Traficul de migranți înflorește: 97 migranţi, într-un camion, în timp ce o mașină cu 5 locuri, ce transporta 12 migranți, s-a răsturnat lângă graniță
Autor: radiodcnews Team
Data actualizării:
Data publicării:
Douăsprezece migranți ilegali, înghesuiți într-un autoturism cu 5 locuri, s-au răsturnat miercuri seara pe raza localităţii Iecea Mică, a anunţat ISU Timiş. Două persoane au murit şi 10 au fost rănite. Tot miercuri, poliţia ungară a descoperit 97 migranţi ilegali într-un camion românesc.

Echipajele de pompieri solicitate să intervină au găsit un autovehicul răsturnat, cu mai mulţi pasageri în interior, din care doi decedaţi şi 10 răniţi, bărbaţi, toţi migranți, care au fost preluaţi de echipajele medicale pentru a fi transportaţi la spital, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.

"Pe drumul judeţean 593, între localităţile Biled şi Iecea Mică, a avut loc un accident rutier soldat cu două persoane decedate şi mai multe rănite. Din primele informaţii, se pare că un autoturism ar fi părăsit partea carosabilă şi s-ar fi răsturnat, în urma impactului rezultând decesul celor doi bărbaţi şi rănirea altora 10. Totodată, nu s-a putut stabili care dintre persoanele găsite la faţa locului ar fi şoferul autoturismului, poliţiştii efectuând verificări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor producerii accidentului, precum şi a identificării conducătorului auto", a precizat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

Din primele informaţii, se pare că cei 12 bărbaţi se aflau într-un autoturism cu cinci locuri. Şoferul care a fugit după ce a provocat accidentul rutier s-a prezentat la Poliţie în cursul nopţii. Şoferul este cetăţean român, are 22 de ani şi nu deţine permis de conducere.

97 migranţi ilegali într-un camion

Poliţa ungară a oprit în zona oraşului Dunafoldvar un camion românesc în care erau ascunşi 97 de migranţi ilegali, potrivit website-ului poliţiei citat miercuri de agenţia MTI.

Ştirea iniţială publicată de agenţia ungară de presă menţiona cifra de 103 migranţi, rectificată ulterior.

Autorităţile ungare au iniţiat procedurile legale împotriva şoferului, care este din Republica Moldova, cercetat sub suspiciunea de trafic de persoane.

Ambasadorul Ungariei la Chișinău, convocat la MAE moldovean după ce a lovit un polițist

Articole similare

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Află în articol care sunt concertele din acest weekend...

Cum poți să schiezi la peste 30 de grade în Madrid

Află în articol cum poți să schiezi în Madrid la peste...


Top citite
Captura Facebook

Oana Zăvoranu a spus cât a sărăcit! Ce avere a pierdut

Captura Antena1

Găinușă a fost prins furând în Thailanda! Momentul difuzat la Asia Expres

Captura Youtube

Concurentul MasterChef care a clonat carduri în America. Cele 2 tipuri de înșelătorii

Captura Youtube

Joaquin Phoenix, sacrificii șocante pentru „Joker 2”. Ce dietă a ținut

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Jocul video 'The Sims' va fi adaptat într-un film pentru marile ecrane

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion Show/Captura Youtube

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion Show



Cele mai noi articole

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion Show

Cher va fi cap de afiș la Victoria's Secret Fashion...

pixel