Unde și-ar fi cumpărat casă Harry și Meghan, după evacuarea de la Frogmore Cottage
Autor: Tudor Polojan
Data publicării:
După ce au fost evacuați din Frogmore Cottage, Prințul Harry și Meghan Markle și-ar fi achiziționat o nouă casă de vacanță în Europa, mai precis în Portugalia.

Această informație a apărut după ce publicația Page Six a confirmat că cei doi au ales o proprietate în apropierea capitalei Lisabona. Zona nu le este străină, fiind locul unde și verișoara lui Harry, Prințesa Eugenie, împreună cu soțul ei, Jack Brooksbank, dețin, la rândul lor, o reședință.

Decizia cuplului de a cumpăra o proprietate în Portugalia vine la mai bine de un an după ce Regele Charles al III-lea a inițiat procesul de evacuare a acestora din Frogmore Cottage, fosta lor locuință din Marea Britanie, situată pe domeniul Windsor.

Regele Charles a început această procedură în ianuarie 2023, cu doar o zi înainte ca Harry să publice memoriile sale controversate, cartea „Spare”, în care aduce numeroase acuzații la adresa familiei regale.

Conform unui insider citat de US Sun, această evacuare a semnalat „sfârșitul perioadei petrecute de Harry și Meghan în Marea Britanie”. După plecarea lor din Frogmore Cottage, proprietatea a fost preluată de Prințul Andrew, care a fost numit noul administrator al locuinței.

Noua achiziție a cuplului, aflată la nord de Lisabona, este văzută ca un refugiu european pentru familia princiară. Deși cuplul locuiește în prezent în Montecito, California, împreună cu cei doi copii ai lor, Prințul Archie (5 ani) și Prințesa Lilibet Diana (3 ani), casa din Portugalia oferă o oportunitate pentru Meghan de a solicita o viză Golden Visa, care i-ar permite să călătorească liber în țările din spațiul Schengen.

Potrivit zvonurilor, Harry și Meghan s-au îndrăgostit de Portugalia în timpul unei escapade romantice de trei nopți pe care au avut-o în regiune. În plus, ei au explorat și partea sudică a țării, vizitând stațiunea exclusivistă Costa Terra Golf and Ocean Club din Melides.

Articole similare

Rita Ora, devastată de moartea lui Liam Payne

Rita Ora este profund îndurerată de pierderea...

Erika Isac, acuzată că a copiat piesa BOO HOO

Erika Isac, artista cunoscută pentru hitul „Macarena”,...


Top citite
Foto: Youtube Erika Isac

Erika Isac, acuzată că a copiat piesa BOO HOO

Andreea Bălan și-a iertat tatăl pe scenă, într-un concert la Sala Palatului

Mariah Carey /Instagram

Mariah Carey pe cale să lanseze albumul secret de grunge din anii '90

Foto: pexels, Diego Sandoval

Un parc marin, criticat pentru rechinul său fals

Photo by Kevin Malik/Pexels

Cât timp poți păstra carnea la congelator fără a-și pierde gustul

Sursa: Agerpres

Cluj: Documentarul 'Nasty', inclus în selecţia Festivalului de Film de la Roma



Cele mai noi articole

Rita Ora, devastată de moartea lui Liam Payne

Rita Ora este profund îndurerată de pierderea...

Erika Isac, acuzată că a copiat piesa BOO HOO

Erika Isac, artista cunoscută pentru hitul „Macarena”,...

pixel