The Rolling Stones își încep turneul nord-american cu un concert în Houston
Autor: Echipa RadioDCNews
Data actualizării:
Data publicării:
The Rolling Stones au început duminică turneul lor nord-american cu un concert pe un stadion aglomerat din Houston, unde spectatorii din diverse orașe s-au adunat pentru a-i urmări pe una dintre cele mai longevive trupe rock, în mijlocul speculațiilor că aceasta ar putea fi ultima lor serie de concerte, informează Reuters.

Trupa The Rolling Stones, care și-a început activitatea acum peste 60 de ani, a început concertul cu hitul "Start Me Up", iar Mick Jagger a apărut pe scenă într-o jachetă strălucitoare în dungi, o cămașă cu paiete și o pereche de blugi negri. Fanii au început imediat să danseze pe acordurile acestui clasic lansat în 1981.

La cei 80 de ani ai săi, Mick Jagger a impresionat publicul cu mișcările sale de dans, sărituri și alergări pe scenă, demonstrându-și întreaga gamă vocală.

Bună ziua, Houston, mă bucur că m-am întors în statul cu o singură stea, a spus solistul britanic, adăugând că trupa sa a vizitat Centrul Spaţial Lyndon B. Johnson administrat de NASA în oraşul Houston şi a făcut apoi câteva glume pe seama lanţului de magazine din Texas Buc-ee's.

Mick Jagger a cântat alături de Keith Richards, în vârstă de 80 de ani, şi de Ronnie Wood, în vârstă de 76 de ani, cei trei muzicieni reprezentând nucleul supravieţuitor al trupei.

De fiecare dată când îi văd, e o bucurie imensă. Sunt minunaţi. Cântă cu atât de multă plăcere, a spus Greta Brasgalla, în vârstă de 56 de ani, care a călătorit din El Paso, Texas, pentru a vedea trupa britanică pentru cea de-a şaptea oară. Ea plănuieşte să vadă un alt concert al grupului The Rolling Stones în Atlanta, în iunie.

Deşi echipa pentru relaţii cu presa a formaţiei britanice a refuzat să ofere cifre despre audienţă, site-ul de bilete StubHub a precizat că mai puţin de 2% din biletele puse în vânzare mai erau disponibile cu două ore înainte de concert.

Acest concert a atras spectatori de toate vârstele, însă un segment semnificativ al publicului depăşea 60 de ani.

Trupa britanică a cântat 18 piese într-un spectacol care a durat peste două ore şi care a inclus un mix de hituri clasice şi trei melodii de pe cel mai recent album al său, Hackney Diamonds, primul ei material discografic cu piese originale după 2005 şi, totodată, primul material discografic înregistrat după moartea toboşarului Charlie Watts, în 2021.

Au mai interpretat şi cântece precum Jumping Jack Flash, You can't always get what you want şi Out of Time, toate în aplauzele publicului.

Keith Richards, a cărui colaborare cu Mick Jagger la compunerea cântecelor este una dintre cele mai trainice şi de succes din istoria rockului, a cântat Little T&A.

Formaţia britanică şi-a încheiat concertul cu cîntecul (I can't get no) Satisfaction. Săptămâna aceasta, The Rolling Stones va susţine un concert special în cadrul New Orleans Jazz and Heritage Festival.

Fanii sunt însă îngrijoraţi că acesta ar putea fi unul dintre ultimele turnee ale formaţiei.

De fiecare dată când îi vedem, ne întrebăm dacă nu cumva va fi pentru ultima dată. Este spaima noastră, a declarat Savannah Welch, care a venit din Austin alături de fiul ei, Charlie. 

Articole similare

Top citite
Sursa: captură Youtube Entertainment Tonight

Așchia nu dansează departe de trunchi. Fiica lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie cucerește internetul /video

Sursa: Britney Spears, Facebook

S-a terminat războiul? Britney Spears, controverse și dragoste în mesajele online

Sursa: Billie Eilish, Facebook

Billie Eilish, “dezbrăcată” emoțional pe noul album, "Hit Me Hard and Soft"

Sursa: captură Youtube Cat Music

Claudia Pavel s-a angajat în America. Unde lucrează artista /video

Sursa: Freepik

Trending-ul de pe YouTube-ul românesc: Oana Radu, Delia și Marilu, în top 5

Sursa: Freepik

Horoscop 16 mai 2024. Zodia care va avea probleme cu banii /video


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole
pixel