Trupa românească byron - Articol Metal Talk
Autor: Mihai Preda
Data actualizării:
Data publicării:
Trupa românească byron, care îl are în componență și pe Dany Serrano, va susține un concert la The Garage, Highbury Corner, pe 13 septembrie 2024. Trupa este una dintre cele mai reprezentative formații ale scenei muzicii alternative din România.

byron are un program încărcat în luna iunie, cu o serie de festivaluri în România, inclusiv festivalul de cinci zile de la Castelul Bánffy. Ei sunt unul dintre cele mai unice ansambluri muzicale din Europa de Est, având opt albume de studio într-o carieră care se întinde pe aproape două decenii, scrie Metal Talk.

Formația a reușit să își construiască unul dintre cele mai mari grupuri de fani cult din țara lor natală, trecând cu ușurință printr-o multitudine de stiluri, de la rock pasional și brut la piese meticulos orchestrate, cu instrumentații neobișnuite și influențe progresive.

Ultimele lor două albume, "Efemeride" și "Nouă", în special, reprezintă o demonstrație extraordinară de forță în compoziție și producție, muzicalitatea limbii române în versuri adăugând un element unic și distinctiv. Acest aspect face ca muzica lor să iasă în evidență în fața colegilor de breaslă.

„Comunicăm mai mult ca niciodată,” spune Dan Byron, „dar comunicarea noastră a devenit mai mult o formă de auto-promovare, o proiecție a unei persoane pe care ne imaginăm că alții ar putea să o placă. Sunt conversații pe care nu le purtăm niciodată, iar dacă unii mai curajoși decât noi încearcă să le poarte, de obicei încercăm să schimbăm subiectul, prefăcându-ne că suntem prea obosiți pentru ceva atât de profund.

„Suntem cu toții în iad, arătând bine la suprafață, mințindu-ne că partea de dedesubt este complet ignorabilă în timp ce facem următorul selfie zâmbind în obiectiv.”

Articole similare

Massive Attack și concertul lor revoluționar pentru mediu

Massive Attack, legendara trupă de trip-hop din Bristol,...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Radio DC News vă invită la o serie de concerte...


Top citite
Foto: Pexels

Celine Dion și Lady Gaga vor cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din Paris

Foto: Pexels

Fanii Sabrinei Carpenter denunță costurile exorbitante ale biletelor pentru turneul arenelor

Captura Instagram

Victor Cornea, gest superb față de fetițele Andreei Bălan

Foto: Pexels

Interpol reflectează asupra scenei iconice din "Friends" în timp ce începe turneul aniversar de 20 de ani

Captura Youtube

Janet Jackson și-a amintit cum și unde a scris piesa "Scream" alături de Michael Jackson

Captura Youtube

Smiley a lansat melodia "Cum te văd eu"


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Radio DC News vă invită la o serie de concerte...

pixel