Un bărbat s-a dat drept model și a defilat într-un sac de gunoi, la New York
Autor: Echipa RadioDCNews
Data publicării:
În această perioadă, la New York, se desfășoară Săptămâna Modei, un eveniment prestigios care atrage numeroase celebrități. Acest spectacol de modă se află la cea de-a 43-a ediție și reunește în jurul său nume sonore din industria designului vestimentar. Un incident care a avut loc recent a devenit rapid viral pe platformele de socializare. 

Imaginile cu un bărbat care purta un sac de gunoi drept îmbrăcăminte au generat zeci de mii de reacții. Acest tânăr nu era un model profesionist; el a ales să facă o ironie la adresa unor ținute care, pentru mulți, păreau excentrice și greu de înțeles, dar care erau aplaudate cu entuziasm în cadrul unor astfel de evenimente.

Săptămâna Modei se bucură an de an de o asistență numeroasă și cu mari pretenții. Și anul acesta evenimentul s-a bucurat de un public ales și numeros. În fața unei săli pline, pe podiumul de prezentare modele au defilat unul după altul.

La un moment dat, și-a făcut apariția un bărbat a căruit ținută nu a părut deloc să îi surprindă pe cei din sală. Tânărul purta pe cap o cască de baie, o pereche de pantaloni scurți roșii, iar peste bustul gol avea un sac de gunoi. Publicul a privit ținuta bărbatului fără să aibă hnici reacație.

În timp ce intrusul parcurgea podiumul, s-a uitat de două ori în spate lui, conștient fiind că la un moment dat organizatorii își vor da seama că nu este un manechin. Ceea ce s-a și întâmplat. Din spatele bărbatului a apărut în mare viteză un bodyguard care l-a pur și simplu în brațe pe așa zisul model și l-a îndepărtat de pe podium.

"Un impostor care purta o pungă de gunoi a reușit să defileze la Săptămâna Modei de la New York fără ca nimeni din public să observe...

Acest lucru demonstrează cât de ridicol poate fi acest tip de eveniment, dacă poți să apari cu un bol de salată pe cap sau cu fața de masă a bunicii tale pe post de pelerină și toată lumea crede că este normal...

Jos pălăria pentru el în orice caz!", este mesajul care însoțește filmarea.

Articole similare

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Preotul portughez Guilherme Peixoto a câștigat faimă...

Decizie strategică: Dormitul separat pentru un somn mai bun

Sforăitul, variațiile de temperatură, furtul de pături...


Top citite
Foto: Pexels

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Foto: Agerpres

Tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump: Fostul președinte rănit la un miting de campanie

Foto: Pexels

Rapperul Wiz Khalifa arestat la Beach Please pentru că a fumat o țigară cu marijuana

Foto: Agerpres

Cazul de omor involuntar împotriva lui Alec Baldwin a fost respins în mod surprinzător de un judecător din New Mexico

Foto: Pexels

Dr. Ruth Westheimer: Pioniera educației sexuale în cultura americană

Foto: Agerpres

Taylor Swift inspiră fanii să depășească problemele de imagine corporală și tulburările alimentare, conform unui nou studiu


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Preotul DJ care combină credința cu muzica /video

Preotul portughez Guilherme Peixoto a câștigat faimă...

pixel