Victor Cornea, gest superb față de fetițele Andreei Bălan
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Pe măsură ce timpul trece, relația dintre Victor Cornea și Andreea Bălan devine tot mai puternică.

Tenismenul s-a integrat perfect în noua sa familie, iar cele două fetițe ale artistei, pe care le are cu George Burcea, l-au acceptat destul de repede. Povestea lor de dragoste a evoluat rapid, iar cei doi sunt acum inseparabili. Recent, Victor a surprins familia cu un gest emoționant.

Povestea de iubire dintre Andreea Bălan și Victor Cornea a început în urmă cu mai bine de un an și a fost dragoste la prima vedere. Cei doi par să rezoneze din toate punctele de vedere, iar tenismenul a trecut cu brio unul dintre cele mai importante teste: a fost acceptat și chiar și-a creat o relație specială cu fetițele iubitei sale. Acesta a știut cum să le cucerească, fiind obișnuit să se comporte cu copiii, având un fiu de 11 ani dintr-o relație anterioară, pe nume Luca.

Recent, Andreea Bălan a publicat mai multe imagini cu fiicele ei și Victor Cornea. Deși este adesea plecat în turnee, sportivul profită de fiecare revedere pentru a aduce bucurie fetelor. Se poate spune că își manifestă dragostea prin gesturi simple și mărunte. De această dată, și-a răsfățat iubita și pe cele două fiice ale ei cu câte un buchet de flori.

Mândră de iubitul ei, Andreea Bălan a împărtășit imaginile pe o rețea de socializare. Cele două fetițe au fost extrem de încântate de gestul tenismenului, iar în filmare se observă apropierea și legătura specială dintre ei. Andreea Bălan, la rândul ei, a sărit în brațele iubitului când acesta i-a oferit buchetul de flori.

Divorțată de George Burcea, tatăl fetițelor ei, Andreea Bălan se consideră acum o femeie fericită și împlinită. De când l-a cunoscut pe Victor Cornea, se bucură de fiecare moment petrecut alături de el, dar recunoaște că nu se gândește la o viitoare căsătorie. Într-un interviu recent, ea a mărturisit că, după ce a trecut printr-un divorț, preferă să se concentreze pe cariera sa profesională și să profite din plin de fiecare zi alături de iubitul ei, care este cu 9 ani mai tânăr.

”Într-adevăr atunci când te despărți, ai perioade în care e mai ușor să dai vina pe celălalt, dar cu timpul începi să îți faci o retrospectivă și fiecare își conștientizează ce a făcut bine și ce a făcut rău. Și George s-a schimbat și reușim să ne înțelegem. Cel mai frumos sentiment din Univers este iubirea. Cu toțîi căutăm iubirea. Trecem prin experiențe neplăcute ca să învățăm să ne iubim pe noi. După ce ne iubim noi pe noi, apoi abia reușim să atragem persoane care să ne iubească. Trăiesc pentru prima oară o iubire curată, profundă și fără greutate”, a declarat Andreea Bălan, recent, pentru Antena Stars.

Despre Andreea Bălan

Andreea Bălan este o cântăreață, dansatoare și actriță română, născută pe 23 iunie 1984, la Ploiești. Ea a devenit cunoscută la o vârstă fragedă, fiind parte a trupei Andre, alături de Andreea Antonescu. Trupa Andre a avut un succes imens în anii '90 și începutul anilor 2000, cu hituri precum "Liberă la mare", "Moșule, ce tânăr ești!" și "Lasă-mă papa la mare".

După destrămarea trupei în 2001, Andreea Bălan a continuat cu o carieră solo de succes, lansând mai multe albume și single-uri care au devenit populare în România. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără "Zizi", "Trippin'" și "Like a Bunny".

Pe lângă cariera muzicală, Andreea Bălan este cunoscută și pentru participările sale la diverse emisiuni de televiziune. Ea a fost concurentă și a câștigat show-ul "Dansez pentru tine", unde și-a demonstrat abilitățile de dansatoare. De asemenea, a fost jurat în emisiunea "Te cunosc de undeva!", unde și-a consolidat statutul de personalitate TV.

În viața personală, Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, cu care are două fiice. Cuplul a divorțat în 2020, dar Andreea a reușit să depășească momentele dificile și să se concentreze pe cariera și familia sa. În prezent, se bucură de o relație fericită alături de tenismenul Victor Cornea.

Articole similare

Selena Gomez este oficial miliardară

Valoarea netă a Selenei Gomez a depășit 1 miliard de...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Vă invităm să ascultați cele mai electrizante și...


Top citite
FOTO: Agerpres

Filmul atât de lung încât spectatorii au primit o pauză de 15 minute la premieră

Selena Gomez este oficial miliardară

Selena Gomez este oficial miliardară

Captura Instagram

Michele Morrone a scris un story în limba română: Fac un apel la televiziuni

Sursa - Pexels

Clătite proteice fără făină – micul dejun perfect pentru un boost de energie

Nicușor Dan

Capitala sărbătorește 565 de ani. Nicușor Dan: Va avea loc cel mai mare eveniment de video mapping din lume

FOTO: Pexels

Mierea românească de salcâm, vedeta Festivalului European BIO și al Tradițiilor Locale


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Selena Gomez este oficial miliardară

Valoarea netă a Selenei Gomez a depășit 1 miliard de...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Vă invităm să ascultați cele mai electrizante și...

pixel