

Pasta de dinți la borcan, sirop de arțar vărsat,...