Zayn Malik, surpriză pentru fani. Un nou album ar putea fi lansat "destul de curând"
Autor: Andreea Deaconescu
Data actualizării:
Data publicării:
Zayn Malik, fost membru One Direction, revine pe scena muzicală vineri, 17 mai, cu cel de-al patrulea album solo, "Room Under the Stairs". Se pare însă că artistul nu are de gând să se oprească aici. Într-un interviu recent, Zayn a dat de înțeles că ar putea lansa un alt album "destul de curând".

Într-o declarație pentru revista Nylon, artistul a spus: "Nu vreau să dezvălui prea multe, dar lucrez la o mulțime de piese și s-ar putea chiar să lansez un alt album destul de curând", potrivit Music News.

Starul în vârstă de 31 de ani poate compune o piesă într-o singură zi, iar unele dintre melodiile de pe următorul album, care se succedă lui "Nobody Is Listening" din 2021, datează de câțiva ani. "Îmi place să trec rapid de la un lucru la altul", a explicat el. "Pentru mine se întâmplă repede: am inspirație, scriu o piesă în două-trei ore și o am înregistrată complet în seara respectivă", a mai spus acesta.

Noul album are influențe country și este inspirat de cântărețul de muzică country Chris Stapleton. Zayn a povestit: "Eram la ferma mea, beam un pahar de whiskey și ascultam un pic de Stapleton lângă foc cu câinele meu, în timp ce cântam la chitară. Sunt mândru de asta. Cred că arată un anumit nivel de inteligență, să fii un pic înaintea trendului".

Genul country este în prezent popular, cu artiști precum Beyonce, Lana Del Rey și Post Malone care conduc valul. Cu toate acestea, cântărețul hitului "What I Am" insistă că lansarea unui album country în perioada de popularitate a genului este o coincidență. El a spus că "Oamenii trebuie să știe că nu am urcat în trenul în mișcare doar pentru trend". Zayn crede că motivul pentru care genul country are succes este faptul că fanilor le place "profunzimea versurilor", pe care nu o găsesc în genul comercial "vag" de astăzi.

Artistul a sugerat că "Oamenii caută un pic mai multă profunzime în versuri. În topurile muzicale, o mare parte a muzicii mainstream pare un pic vagă. Melodiile sunt bune, sunt catchy, rulează la radio și își fac treaba, dar oamenii caută ceva mai mult".

Articole similare

Slash: Guns N' Roses "încearcă" să facă un nou album

Slash a confirmat că Guns N' Roses "încearcă" să facă un...


Top citite
Foto: Pixabay

Substanțele chimice care se găsesc în unele produse lactate

FOTO: Instagram, @britneyspears

Britney Spears își revine după accidentare și dezvăluie detalii despre o vacanță sălbatică în Mexic /video

Captura Facebook

Slash: Guns N' Roses "încearcă" să facă un nou album

Sursa: captură Youtube Leo Messi

Șervețelul istoric pe care Barcelona a semnat cu Messi se vinde la licitație pentru 762.400 de lire sterline

Îmbătrânirea populației în Europa devine o oportunitate de afaceri pentru investitori/Freepik

Îmbătrânirea populației în Europa devine o oportunitate de afaceri pentru investitori

Sursa Foto: Agerpres

Melodii surpriză din turneul Eras al lui Taylor Swift: Lista de până acum


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Slash: Guns N' Roses "încearcă" să facă un nou album

Slash a confirmat că Guns N' Roses "încearcă" să facă un...

Substanțele chimice care se găsesc în unele produse lactate

Află în articol ce substanțe chimice care se găsesc în...

pixel