Trucul ieftin care o ajută pe Anda Adam să țină ridurile la distanță: „E la îndemâna oricui”
Autor: Andreea Cercel
Data publicării:
Anda Adam a dezvăluit care este rutina cu ajutorul căreia reușește să aibă atât greutatea ideală, cât și tenul perfect.

Anda Adam spune că are mai multe trucuri care o ajută să se mențină în formă, la vârsta de 43 de ani. Chiar dacă este soție, mamă, dar și artistă full-time, vedeta nu uită nici să se îngrijească cât mai bine, pentru că este conștientă de faptul că imaginea unui artist trebuie să fie impecabilă. Astfel, dacă pentru a ține numărul kilogramelor în frâu aceasta spune că nu lipsește din sala de fitness, când vine vorba de ten, Anda Adam mărturisește că apelează frecvent la o cremă ieftină.

„Folosesc o cremă foarte ieftină, dar foarte bună, nu pot să vă zic numele, dar e la îndemânăa oricui, e foarte bună. Sală, pentru că ne place sportul, cred că o să facem sport și la 60 de ani, face parte din modul nostru de viață, e ca spălatul pe dinți. Cred că dacă îți faci un set up în cap, că trebuie să ai grijă de tine, pentru că altfel nimeni nu o va face, că trebuie să faci sport, pentru că e sănătos. Și eu am perioade în care sunt mai plinuță, iar altele în care poate aș putea să merg să particip la un concurs de fitness, dar niciodată nu o să mă duc într-o extremă, pentru că vreau să am timp și pentru celelalte lucruri importante.”, a declarat Anda Adam, în exclusivitate pentru Spectacola.

Oferă mereu grijă alimentației

Un alt truc important pe care Anda Adam îl pune în fiecare zi în practică este să ofere o mare atenție la ceea ce-și pune în farfurie. Vedeta spune că nu exagerează niciodată cu proporțiile, iar pentru a nu apărea frustrările specifice unei diete, atunci când merge în vacanță își permite să-și satisfacă și micile plăceri.

„Am grijă ce mănânc, când merg într-o vacanță mă și răsfăț cu tot felul de delicatese, dar cred că trebuie să fii echilibrat, puțin din toate, astfel încât să trăiești, să te bucuri. Aspectul fizic te va ajuta, pentru că ori îți va da niște frustrări, ori te face să fii mulțumit de tine, cu încredere.”,  mai spune vedeta. 

Anda Adam și Joseph, poveste de dragoste ca în filme

Artista radiază la propriu și datorită faptului că trăiește în prezent o poveste de iubire perfectă, care îi aduce toată fericirea de care are nevoie. Solista se declară a fi extrem de răsfățată și de iubită de Joseph, care o cataloghează a fi perfectă pentru el.

„Vreau să nu se schimbe, să rămână mereu așa. Perfecțiunea nu există, îmi place așa cum e ea, o iubesc din prima zi și de acum înainte.”, i-a spus Joseph partenerei sale.

„El nu e obsedat ca eu să fiu perfectă, eu sunt cea obsedată de mine să fiu perfectă, toate problemele sunt la noi, femeile. El mă iubește așa cum sunt, eu mă stresez degeaba. Concluzia e că aflu și eu așa, din întrebările voastre, că eu sunt perfectă pentru el, ceea ce mă face să mă calmez puțin.”, a spus artista. 

Articole similare

Piesa zilei: Lost In Hollywood | System of a Down

Ce piesă o să asculți pe repeat astăzi? Dacă nu te-ai...


Top citite
Sursa: Simona Gherghe, Instagram

În spatele zâmbetului: Cum se simte Simona Gherghe departe de copiii săi

Sursa: Freepik

Ratonul dansator care face furori pe internet. Mișcări de superstar!

Sursa: captură Youtube Bloodstockfestivals

Piesa zilei: Devil don't cry (string quartet version) | KING 810

Sursa: Freepik

1 Mai în Capitală: Evenimente speciale și vreme perfectă pentru distracție. Idei de activități

Sursa: captură Youtube The Weeknd

Pâine și speranță: The Weeknd donează 2 milioane de dolari pentru Gaza

Sursa: Freepik

Primăvara se colorează în ritmurile anilor '80 și '90: "Retro Nostalgia Music" îți aduce cea mai tare petrecere la Predeal


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Piesa zilei: Lost In Hollywood | System of a Down

Ce piesă o să asculți pe repeat astăzi? Dacă nu te-ai...

Cher dezvăluie de ce se întâlnește cu bărbați mai tineri

Cher a explicat motivul pentru care se întâlnește cu...

pixel