Taylor Swift o laudă pe rapperița Ice Spice pentru implicarea sa în aspectele financiare și de afaceri ale carierei
Autor: Mihai Preda
Data publicării:
Taylor Swift a lăudat-o pe rapperița Ice Spice pentru modul în care a reușit să navigheze faima și industria muzicală încă de la începutul carierei sale.

Vedeta hit-ului „In Ha Mood” este cea mai recentă artistă care apare pe coperta revistei Rolling Stone, unde a vorbit despre începuturile ei, conflictele și colaborările cu alți muzicieni, precum și despre cum a ajuns să cânte un vers invitat pe remixul piesei „Karma” de la Swift, scrie The Independent.

Swift, care a susținut-o pe Ice Spice anul trecut și a invitat-o să se alăture ei pe scenă în timpul turneului său record „Eras”, a declarat pentru publicație că admiră determinarea rapperiței de a fi implicată în aspectele de afaceri ale carierei sale.

„Îmi place când întâlnesc un artist nou care este interesat nu doar de muzică, ci și de industria muzicală și de cum funcționează aceasta”, a spus ea.

„Am văzut cum industria noastră încearcă să convingă artiștii că este mai bine să fie doar creativi și să facă muzică, lăsând etichetele și managementul să se ocupe de restul. Să o văd pe Ice implicându-se în aspectele strategice, financiare și de afaceri ale carierei sale este cu adevărat entuziasmant pentru mine.”

Ea a adăugat: „Cu cât artiștii învață mai mult despre mecanismele interne ale industriei muzicale, cu atât mai multă putere pot avea în lumea lor creativă. Știam, pe baza întrebărilor pe care le-a pus și a observațiilor pe care le-a făcut, că nu dorea doar să fie un pasager în propria carieră. Vroia să fie șoferul acesteia.”

Descriind-o pe titanul pop câștigător de Grammy drept „cea mai apropiată prietenă celebritate”, Ice Spice, pe numele real Isis Naija Gaston, a recunoscut că a plâns „isteric” când a auzit că Swift vrea să colaboreze cu ea.

Ea a ripostat și criticilor care au sugerat că decizia lui Swift de a colabora cu ea a fost o încercare de a câștiga popularitate: „De ce nu ar vrea să fie prietena mea? Taylor mă place... e atât de amuzantă. Cred că personalitățile noastre se potrivesc foarte bine.”

Swift a declarat anterior că colaborarea cu Ice Spice la „Karma” a venit natural: „Ea a luat legătura prin echipa sa, spunând doar, ‘Hei, Ice a fost un mare fan al lui Taylor de când era copil, ar dori să colaboreze dacă asta ar fi vreodată posibil.’”

Cântăreața „Anti-Hero” a adăugat într-un audio pe Spotify pentru profilul său de artist: „Ascultam în continuu muzica ei, pregătindu-mă pentru turneul meu, ascultam Ice Spice constant. Așa că am obținut imediat numărul ei și i-am spus, ‘Hei, ai vrea să faci versiunea ta de ‘Karma’? Te regăsești în asta?’ Așa că ea s-a implicat pe deplin.”

Cele două au fost văzute împreună de atunci, inclusiv când Swift l-a încurajat pe iubitul ei, Travis Kelce, tight end la Kansas City Chiefs, la Super Bowl-ul din 2024.

În același interviu, Ice Spice a abordat și controversa după ce solistul trupei The 1975, Matty Healy, pe care Swift l-a întâlnit pentru scurt timp, a făcut comentarii despre ea considerate de mulți insensibile din punct de vedere rasial într-un interviu pentru un podcast.

Ice, născută dintr-un tată afro-american și o mamă dominicană, a spus că nu a aflat despre remarcile lui Healy decât după aproximativ o lună.

„Și-a cerut scuze de mai multe ori, dar nu am realizat cât de mare era problema pentru alți oameni”, a spus ea. „Simt că oamenii doar voiau ceva de care să fie supărați, cred. Nu am fost furioasă sau tristă sau altceva. Am fost doar acuzată. Nu mi-a păsat niciodată de asta.”

Ice Spice lansează albumul său de debut, Y2K!, vineri, 26 iulie.

Articole similare

Selena Gomez este oficial miliardară

Valoarea netă a Selenei Gomez a depășit 1 miliard de...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Vă invităm să ascultați cele mai electrizante și...


Top citite
FOTO: Agerpres

Filmul atât de lung încât spectatorii au primit o pauză de 15 minute la premieră

Selena Gomez este oficial miliardară

Selena Gomez este oficial miliardară

Captura Instagram

Michele Morrone a scris un story în limba română: Fac un apel la televiziuni

Sursa - Pexels

Clătite proteice fără făină – micul dejun perfect pentru un boost de energie

Nicușor Dan

Capitala sărbătorește 565 de ani. Nicușor Dan: Va avea loc cel mai mare eveniment de video mapping din lume

FOTO: Pexels

Mierea românească de salcâm, vedeta Festivalului European BIO și al Tradițiilor Locale


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Selena Gomez este oficial miliardară

Valoarea netă a Selenei Gomez a depășit 1 miliard de...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Vă invităm să ascultați cele mai electrizante și...

pixel