Uddi și partenera sa dau vestea cea mare: Sosirea micuței Sara
Autor: Andreea Deaconescu
Data actualizării:
Data publicării:
Artistul român Uddi împărtășește o veste minunată cu fanii săi: el și partenera sa au devenit din nou părinți, primind cu bucurie o mică prințesă în familia lor. Cu un băiețel de trei ani deja în brațe, cuplul sărbătorește acum sosirea fetiței numite Sara.

Artistul român Uddi împărtășește o veste minunată cu fanii săi: el și partenera sa au devenit din nou părinți, primind cu bucurie o mică prințesă în familia lor. Cu un băiețel de trei ani deja în brațe, cuplul sărbătorește acum sosirea fetiței numite Sara.

Uddi și partenera sa au ținut discreția în privința vieții lor personale, dar fericirea lor nu poate fi ascunsă după ultima veste extraordinară pe care au împărtășit-o cu publicul. În timpul unei apariții în emisiunea "Neatza cu Răzvan și Dani", Uddi a dezvăluit cu entuziasm că familia lor s-a mărit cu o fetiță frumoasă. "Am devenit de câteva zile tată, slava Domnului, numărul doi, e fetiță. Solomon și Sara (...). Doamne ajută la toată lumea", a declarat cântărețul cu zâmbetul pe buze.

Nu este pentru prima dată când Uddi și partenera sa experimentează bucuria părintească. În începutul anului 2021, au adus pe lume un băiețel pe care l-au numit Solomon. Alegerea numelui a fost inspirată din înțelepciunea atribuită lui Solomon din poveștile biblice, și a fost o alegere profundă pentru ei. Uddi a mărturisit că numele reflectă și dorința lor de a-și ghida copilul spre cunoaștere și înțelegere profundă a lumii înconjurătoare: „E frica de bebe la tătici, pentru că e prea mic. E atât de mic, încât zici că are butoane. Eu sunt puțin mai sensibil, dar e extraordinar. Sunt tată de băiat. Am ales ca nume Solomon, pentru că am vrut să-i dau un șut în fund, să înțeleagă în ce lume trăim, să pună mâna să studieze puțin să vadă cine este și de unde este (…). Mi-au plăcut mult din Vechiul Testament pildele lui Solomon. M-au ajutat și pe mine, m-am regăsit, m-au ajutat să evoluez, ca persoană, ca artist. M-au marcat”, a povestit atunci Uddi.

De la debutul său în competiția XFactor, Uddi a cunoscut un succes remarcabil în industria muzicală din România. Chiar dacă nu a ajuns printre finaliști în concurs, el și-a folosit experiența ca trambulină pentru a-și dezvolta ulterior cariera muzicală.

Articole similare

Top citite
Foto: Pexels

Celine Dion și Lady Gaga vor cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din Paris

Foto: Pexels

Fanii Sabrinei Carpenter denunță costurile exorbitante ale biletelor pentru turneul arenelor

Captura Instagram

Victor Cornea, gest superb față de fetițele Andreei Bălan

Foto: Pexels

Interpol reflectează asupra scenei iconice din "Friends" în timp ce începe turneul aniversar de 20 de ani

Captura Youtube

Janet Jackson și-a amintit cum și unde a scris piesa "Scream" alături de Michael Jackson

Captura Youtube

Smiley a lansat melodia "Cum te văd eu"


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Radio DC News vă invită la o serie de concerte...

pixel