Trei semne brutale care arată că relația ta se apropie de sfârșit
Autor: Echipa RadioDCNews
Data publicării:
Semne clare că voi doi nu sunteți bine împreună.

Divergența în intimitate

 Chiar dacă intimitatea fizică poate părea uneori superficială, sănătatea intimă într-o relație este crucială. Am întâlnit cupluri care au trecut luni și chiar ani fără să se simtă conectate fizic unul cu celălalt. Această lipsă de aliniere poate apărea din mai multe motive și poate indica un dezechilibru în relație. Fie că este vorba de resentimente care împiedică apropierea sau de o rezistență în a fi intimi unul cu celălalt, este esențial să acordați atenție acestei aspecte a relației. Inițierea unui dialog sincer și deschis atunci când observați că există o scădere în acest domeniu este crucială pentru a schimba direcția lucrurilor. Nu este momentul pentru reproșuri sau pentru a transforma discuția într-o confruntare, ci pentru a aborda subiectul cu sinceritate și deschidere.

Tendința de a cauta certuri

 Acest comportament este adesea asociat cu aspectul umbrei feminine, dar amândoi partenerii pot fi afectați de această tendință. Dacă te găsești implicat în certuri constante, criticându-ți partenerul sau fiind greu de înțeles în general, acesta este un semn că echilibrul lipsește în relație. Folosirea partenerului ca țap ispășitor sau ca un obiect de șicanare nu este sănătos și creează conflicte acolo unde nu ar trebui să existe. De obicei, acest comportament este semnul că încerci să externalizezi frustrările tale sau că te agăți de resentimente, folosind chestiuni minore ca pretext pentru a-ți descărca nemulțumirea. Este important să te întrebi de ce provoci conflicte și dacă acestea nu sunt de fapt manifestări ale unei probleme mai adânci. Dacă îți dai seama că îți proiectezi nemulțumirile personale asupra partenerului, sau că încerci să îi transmiți starea ta de insatisfacție, este timpul să inițiezi un dialog deschis și sincer pentru a aborda aceste probleme.

Semnalele corpului tău

Acest aspect este poate cel mai crucial pe care îl voi aborda în acest articol. De multe ori, când relația noastră începe să dea semne de declin sau schimbare, tindem să ignorăm semnalele evidente care ne sunt transmise, dar este greu să trecem cu vederea ceea ce corpul nostru ne comunică. Mult mai devreme decât mintea sau inima, corpul nostru are adesea capacitatea de a detecta semne ale problemelor. Este crucial să fim atenți la semnalele pe care corpul nostru ni le transmite. Observăm tensiune în preajma partenerului nostru? Ne simțim anxioși sau ne trezim în miez de noapte cu transpirații reci? Este deosebit de important să înregistrăm aceste observații într-un jurnal sau să le consemnăm, pentru a determina dacă corpul nostru încearcă să ne transmită un mesaj pe care inima și mintea noastră l-au evitat până acum.

Articole similare

Jennifer Lopez și Ben Affleck trăiesc vieți atât de separate

Jennifer Lopez și Ben Affleck trăiesc vieți atât de...


Top citite
Sursa: Freepik

Roaba de Cultură deschide sezonul #OUTinthepark cu concerte și o vară plină de evenimente gratuite

Sursa: captură Youtube Wiz Khalifa

Wiz Khalifa mărturisește că merge la cluburi de striptease cu mama lui

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Tartă cu cireșe. Rețeta de sezon

Captura Facebook

Billie Eilish se adresează celor care se rușinează cu propriul corp în noua piesă "Skinny"

 Vaticanul îndeamnă la prudență în fața cazurilor de presupuse fenomene supranaturale / Photo by Aliona & Pasha

Vaticanul îndeamnă la prudență în fața cazurilor de presupuse fenomene supranaturale

Jennifer Lopez și Ben Affleck trăiesc vieți atât de separate

Jennifer Lopez și Ben Affleck trăiesc vieți atât de separate


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Jennifer Lopez și Ben Affleck trăiesc vieți atât de separate

Jennifer Lopez și Ben Affleck trăiesc vieți atât de...

pixel