The Offspring lansează noul single "Make It All Right" și anunță albumul "Supercharged"
Autor: Mihai Preda
Data actualizării:
Data publicării:
The Offspring, una dintre cele mai bine vândute trupe rock din istorie, a lansat recent un nou single intitulat „Make It All Right”, anticipând albumul lor viitor, Supercharged, care urmează să fie lansat pe 11 octombrie 2024.

Produs de Bob Rock și având ca voce de fundal legenda desenelor animate, Rebecca Shoicet, „Make It All Right” este plin de sunetul clasic și unic caracteristic The Offspring. Cu Dexter Holland, liderul trupei, la voce, toboșarul original Noodles (Kevin John Wasserman) și chitaristul Josh Freese, „Make It All Right” este piesa perfectă pentru a te distra în această vară, scrie Mxdwn.

Single-ul principal, „Make It All Right”, are un ritm energic cu versuri pline de viață care îi amintesc ascultătorului să ia o pauză de la problemele sale. Piesa este o conversație, adresată unui individ subiectiv care oferă confort. Este despre sentimentul de înălțare pe care îl ai având un „partener în crimă”, așa cum se vede în versuri precum „And you make it all right, And it’s gonna be fine, We’re like partners in crime, And you make it all right.” Dexter Holland descrie piesa spunând: „Am vrut ca acest album să aibă energie pură – de la început până la sfârșit! De aceea l-am numit Supercharged. De la înălțimea aspirațiilor noastre până la adâncurile luptelor noastre, vorbim despre toate pe acest album... într-un mod care sărbătorește viața pe care o împărtășim și unde ne aflăm acum. Single-ul nostru „Make It All Right” este un exemplu excelent pentru că vorbește despre oamenii din viața noastră care ne fac să ne simțim puternici când ne simțim jos – partenerii noștri în crimă care ne fac să ne simțim bine.” O descriere perfectă pentru cel mai nou single plin de energie al trupei punk rock.

Într-o discuție despre albumul viitor Supercharged, Dexter Holland a declarat: „Albumul a fost înregistrat în trei locații diferite de data aceasta: Maui, Vancouver și studioul nostru de acasă din Huntington Beach, și împreună cu producătorul nostru Bob Rock, totul a ieșit grozav. Simt că suntem în cea mai bună formă de până acum! Am cântat și dat din cap pe ritmurile pieselor de luni de zile! Și abia așteptăm să-l ascultați și voi!”

The Offspring au sărbătorit recent 30 de ani de la lansarea celui de-al treilea album de studio Smash la Honda Center pe 1 iunie 2024. Acesta a fost primul lor album care a ajuns la statutul de platină, înainte ca albumul lor Ixnay on the Hombre, lansat în 1997, să obțină același statut. Albumele lor Americana (1998), Conspiracy of One (2000), Splinter (2003) și Rise and Fall, Rage and Grace (2008) au primit, de asemenea, aceeași recunoaștere, adăugând un total de șase albume de platină. În timp ce lansează hituri noi, actualizările de la iconii revoluționari ai punk rock-ului nu pot fi ignorate.

Tracklist-ul albumului Supercharged:

1. “Looking Out For #1”
2. “Light It Up”
3. “The Fall Guy”
4. “Make It All Right”
5. “Ok, But This Is the Last Time”
6. “Truth In Fiction”
7. “Come To Brazil”
8. “Get Some”
9. “Hanging By a Thread”
10. “You Can’t Get There from Here”

Articole similare

Massive Attack și concertul lor revoluționar pentru mediu

Massive Attack, legendara trupă de trip-hop din Bristol,...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Radio DC News vă invită la o serie de concerte...


Top citite
Foto: Pexels

Celine Dion și Lady Gaga vor cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din Paris

Foto: Pexels

Fanii Sabrinei Carpenter denunță costurile exorbitante ale biletelor pentru turneul arenelor

Captura Instagram

Victor Cornea, gest superb față de fetițele Andreei Bălan

Foto: Pexels

Interpol reflectează asupra scenei iconice din "Friends" în timp ce începe turneul aniversar de 20 de ani

Captura Youtube

Janet Jackson și-a amintit cum și unde a scris piesa "Scream" alături de Michael Jackson

Captura Youtube

Smiley a lansat melodia "Cum te văd eu"


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Radio DC News vă invită la o serie de concerte...

pixel