Trupa Asia se reunește! Cum s-a ajuns la această decizie: „Acesta este motivul”
Autor: Andreea Cercel
Data publicării:
Iana Novac a vorbit despre reunirea trupei Asia. 

Trupa Asia se reunește definitiv, spre bucuria fanilor. Conceptul fenomen care s-a lansat în urmă cu mai bine de 20 de ani a decis să revină în forță și să le ofere fanilor ceea ce își doresc: muzică bună și show-uri cum erau pe vremuri. Iana Novac, membră a trupei Asia, a dezvăluit cum s-a ajuns la această decizie și ce planuri are trupa pe viitor.

„Am reunit trupa Asia și o să intrăm în spectacole multe, într-un turneu mare, cu primul spectacol de la Sala Palatului facem deschiderea acestui drum. Eu pregătesc și un nou concert „Iana Novac”, în continuare merg în paralel. Nu am nicio temere. Este o iubire atât de mare față de muzică și față de public, încât nu există temeri. Există foarte multe proiecte, cu doi copilași care mă așteaptă acasă și încerc să mă împart. Mai am și Academia de muzică de canto pe care o conduc, dar toate sunt proiecte frumoase, pe care reușesc să le duc în același timp. Este solicitant.”, a declarat Iana Novac, în exclusivitate pentru Spectacola

Cum s-a ajuns la decizie de reunire a trupei Asia

„Exact acesta este motivul pentru care se reunește trupa (n.r. oamenii fredonează melodiile Asia și azi). Dacă nu exista acest feedback din partea publicului, dacă nu exista această chemare și nu vedeam dorința de a asculta aceste piese, probabil nu ne reuneam, dar când vedem aceste reacții am zis să mai dăruim câțiva ani buni această muzică oamenilor care au fost alături de noi în toți acești ani.”, ne-a mai spus artista. 

Cum i s-a schimbat Ianei viața în tot acest timp

Iana Novac spune că viața ei în momentul de față este fix cum și-o imagina atunci, când membrele trupei Asia au luat-o pe drumuri diferite. Artista a rămas pe scenă, în fața publicului, ceea ce are de gând să facă în continuare, atât în noua formulă, cât și singură.

„Atunci (n.r când era în trupa Asia) vedeam viitorul exact cum este acum. Pe scenă, cântând ceea ce îmi place mie cel mai mult, adică muzică cu melodie și cu vers. Ceea ce mă bucură foarte mult, pentru că eu în drumul meu solo cânt un gen muzical extraordinar de expresiv, unde există melodie și vers. Mă bucură că în trupa Asia am parte de același lucru. Nu m-aș vedea să cânt o muzică care nu transmite nimic , care nu te atinge la suflet  și azi este, mâine nu este. Eu mă dăruiesc întru totul în ceea ce fac și vreau ca tot ceea ce fac să rămână în timp.”, a ai adăugat Iana Novac.

„Asia tot timpul a fost în trend”

Chiar dacă au trecut 25 de ani de când trupa Asia a lansat prima melodie, versurile sunt încă fredonate de fanii de toate vârstele. Asta înseamnă succes în viziunea Ianei. 

„Ca să nu fiu foarte modestă și ca să fiu adevărată, aș spune că Asia tot timpul a fost în trend. Ce înseamnă a fi în trend? Să te cânte lumea. Și cât timp de 25 de ani piesele Asiei încă trăiesc și sunt cântate de oameni, chiar și generații micuțe care vin din spate au învățat versurile, înseamnă că suntem în trend. Trendul este ghidat de artiști, nu de casele de producție.”, ne-a mai dezvăluit artista.

Articole similare

Rugăciune pentru Săptămâna Patimilor Domnului

Această rugăciune poate fi rostită în Săptămâna...

Echilibrul dintre viața profesională și personală

Cu toate cerințele și responsabilitățile zilnice, poate...

Rugăciuni pentru ziua de Florii

Aceste două rugăciuni se pot rosti în Duminica de Florii.


Top citite
Captura Instagram

Selly s-a împăcat cu Adrian Elicopter de luptă. Videoclipul cu cei doi are aproape 1 milion de vizualizări (VIDEO)

Captura Youtube

Tania Popa a vorbit despre colaborarea cu Selly la filmul Buzz House: Mi-a zis să-i arăt cum o să fac, să vadă dacă o sa fac bine/În capul meu a fost: 'Tuți...

Shakira / FOTO: Facebook

Shakira dezvăluie că problemele financiare ale familiei i-au dat o dorință neobosită de a reuși

Captura Youtube

Preotul robot cu inteligență artificială „Părintele Justin” este excomunicat din biserică după doar o zi

Fotografie de la Upendra Karki/Pexels

Avertizare OMS: Risc global pentru gripa aviară H5N1

Printul Harry

Prințul Harry așteptat la Londra, apoi în Nigeria cu Meghan


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Billie Eilish anunță turul HIT ME HARD AND SOFT

Billie Eilish a dezvăluit datele turneului său "HIT ME...

Rihanna se bucură de faptul că este o „mamă de băiat"

Rihanna a dezvăluit că îi place să fie o mamă a...

Avertizare OMS: Risc global pentru gripa aviară H5N1

Marţi, un reprezentant al Organizaţiei Mondiale a...

pixel