Vești proaste pentru Donald Trump, confruntat cu un nou val de acuzații
Autor: radiodcnews Team
Data actualizării:
Data publicării:
Noi acuzații au fost aduse lui Trump și alți doi suspecți sunt cercetați în cazul documentelor clasificate găsite la resort-ul fostului președinte, Mar-a-Lago.

Noile acuzații spun că Trump și angajații săi au încercat să șteargă imaginile de de camerele de securitate de la clubul Mar-a-Lago, solicitate de juriul care investighează cazul lui Trump, relatează CNN.

Un al treilea acuzat, Carlos De Oliveira, angajat al Mar-a-Lago, a fost, de asemenea, adăugat la acest caz. Acesta este acuzat, alături de Trump și Walt Nauta, de obstrucționarea anchetei prin ștergerea înregistrărilor camerelor de securitate de la complexul de resort al lui Trump din Florida.

Trump se confruntă, de asemenea, cu o nouă acuzație legată de presupusele documente clasificate care se află în centrul acestei investigații, procurorii identificând un nou document despre care spun că Trump l-a deținut în mod ilegal.

Trump și asistentul său Walt Nauta au pledat nevinovați la prima rundă de acuzații aduse de Smith în acest caz, luna trecută.

Depunerea noilor acuzații ilustrează profunzimea și amploarea pericolului juridic în care se află Trump. O potențială punere sub acuzare al fostului președinte în ancheta lui Smith privind sabotarea electorală continuă să îl vizeze pe fostul președinte, iar în săptămânile următoare sunt așteptate posibile acuzații și în ancheta din Fulton, Georgia, privind comportamentul post-electoral al lui Trump și al aliaților săi.

De unde a pornit noua acuzație adusă lui Trump

Trump a "cerut" ștergerea înregistrărilor de securitate. Actul de acuzare arată că Trump a luat parte la ștergerea imaginilor de securitate de la Mar-a-Lago după ce acestea au fost citate, spunând că Trump "a cerut" ca un angajat al complexului să șteargă imaginile pentru "a împiedica ca imaginile să fie aduse în fața unui mare juriu federal".

Acest lucru s-a întâmplat în iunie 2022, după ce procurorii au cerut imaginile de la camerele de securitate.

Când un angajat al lui Tump, rămas anonim, identificat ca fiind Angajatul 4, a răspuns că nu ar ști cum să facă acest lucru și că nu crede că ar avea dreptul să facă așa ceva, De Oliveira l-a presat în continuare, făcând din nou referire la "șeful" său, au declarat procurorii.

Potrivit actului de acuzare, De Oliveira l-a întrebat pe angajatul IT cât timp păstrează serverul imaginile de securitate. I s-a răspuns că era de aproximativ 45 de zile. De Oliveira a mai spus că această conversație "ar trebui să rămână între ei doi", potrivit actului de acuzare.

De Oliveira a vorbit, de asemenea, la telefon de două ori cu Trump după ce avocații lui Trump au fost anunțați de planurile de a cere citarea înregistrărilor de securitate.

Articole similare

Traian Băsescu a spus dacă va candida la europarlamentare

Traian Băsescu a spus dacă va candida la...

Mario De Mezzo, ales preşedinte al PNL Slatina

Mario De Mezzo a fost ales miercuri seara preşedinte al...


Top citite
Captura Instagram

Versurile melodiei pe care Babasha a interpretat-o la concertul Coldplay

Foto: RadioDCNews

Coldplay ziua 2: Chris Martin - Huiduiți-mă + invitat special supraviețuitor Colectiv. Babasha nu a mai fost huiduit

Foto: Agerpres

Despre Babasha, rasism, clasism și societatea românească

Captura tiktok

Răspunsul lui Babasha după huiduielile de la concertul ColdPlay

Captura Facebook

A murit Mark James, compozitorul hitului „Suspicious Minds”

Foto: Pexels

Ce gen de muzică preferă oamenii în dormitor. Un nou studiu dezvăluie preferințele muzicale în timpul sexului


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Fanii Taylor Swift provoacă activitate seismică în Edinburgh

Seismologii din Edinburgh au descoperit că fanii Taylor...

A murit Mark James, compozitorul hitului „Suspicious Minds”

Compozitorul american Mark James, cunoscut pentru hituri...

Despre Babasha, rasism, clasism și societatea românească

Muzica e o ființă evolutivă și strict subiectivă.

pixel