The Offspring lansează noul single "Make It All Right" și anunță albumul "Supercharged"
Autor: Mihai Preda
Data actualizării:
Data publicării:
The Offspring, una dintre cele mai bine vândute trupe rock din istorie, a lansat recent un nou single intitulat „Make It All Right”, anticipând albumul lor viitor, Supercharged, care urmează să fie lansat pe 11 octombrie 2024.

Produs de Bob Rock și având ca voce de fundal legenda desenelor animate, Rebecca Shoicet, „Make It All Right” este plin de sunetul clasic și unic caracteristic The Offspring. Cu Dexter Holland, liderul trupei, la voce, toboșarul original Noodles (Kevin John Wasserman) și chitaristul Josh Freese, „Make It All Right” este piesa perfectă pentru a te distra în această vară, scrie Mxdwn.

Single-ul principal, „Make It All Right”, are un ritm energic cu versuri pline de viață care îi amintesc ascultătorului să ia o pauză de la problemele sale. Piesa este o conversație, adresată unui individ subiectiv care oferă confort. Este despre sentimentul de înălțare pe care îl ai având un „partener în crimă”, așa cum se vede în versuri precum „And you make it all right, And it’s gonna be fine, We’re like partners in crime, And you make it all right.” Dexter Holland descrie piesa spunând: „Am vrut ca acest album să aibă energie pură – de la început până la sfârșit! De aceea l-am numit Supercharged. De la înălțimea aspirațiilor noastre până la adâncurile luptelor noastre, vorbim despre toate pe acest album... într-un mod care sărbătorește viața pe care o împărtășim și unde ne aflăm acum. Single-ul nostru „Make It All Right” este un exemplu excelent pentru că vorbește despre oamenii din viața noastră care ne fac să ne simțim puternici când ne simțim jos – partenerii noștri în crimă care ne fac să ne simțim bine.” O descriere perfectă pentru cel mai nou single plin de energie al trupei punk rock.

Într-o discuție despre albumul viitor Supercharged, Dexter Holland a declarat: „Albumul a fost înregistrat în trei locații diferite de data aceasta: Maui, Vancouver și studioul nostru de acasă din Huntington Beach, și împreună cu producătorul nostru Bob Rock, totul a ieșit grozav. Simt că suntem în cea mai bună formă de până acum! Am cântat și dat din cap pe ritmurile pieselor de luni de zile! Și abia așteptăm să-l ascultați și voi!”

The Offspring au sărbătorit recent 30 de ani de la lansarea celui de-al treilea album de studio Smash la Honda Center pe 1 iunie 2024. Acesta a fost primul lor album care a ajuns la statutul de platină, înainte ca albumul lor Ixnay on the Hombre, lansat în 1997, să obțină același statut. Albumele lor Americana (1998), Conspiracy of One (2000), Splinter (2003) și Rise and Fall, Rage and Grace (2008) au primit, de asemenea, aceeași recunoaștere, adăugând un total de șase albume de platină. În timp ce lansează hituri noi, actualizările de la iconii revoluționari ai punk rock-ului nu pot fi ignorate.

Tracklist-ul albumului Supercharged:

1. “Looking Out For #1”
2. “Light It Up”
3. “The Fall Guy”
4. “Make It All Right”
5. “Ok, But This Is the Last Time”
6. “Truth In Fiction”
7. “Come To Brazil”
8. “Get Some”
9. “Hanging By a Thread”
10. “You Can’t Get There from Here”

Articole similare

Fanii Taylor Swift provoacă activitate seismică în Edinburgh

Seismologii din Edinburgh au descoperit că fanii Taylor...

A murit Mark James, compozitorul hitului „Suspicious Minds”

Compozitorul american Mark James, cunoscut pentru hituri...

Cod galben de caniculă în Muntenia, Oltenia și Dobrogea

Județele din Muntenia, sudul Olteniei și zona...


Top citite
Captura Instagram

Versurile melodiei pe care Babasha a interpretat-o la concertul Coldplay

Foto: RadioDCNews

Coldplay ziua 2: Chris Martin - Huiduiți-mă + invitat special supraviețuitor Colectiv. Babasha nu a mai fost huiduit

Foto: Agerpres

Despre Babasha, rasism, clasism și societatea românească

Captura tiktok

Răspunsul lui Babasha după huiduielile de la concertul ColdPlay

Captura Facebook

A murit Mark James, compozitorul hitului „Suspicious Minds”

Foto: Pexels

Ce gen de muzică preferă oamenii în dormitor. Un nou studiu dezvăluie preferințele muzicale în timpul sexului


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Fanii Taylor Swift provoacă activitate seismică în Edinburgh

Seismologii din Edinburgh au descoperit că fanii Taylor...

A murit Mark James, compozitorul hitului „Suspicious Minds”

Compozitorul american Mark James, cunoscut pentru hituri...

Despre Babasha, rasism, clasism și societatea românească

Muzica e o ființă evolutivă și strict subiectivă.

pixel