WhatsApp introduce o nouă funcție pentru utilizatori
Autor: Echipa RadioDCNews
Data publicării:
WhatsApp introduce o nouă funcție pentru utilizatori. Funcția este deja în probe pentru anumiți utilizatori.

O nouă funcție Whatsapp va permite mai mult context pentru fișierele media trimise. Utilizatorii vor putea adăuga descrieri personalizate GIF-urilor, prin înlocuirea marcajelor existente. Funcția este în probe pentru anumiți utilizatori.

Aplicația introdusese anterior o funcție care permitea trimiterea fișierelor media cu texte predefinite, însă imediat ce schimbarea va fi disponibilă, va permite adăugarea unei descrieri personalizate prin înlocuirea marcajelor existente. Noua funcție va oferi, astfel, mai mult context pentru fișierele media trimise.

Descrierea va fi trimisă ca un mesaj separat, ceea ce va duce la evitarea interpretărilor greșite, deoarece până acum permitea utilizatorilor doar să păstreze/elimine mesajul implicit pentru mediile/documentele transmise, informează Tecnoandroid.

Practic, la selectarea unui contact pentru a-i trimite conținut media, în partea de jos va apărea o casetă cu un câmp în care se poate adăuga un mesaj explicativ, relatează Antena3 CNN.

Nu cu mult timp în urmă, Whatsapp a mai făcut o serie de modificări, de care vor beneficia toate telefoanele Android și iPhone. Astfel, mai multe persoane vor putea participa la conversațiile video, toate apelurile video vor avea un link de invitație și va apărea un instrument pentru discuții în privat cu participanții la un apel.

În încercarea de a nu rămâne în urma platformelor similare, măcar de a ține pasul cu ele, WhatsApp a decis să își modifice parțial sistemele de apeluri și apeluri video. 

Obiectivul dezvoltatorilor platformei este de a face apelurile vocale și cele video utile nu doar pentru momentele de socializare, ci și pentru momentele formale.

Pe lângă extinderea numărului de participanți la conversații până la 32 de utilizatori, pe smartphone-urile Android și iPhone sunt pe cale să apară alte două modificări. 

Toate apelurile video vor avea în curând un link de invitație.

Cu ajutorul linkului de invitație, va fi posibilă invitarea unor persoane din afara unui grup pentru a participa la o conversație audio și video. Linkul de invitație va oferi, de fapt, acces imediat la un apel sau la o videoconferință.

În mod similar cu ZOOM, Microsoft Teams și Google Meet, WhatsApp va lansa în curând și un instrument pentru a discuta în privat cu persoanele care participă la un apel sau la un apel video, scrie Antena3 CNN. 

Articole similare

Avertizare OMS: Risc global pentru gripa aviară H5N1

Marţi, un reprezentant al Organizaţiei Mondiale a...

Totul despre Met Gala 2024

Cu o strălucire excepțională și o eleganță ce eclipsează orice așteptare,...


Top citite
Captura Instagram

Selly s-a împăcat cu Adrian Elicopter de luptă. Videoclipul cu cei doi are aproape 1 milion de vizualizări (VIDEO)

Captura Youtube

Tania Popa a vorbit despre colaborarea cu Selly la filmul Buzz House: Mi-a zis să-i arăt cum o să fac, să vadă dacă o sa fac bine/În capul meu a fost: 'Tuți...

Shakira / FOTO: Facebook

Shakira dezvăluie că problemele financiare ale familiei i-au dat o dorință neobosită de a reuși

Captura Youtube

Preotul robot cu inteligență artificială „Părintele Justin” este excomunicat din biserică după doar o zi

Printul Harry

Prințul Harry așteptat la Londra, apoi în Nigeria cu Meghan

Captura Youtube

Astăzi este ziua lui Willie Nelson! Artistul a împlinit 91 de ani


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Rihanna se bucură de faptul că este o „mamă de băiat"

Rihanna a dezvăluit că îi place să fie o mamă a...

Avertizare OMS: Risc global pentru gripa aviară H5N1

Marţi, un reprezentant al Organizaţiei Mondiale a...

Totul despre Met Gala 2024

Cu o strălucire excepțională și o eleganță ce eclipsează orice așteptare,...

pixel