Zayn Malik, surpriză pentru fani. Un nou album ar putea fi lansat "destul de curând"
Autor: Andreea Deaconescu
Data actualizării:
Data publicării:
Zayn Malik, fost membru One Direction, revine pe scena muzicală vineri, 17 mai, cu cel de-al patrulea album solo, "Room Under the Stairs". Se pare însă că artistul nu are de gând să se oprească aici. Într-un interviu recent, Zayn a dat de înțeles că ar putea lansa un alt album "destul de curând".

Într-o declarație pentru revista Nylon, artistul a spus: "Nu vreau să dezvălui prea multe, dar lucrez la o mulțime de piese și s-ar putea chiar să lansez un alt album destul de curând", potrivit Music News.

Starul în vârstă de 31 de ani poate compune o piesă într-o singură zi, iar unele dintre melodiile de pe următorul album, care se succedă lui "Nobody Is Listening" din 2021, datează de câțiva ani. "Îmi place să trec rapid de la un lucru la altul", a explicat el. "Pentru mine se întâmplă repede: am inspirație, scriu o piesă în două-trei ore și o am înregistrată complet în seara respectivă", a mai spus acesta.

Noul album are influențe country și este inspirat de cântărețul de muzică country Chris Stapleton. Zayn a povestit: "Eram la ferma mea, beam un pahar de whiskey și ascultam un pic de Stapleton lângă foc cu câinele meu, în timp ce cântam la chitară. Sunt mândru de asta. Cred că arată un anumit nivel de inteligență, să fii un pic înaintea trendului".

Genul country este în prezent popular, cu artiști precum Beyonce, Lana Del Rey și Post Malone care conduc valul. Cu toate acestea, cântărețul hitului "What I Am" insistă că lansarea unui album country în perioada de popularitate a genului este o coincidență. El a spus că "Oamenii trebuie să știe că nu am urcat în trenul în mișcare doar pentru trend". Zayn crede că motivul pentru care genul country are succes este faptul că fanilor le place "profunzimea versurilor", pe care nu o găsesc în genul comercial "vag" de astăzi.

Artistul a sugerat că "Oamenii caută un pic mai multă profunzime în versuri. În topurile muzicale, o mare parte a muzicii mainstream pare un pic vagă. Melodiile sunt bune, sunt catchy, rulează la radio și își fac treaba, dar oamenii caută ceva mai mult".

Articole similare

Massive Attack și concertul lor revoluționar pentru mediu

Massive Attack, legendara trupă de trip-hop din Bristol,...

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Radio DC News vă invită la o serie de concerte...


Top citite
Foto: Pexels

Celine Dion și Lady Gaga vor cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din Paris

Foto: Pexels

Fanii Sabrinei Carpenter denunță costurile exorbitante ale biletelor pentru turneul arenelor

Captura Instagram

Victor Cornea, gest superb față de fetițele Andreei Bălan

Foto: Pexels

Interpol reflectează asupra scenei iconice din "Friends" în timp ce începe turneul aniversar de 20 de ani

Captura Youtube

Janet Jackson și-a amintit cum și unde a scris piesa "Scream" alături de Michael Jackson

Captura Youtube

Smiley a lansat melodia "Cum te văd eu"


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Concertele din acest WEEKEND de la RADIODCNEWS

Radio DC News vă invită la o serie de concerte...

pixel