Teodorovici îl taxează pe Grindeanu: Hai, Sorin, lasă propaganda ieftină și vezi ce faci cu miliardele de euro. Ar trebui să știi că românii au nevoie și de condiții mai bune
Autor: radiodcnews Team | Dată: 08 aug 2022, 13:14
Eugen Orlando Teodorovici îi atrage atenția lui Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor și Infrastructurii, să nu mai solicite bani din fonduri europene, ci să se descurce cu banii pe care deja îi are.

Într-o postare pe Facebook, Eugen Orlando Teodorovici, ministrul al Finanțelor și al Fondurilor Europene în trecut, îi atrage atenția lui Sorin Grindeanu să nu mai solicite „milioane de euro de la alte domenii de investiții“, ci să facă lucruri cu banii pe care deja îi are.

„Sorin Grindeanu declară că vrea să ia 500 de milioane de euro de la alte domenii de investiții finanțate din fondurile europene alocate României în cadrul financiar 2014-2020, dar uită că sectorul de transport pe care îl păstorește beneficiază de o alocare de peste 15 miliarde de euro prin PNRR, prin Mecanismul pentru Interconectarea Europei și prin Programul de transport în cadrul financiar 2021-2027.

Hai, Sorin, lasă propaganda ieftină și vezi ce faci cu miliardele de euro pe care deja le ai, care stau și nu produc nimic. Sigur ajung ca să finalizezi ce au început alții și, mai ales, ca să începi noile proiecte de transport.

Ca om politic, ca fost premier, ca actual vice-premier, ar trebui să știi că românii au nevoie și de condiții mai bune de igienă, hrană, acces la utilități publice, la sănătate și educație, de locuri de muncă și de dezvoltare economică!

Și încă ceva!

Din respect pentru români ar trebui să faci publică scrisoarea prin care ai cerut Comisiei Europene această aberație (fără nicio aprobare sau mandat / ar fi interesant ca românii să știe și care sunt acei miniștri care au renunțat la banii europeni), dar și răspunsul venit de la Bruxelles prin care ești trimis la … plimbare împreună cu întreg guvernul de “specialiști”.“, a scris Eugen Orlando Teodorovici pe Facebook.

Articole similare

Top citite
Visarion Alexa

Profesor universitar, întrebare cheie în cazul preotului Visarion Alexa: M-a frapat un aspect

Nadine Voindrouh

Celebra Nadine: Am fost certată de compania de electricitate pentru că deși am scăzut cu 23% consumul electric nu e suficient

Șmecherie cu facturile uriașe la energie. Elena Cristian: Și eu am fost victimă. Este o încălcare a legii. Instituțiile statului ar trebui să se autosesizeze imediat

Alexe

Marea greșeală în cazul preotului Visarion Alexa. Ce nu spune nimeni

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (RODNAE Productions)

Care sunt cele mai bune mezeluri. Bilic: Are cele mai puține calorii

Foto: pexels, Mark Vegera

Oamenii de știință susțin că nu ar trebui să ucidem niciodată un păianjen în casa noastră. Iată de ce


Cele mai noi articole

Nicușor Dan a oprit apa caldă pentru a face economie

Municipalitatea a oprit centrala care furniza apa caldă...