Theo Rose s-a despărțit de iubitul ei: ”Altcineva a apărut în viața mea”. Cine este noul partener al artistei
Autor: Andreea Cercel
Data publicării:
Theo Rose și Alex Leonte, nepotul lui Nea Marin, și-au spus adio, după ani de relație.

Theo Rose a uimit pe toată lumea prin anunțul cel mai recent făcut pe rețelele de socializare. Artista s-a despărțit de Alex Leonte, cel cu care era într-o relație de foarte mulți ani de zile. Asta nu e tot, însă. Celebra solistă a anunțat public faptul că deja este implicată într-o nouă poveste de dragoste cu nimeni altul decât regizorul serialului ”Clanul”, ce va începe curând pe Pro TV. 

”A apărut un articol în care reiese că reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit, a urmat. Cineva nu și-a dorit ca mine discreție și a dat acest pont la presă, știind ce urmează.”, a spus Theo Rose pe Instagram. 

„Nimeni nu a înșelat pe nimeni”

Mai mult, artista spune că despărțirea nu s-a întâmplat peste noapte, iar lucrurile dintre cei doi nu mai funcționau de mult timp. Aceasta și-a înștiințat deja și fostul partener cu privire la noua poveste de dragoste și, spune ea, nu a greșit cu absolut nimic în această situație.

„Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Ne-am despărțit pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de Anghel, l-am pus în temă cu tot ce trebuie, am fost cât se poate de sinceră cu el, el poate confirma. Nu am vrut acum să spun în presă, a venit chestia asta ca un topor. Eu vă spun că n-am păcat în situația asta. Nimeni nu are cu ce să mă atace, deși s-a vrut. Abia aștept să vă spun toată povestea, o să vă placă finalul, chiar dacă pare nedrept, ele s-au întâmplat de ceva timp și am avut timp să ne obișnuim cu situația. Eu simt că sunt exact acolo unde am vrut, sper să fie și el bine.”, a continuat artista.

Anghel Damian, prima reacție cu privire la despărțirea de Theo Rose

La scurt timp după ce artista a confirmat relația, Anghel Damian a venit și el cu prima reacție, susținându-și partenera.

„Nu a înșelat nimeni pe nimeni, e o relație asumată. În rest, alte comentarii nu am de făcut. Felicitări pentru că ați primit pontul. Când vom avea alte precizări referitor la această legătură, o vom face în termenii noștri. Până atunci nu avem comentarii suplimentare de făcut.”, ne-a declarat Anghel Damian, potrivit cancan.

Articole similare

Top citite
Sursa foto: Freepik.com

Legumele care reduc inflamația din corp. Te pot proteja de mai multe boli, potrivit specialiștilor

Photo by @solenfeyissa/Unsplash

Sony a primit peste 800.000 de dolari pentru încălcarea drepturilor de autor de către TikTok

Foto: Pixabay

Unu din şase şcolari, afectat de hărţuire în mediul online - OMS

Astăzi este ziua lui Lady Gaga! Artista a împlinit 38 de ani

Astăzi este ziua lui Lady Gaga! Artista a împlinit 38 de ani

Foto: Pixabay

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud a demisionat din funcție

50 Cent confirmă lansarea unui documentar despre Diddy

50 Cent confirmă lansarea unui documentar despre Diddy


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

50 Cent confirmă lansarea unui documentar despre Diddy

50 Cent a confirmat că va lansa un documentar în care va...

Astăzi este ziua lui Lady Gaga! Artista a împlinit 38 de ani

Lady Gaga, născută Stefani Joanne Angelina Germanotta pe...

pixel