Usher s-a căsătorit în secret după spectacolul de la Super Bowl
Autor: Echipa RadioDCNews
Data publicării:
Usher, în vârstă de 45 de ani, și partenera sa de lungă durată, Jennifer Goicoechea, în vârstă de 40 de ani, au celebrat uniunea lor printr-o ceremonie de nuntă desfășurată în Las Vegas. Această ceremonie a avut loc în timp ce artistul susținea un spectacol la Super Bowl 2024, conferind momentului o aură deosebită și festivă.

Usher a avut parte de un weekend aglomerat și plin de evenimente. Potrivit publicației People, cântărețul și Jennifer și-au unit destinele într-o ceremonie de nuntă desfășurată pe 11 februarie, la Vegas Weddings, în apropierea celebrei Little White Wedding Chapel, locul preferat de mulți artiști pentru a-și oficializa legătura. Jonetta Patton, mama lui Usher, a fost martora specială a cuplului, conform certificatului lor de căsătorie.

„Putem confirma că Usher și Jennifer Goicoechea au făcut următorul pas în relația lor și s-au căsătorit duminică seara în Las Vegas, înconjurați de prieteni apropiați și de familie”, a declarat un reprezentant al artistului pentru People. „Amândoi așteaptă cu nerăbdare să continue să-și crească copiii împreună, înconjurați de dragoste și le mulțumesc tuturor pentru urările de bine.”

După ceremonia lor de nuntă, cuplul a făcut apariție la petrecerea de după Super Bowl îmbrăcat în ținute albe, fiind întâmpinați de celebrul producător muzical Bryan Michael Cox cu urările: "Felicitări proaspeților căsătoriți din încăpere!". Această petrecere a fost organizată de Usher și brand-ul Remy Martin la Cathédrale Las Vegas.

Jennifer Goicoechea a optat pentru un costum format din pantaloni albi largi, o cămașă cu umerii goi și trei coliere statement, unul dintre acestea purtând un pandantiv în forma literei U, în timp ce Usher a ales să poarte o haină de blană albă lungă, sub care a purtat un smoking negru.

La începutul acestei săptămâni, interpretul de la Super Bowl a vorbit despre relația sa cu Goicoechea, într-un interviu pentru People. 

„Când găsești pe cineva despre care știi că este un partener grozav, sigur că este o onoare și o plăcere să poți să-ți împărtășești viața cu ea, mai ales când știi că te iubește pentru ceea ce ești”, a spus Usher. „Ne-am luat un angajament pe viață pentru copiii noștri. Nu ar fi ciudat să ne căsătorim, trăim deja ca și când am făcut asta”. 

Articole similare

Selena Gomez este oficial miliardară

Valoarea netă a Selenei Gomez a depășit 1 miliard de...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Vă invităm să ascultați cele mai electrizante și...


Top citite
FOTO: Agerpres

Filmul atât de lung încât spectatorii au primit o pauză de 15 minute la premieră

Selena Gomez este oficial miliardară

Selena Gomez este oficial miliardară

Captura Instagram

Michele Morrone a scris un story în limba română: Fac un apel la televiziuni

Sursa - Pexels

Clătite proteice fără făină – micul dejun perfect pentru un boost de energie

Nicușor Dan

Capitala sărbătorește 565 de ani. Nicușor Dan: Va avea loc cel mai mare eveniment de video mapping din lume

FOTO: Pexels

Mierea românească de salcâm, vedeta Festivalului European BIO și al Tradițiilor Locale


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Selena Gomez este oficial miliardară

Valoarea netă a Selenei Gomez a depășit 1 miliard de...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Vă invităm să ascultați cele mai electrizante și...

pixel