Un DJ ar fi fost dat afară dintr-un club după ce a pus piesa "Not Like Us" a lui Kendrick Lamar
Autor: Andreea Deaconescu
Data actualizării:
Data publicării:
Urmările piesei „Not Like Us” a lui Kendrick Lamar se simt încă. Single-ul a consolidat victoria lui Lamar în fața lui Drake în marea bătălie rap a anului 2024. Piesa a ajuns pe locul 1 în topul Billboard Hot 100. Versurile memorabile și ritmul captivant al piesei o fac potrivită pentru club, dar se pare că a o pune într-un club din Toronto a fost o idee prea îndrăzneață.

Un DJ ar fi fost dat afară dintr-un club din Toronto după ce a îndrăznit să pună piesa „Not Like Us” în timpul setului său. Afirmația a apărut inițial pe contul X (anterior Twitter) @OGxTP pe 27 mai. Utilizatorul a susținut că a văzut ponoasele trase de un DJ pentru că a pus o piesă împotriva lui Drake în clubul Silent H. „Frate, eram aseară la un club din Toronto”, a scris el. „DJ-ul a pus Not Like Us, l-au dat afară din club și i-au zis că nu mai primește bani, lol”.

Afirmația a câștigat rapid popularitate pe platformă, însă alții au intervenit cu informații contradictorii. Un alt presupus DJ din Toronto, Mike Don't, a postat o captură de ecran a unei conversații pe Instagram.

Discuția a arătat că Mike Don't a întrebat despre presupusul incident cu „Not Like Us”. Cu toate acestea, conform sursei sale, DJ-ul nu a fost dat afară. De fapt, cei care au încercat să intimideze DJ-ul să nu pună piesa „Not Like Us” au fost cei care au fost dați afară. „Nu, nu a fost dat afară”, a declarat sursa. „Câțiva tipi au încercat să-l preseze să nu-l pună pe Kendrick, dar tipii care au încercat asta au fost dați afară, lol”. 

Un alt utilizator al X a postat informații și mai contradictorii.

Utilizatorul a inclus nu numai conversația de pe Instagram a lui Mike Don't, ci și o altă conversație pe X cu cineva care a participat la Silent H. „Am fost la Silent H aseară și nu am văzut nimic din asta”, a menționat presupusul participant. Utilizatorul, @sryidkwhyimhere, l-a acuzat pe @OGxTP că îi minte pe utilizatori cu privire la întregul incident. „Ai MINȚIT despre faptul că DJ-ul a fost dat afară și că nu a fost plătit”, a răspuns acesta, înainte de a adăuga mai multe informații. „Tocmai am văzut story-urile de pe Instagram ale DJ-ului și arată, de asemenea, că minți”.

Articole similare

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Află în articol care sunt concertele din acest weekend...

Cum poți să schiezi la peste 30 de grade în Madrid

Află în articol cum poți să schiezi în Madrid la peste...


Top citite
FOTO: Agerpres

Filmul atât de lung încât spectatorii au primit o pauză de 15 minute la premieră

Selena Gomez este oficial miliardară

Selena Gomez este oficial miliardară

Captura Instagram

Michele Morrone a scris un story în limba română: Fac un apel la televiziuni

Sursa - Pexels

Clătite proteice fără făină – micul dejun perfect pentru un boost de energie

Nicușor Dan

Capitala sărbătorește 565 de ani. Nicușor Dan: Va avea loc cel mai mare eveniment de video mapping din lume

FOTO: Pexels

Mierea românească de salcâm, vedeta Festivalului European BIO și al Tradițiilor Locale


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Selena Gomez este oficial miliardară

Valoarea netă a Selenei Gomez a depășit 1 miliard de...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Vă invităm să ascultați cele mai electrizante și...

pixel