Vladimir Putin a început să poarte tocuri? Câte sosii ar avea dictatorul
Autor: Georgel Simionică
Data actualizării:
Data publicării:
Vladimir Putin a fost văzut pozând în pantofi cu tocuri înalte - dar așa-numiții cunoscători ai Kremlinului susțin că este vorba de o sosie.

Putin, care se consideră de mult timp un macho puternic, a purtat pantofii negri cu tocuri în timpul unei întâlniri cu studenții la Moscova.

Dar canalul Telegram General SVR - care pretinde că este alimentat cu informații de către o persoană din interiorul Kremlinului - susține că bărbatul din fotografie este de fapt "principala sosie" a lui Putin.

Canalul mai spune că a observat unele "diferențe evidente".

De asemenea, a subliniat că, la apariția de miercuri, Putin, în vârstă de 70 de ani, era numai zâmbete, în timp ce o înregistrare video realizată cu o zi înainte îl arăta pe dictator cu un aer posomorât și cu mâna dreaptă ascunsă.

Putin a fost acuzat că a folosit o dublură de mai multe ori în ultimul an, inclusiv la un summit din Iran.

Șeful serviciilor de informații militare din Ucraina a afirmat anterior că Putin are trei sosii pe care le folosește.

Generalul-maior Kirilo Budanov a susținut că fiecare dintre ele a suferit operații de chirurgie plastică pentru a arăta exact ca liderul de la Kremlin.

Potrivit canalului Telegram General SVR, Putin a folosit una dintre sosiile sale la Universitatea de Stat Lomonosov din Moscova miercuri, cu ocazia Zilei Studenților Ruși.

Pe cananlul menționat se spune că: "În timpul unei întâlniri publice cu studenții... mulți au observat unele ciudățenii și trăsături fiziologice ale președintelui. O persoană asemănătoare lui Putin, spre deosebire de original, nu se temea absolut deloc să se afle în apropierea unui număr mare de oameni puțin cunoscuți sau complet necunoscuți, ceea ce nu este deloc tipic pentru președinte în ultimii ani”.

În postarea de pe Telegram se mai spune că au fost observate diferențe evidente și în modul în care se comporta dar și că fizionomia avea unele bizarerii, de pildă un obraz se mișca nefiresc iar buza superioara ”atârna” ceea ce părea să fie din cauza mai multor injecții cu botox.

În urmă cu trei ani, Putin a recunoscut că oficialii l-au îndemnat să folosească dubluri, dar a susținut că ideea a fost respinsă.

Anterior, o înregistrare video l-a arătat pe Putin întâlnindu-se cu Viaceslav Gladkov, guvernatorul regiunii Belgorod, care se învecinează cu Ucraina și care a fost lovită de bombardamente repetate în timpul războiului.

În această înregistrare, președintele părea la un moment dat îndurerat și cu mâna stângă agita stângaci un recipient cu creioane.

Mâna sa dreaptă a rămas nevăzută în timp ce ședința a început, iar fața sa a tresărit de câteva ori.

Canalul de Telegram Generalul SVR a afirmat în repetate rânduri că Putin este "grav bolnav" - zvonurile fiind alimentate de fața sa umflată și de picioarele tremurânde.

Articole similare

Fațada principală a vechii Burse din Copenhaga s-a prăbușit

S-a prăbușit fațada principală a vechii Burse din...


Top citite
Bulgaria ar putea amâna adoptarea euro pentru sfârşitul anului 2025 din cauza inflaţiei / Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Bulgaria ar putea amâna adoptarea euro pentru sfârşitul anului 2025 din cauza inflaţiei

Inundații

Emiratele Arabe Unite, o ţară afectată pentru a treia zi de o furtună cu o intensitate record

China denunţă ipocrizia lui Biden, care a acuzat Beijingul de "xenofobie"/ Foto: Agerpres

China denunţă ipocrizia lui Biden, care a acuzat Beijingul de "xenofobie"

Paris Jackson recunoaște că unii oameni ar putea avea dificultăți în a asculta noua ei muzică

Paris Jackson recunoaște că unii oameni ar putea avea dificultăți în a asculta noua ei muzică

Sharon și Kelly Osbourne dezvăluie dezavantajele întâlnirilor cu muzicieni celebri/Facebook

Sharon și Kelly Osbourne au dezvăluit dezavantajele întâlnirilor cu muzicieni celebri

Kanye West și Bianca Censori

Kanye West, acuzat că l-a lovit pe bărbatul care a "agresat-o fizic" pe soția Bianca Censori


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole
pixel